نکات پخت دمپخت و فوت و فن دمپخت لری خوشمزه - چلوگوشت
نکات پخت آش ترش مازندرانی و راز خوشمزگی آش ترش مازندرانی خوشمزه و خانگی

نکات پخت آش ترش مازندرانی و راز خوشمزگی آش ترش مازندرانی خوشمزه و خانگی

نکات پخت آش ترش مازندرانی نکات پخت آش ترش مازندرانی و راز خوشمزگی آش ترش مازندرانی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آش …

نکات پخت کوفته تبریزی و فوت و فن و راز خوشمزگی کوفته تبریزی

نکات پخت کوفته تبریزی و فوت و فن و راز خوشمزگی کوفته تبریزی

نکات پخت کوفته تبریزی برای پخت کوفته تبریزی، نکات گفته شده را باید رعایت کرد:استفاده از گوشت چرخ کرده با کیفیت بالا و چربی کم.بهتر است گوشت را دستی خود چرخ کنید …

نکات آش جو + 17 ترفند برای خوشمزه تر شدن آش جو

نکات آش جو + 17 ترفند برای خوشمزه تر شدن آش جو

نکات آش جو نکات آش جو + ۱۷ ترفند برای خوشمزه تر شدن آش جو در سایت چلو گوشت. آش جو یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل است که معمولا در فصول سرد …

نکات پخت دمپخت

طرز تهیه دمپخت ساده طرز تهیه دمپخت شیرازی طرز تهیه دمپخت عدس طرز تهیه دمپخت گوشت شیرازی انواع دمپخت طرز تهیه دمپخت مرغ طرز تهیه دمپخت گوجه با مرغ دمپخت لری

نکات پخت دمپخت و فوت و فن دمپخت لری خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از ساده‌ترین و بهترین راه‌های تهیه غذا در روزهای پرکار و بدون وقت، دمپخت گوجه با سیب‌زمینی است. شما می‌توانید این غذای خوشمزه را به راحتی تهیه کنید و آن را به همراه سالاد شیرازی سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن با خانواده‌تان لذت ببرید. برای داشتن پوره گوجه همیشه آماده، سعی کنید گوجه‌فرنگی را در فصل تابستان بچینید و پوره کنید، سپس آن را در ظرف‌های یخچالی قرار دهید تا در هر زمانی که نیاز دارید آن را در دسترس داشته باشید.

مواد لازم برای دمپخت

یک عدد پیاز
دو لیوان برنج
یک عدد سیب‌زمینی
یک چهارم قاشق چای‌خوری زعفران ساییده شده
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
پنج عدد گوجه فرنگی
نصف استکان روغن
زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه دمپخت

می توانید مراحل آماده‌سازی این غذا را به صورت زیر بازنویسی کنید:

گوجه‌ها را شسته و رنده کنید یا در مخلوط‌کن پوره کنید.
برنج را شسته و با دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده در قابلمه قرار دهید و روی حرارت قرار دهید.
در ظرف مناسب، پیاز را داغ کنید و زعفران ساییده شده، کمی زردچوبه، فلفل و نمک را به آن اضافه کنید و به برنج اضافه کنید.
سیب‌زمینی‌های نگینی شده را به برنج اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.
برنج را دم کنید و اجازه دهید آماده شود.

نکات پخت دمپخت

اگر می‌خواهید برنج بهتر و خوشمزه‌تر شود، یک عدد لیمو عمانی را به غذای در حال جوش اضافه کنید.
اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد، یک قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
اگر می‌خواهید برنج رنگین‌تری داشته باشد، می‌توانید ۲ تا ۶ قاشق شیر به آن اضافه کنید تا ته دیگ خوشرنگ‌تری داشته باشد. (این مقدار را از آب اولیه کم کنید)
بهتر است بعد از دم کشیدن غذا به جای روغن از کره استفاده کنید.
اگر از طعم سیر خوشتان می‌آید، می‌توانید دو حبه سیر را رنده کرده و به غذا اضافه کنید. این دمی را با سبزی‌جات میل کنید.

طرز تهیه دمپخت ساده طرز تهیه دمپخت شیرازی طرز تهیه دمپخت عدس طرز تهیه دمپخت گوشت شیرازی انواع دمپخت طرز تهیه دمپخت مرغ طرز تهیه دمپخت گوجه با مرغ دمپخت لری

راز و رمز خوشمزه شدن دمپخت

اگر می‌خواهید در تهیه دمپخت گوجه از گوشت قرمز و یا گوشت چرخ شده استفاده کنید، بهتر است آن را در هنگام سرخ کردن پیاز اضافه کنید و به اندازه کافی آن را تفت دهید تا پخته شود.

برای داشتن شکل ظاهر بهتر و قشنگ‌تر، می‌توانید پوست گوجه‌ها را کاملا از آنها جدا کرده و آنها را رنده یا پوره کنید. همچنین برای رنگرزی، از رب گوجه استفاده کنید.

اگر می‌خواهید دمپخت شما عطر خوبی داشته باشد، در هنگامی که آماده برای دم گذاشتن است، کمی زیره، ادویه‌های معطر و یا سبزی معطر مثل مرزه به آن اضافه کنید.

برای به دست آوردن طعمی خوشمزه‌تر، بهتر است از روغن زرد بر روی دمپخت گوجه استفاده کنید.

استفاده از پودر یا پوره سیر نیز می‌تواند طعم دمپخت گوجه را بهتر کند.

با توجه به اینکه عصاره مرغ می‌تواند به غذای شما طعم و عطر خوبی بدهد، در تهیه غذاهای مختلف می‌توان از آن استفاده کرد.
هنگامی که برنج را در قابلمه می‌ریزید و آب آن کاملاً تبخیر شد، می‌توانید برای بهبود طعم آن، دو قاشق غذاخوری ماست را به آن اضافه کرده و هم بزنید. با این کار، غذای شما طعم و عطر خوبی را به خود می‌گیرد.
هنگام پخت دمپخت گوجه، باید به این نکته توجه کنید که این غذا بسیار حساس است و در صورتی که بیش از حد آب به آن اضافه کنید، ممکن است غذا شفته شود. بنابراین در هنگام ریختن آب در قابلمه، باید به دقت و با احتیاط کافی عمل کنید و بیش از حد نصاب آب را در قابلمه نریزید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 22 اردیبهشت 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.