نکات پخت دمی گوجه و فوت و فن دمی گوجه خوشمزه و حرفه ای - چلوگوشت
نکات پخت پیتزا و فوت و فن و راز پیتزا رستورانی

نکات پخت پیتزا و فوت و فن و راز پیتزا رستورانی

نکات پخت پیتزا نکات اولیه پیتزا برای پخت پیتزا، خمیر پیتزا یکی از موارد حیاتی است که باید به آن توجه کنید. توجه به نکات مهمی درباره خمیر پیتزا بسیار ضروری است. …

نکات سالاد پیازچه و راز خوشمزگی سالاد پیازچه خوشمزه و خانگی

نکات سالاد پیازچه و راز خوشمزگی سالاد پیازچه خوشمزه و خانگی

نکات سالاد پیازچه نکات سالاد پیازچه و راز خوشمزگی سالاد پیازچه خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد پیازچه به عنوان یک پیش‌غذای …

نکات پخت آبگوشت سنتی به و گردو و راز خوشمزگی آبگوشت سنتی به و گردو

نکات پخت آبگوشت سنتی به و گردو و راز خوشمزگی آبگوشت سنتی به و گردو

نکات پخت آبگوشت سنتی به و گردو نکات پخت آبگوشت سنتی به و گردو و راز خوشمزگی آبگوشت سنتی به و گردو در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما …

نکات پخت دمی گوجه

طرز تهیه دمی گوجه برای 4 نفر طرز تهیه دمی گوجه نی نی سایت دمی گوجه نی نی سایت گوجه پلو مجلسی طرز تهیه دمپخت گوجه طرز تهیه دمی گوجه با گوشت چرخ کرده طرز تهیه دمی گوجه مجلسی طرز تهیه دمی گوجه با لوبیا سبز

نکات پخت دمی گوجه و فوت و فن دمی گوجه خوشمزه و حرفه ای در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

مواد لازم برای تهیه دمی گوجه

پیاز: ۱ عدد
برنج: ۲ لیوان
سیب‌زمینی: ۱ عدد
زعفران: یک چهارم قاشق چای‌خوری (ساییده شده)
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
گوجه فرنگی: ۵ عدد
روغن: نصف استکان
زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه دمی گوجه

ابتدا، گوجه‌ها را بشویید و رنده کنید یا در مخلوط کن پوره کنید. سپس، برنج را پس از شست و شو به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده روی حرارت قرار دهید.

در ظرف مناسب، پیاز را داغ درست کنید و زعفران ساییده شده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را به آن اضافه کنید و به برنج اضافه کنید.

سیب‌زمینی‌های نگینی شده را به آن اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کردن باقی بماند.

سپس، برنج را به مدت مناسبی دم کنید تا آماده شود.

نکات پخت دمی گوجه

افزودن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش، بهتر شدن طعم و عطر برنج را تضمین می‌کند.

اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد، یک قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.

در صورت تمایل، می‌توانید ۲ تا ۶ قاشق شیر را به برنج اضافه کنید تا ته دیگ خوشرنگ‌تری داشته باشد. در این صورت، می‌توانید مقدار معادلی از آب را کم کنید.

پیشنهاد می‌کنیم بعد از دم کردن غذا، به جای روغن، از کره استفاده کنید تا طعم و عطر غذا بهتر شود.

اگر از طعم سیر خوشتان می‌آید، می‌توانید دو حبه سیر را رنده کرده و به غذا اضافه کنید. این دمی را با سبزی میل کنید.

طرز تهیه دمی گوجه برای 4 نفر طرز تهیه دمی گوجه نی نی سایت دمی گوجه نی نی سایت گوجه پلو مجلسی طرز تهیه دمپخت گوجه طرز تهیه دمی گوجه با گوشت چرخ کرده طرز تهیه دمی گوجه مجلسی طرز تهیه دمی گوجه با لوبیا سبز

طرز تهیه دمی گوجه با گوشت چرخ کرده

با توجه به مقدار مواد بالا، ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را پس از تفت دادن پیاز با ادویه‌ها به تابه اضافه می‌کنیم و آن را به خوبی تفت می‌دهیم تا گوشت رنگش تغییر کند. سپس رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده و باقی مراحل را مانند قبل ادامه می‌دهیم.

قبل از اینکه سیب زمینی را به تابه اضافه کنیم، نصف فنجان آب را پس از اضافه کردن رب گوجه‌فرنگی و گوجه‌فرنگی به تابه اضافه می‌کنیم. درب تابه را برای ۳۰ دقیقه می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود و گوشت به طور کامل بپزد.

ادویه دمی گوجه

ادویه دمی گوجه ترکیبی از ادویه‌های خوش عطر و طعم است که به دمی گوجه طعم و رنگ بی‌نظیری می‌بخشد. این ادویه‌ها معمولاً شامل زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، پودر سیر، پودر پیاز، زنجبیل و میخک هستند.

مقدار هر ادویه در ادویه دمی گوجه به سلیقه و ذائقه افراد بستگی دارد. اما معمولاً از نسبت‌های زیر استفاده می‌شود:

زردچوبه: یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری

دارچین: نصف قاشق چایخوری

پودر سیر: نصف قاشق چایخوری

پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری

زنجبیل: نصف قاشق چایخوری

میخک: یک چهارم قاشق چایخوری

آخرین بروز رسانی در : شنبه 28 مهر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.