نکات باقلوای ترکی و نکات مهم در پخت باقلوا چیست
نکات مربای گل محمدی و راز خوشمزگی مربای گل محمدی خوشمزه و خانگی
نکات مربای گل محمدی نکات مربای گل محمدی و راز خوشمزگی مربای گل محمدی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای گل محمدی، …
نکات پخت مربای پوست پرتقال و راز خوشمزگی مربای پوست پرتقال
نکات پخت مربای پوست پرتقال نکات پخت مربای پوست پرتقال و راز خوشمزگی مربای پوست پرتقال در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای پوست پرتقال یک …
نکات سالاد سزار و راز خوشمزگی سالاد سزار خوشمزه و خانگی
نکات سالاد سزار نکات سالاد سزار و راز خوشمزگی سالاد سزار خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد سزار، شناخته شده به عنوان …
نکات باقلوای ترکی
مواد لازم
یک پیمانه پودر پسته
نیم پیمانه پودر قند
نیم پیمانه پودر بادام
دو قاشق چایخوری پودر هل
مقدار لازم خمیر کره و باقلوا
یک پیمانه شکر
یک قاشق سوپ خوری گلاب
یک پیمانه شیر
مقداری زعفران دم کرده
توصیه میشود که این مواد را با توجه به نسبتهای بالا با یکدیگر مخلوط کرده و به دستور پخت مربوطه عمل کنید.
طرز تهیه باقلوا استانبولی
مواد زیر را با هم مخلوط کرده و قاطی کنید: پودر پسته، پودر قند، پودر بادام و پودر هل.
یک ورق از خمیر باقلوا را بردارید و با کره ذوب شده روی آن ریخته و مواد مخلوط شده را بر روی خمیر بریزید. سپس آن را به شکل رول شکل دهید.
خمیر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۲۲۰ درجه فارنهایت برای ۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی شود.
شربت باقلوا را با ترکیب شکر، زعفران، گلاب و شیر در قابلمه ای مناسب بپزید و آن را به غلظت برسانید.
پس از پختن خمیر در فر، آن را از فر بیرون آورده و شربت شیرین را که پیشتر تهیه و خنک کردهاید روی آن بریزید تا خمیر بهطور کامل در شربت فرو برود.
برای تزیین باقلوا از پودر پسته یا پودر بادام استفاده کنید.
حالا باقلوای لذیذ و آماده سرو دارید، از آن لذت ببرید!
نکات پخت باقلوا
مهم است که بدانید خمیر فیلو باید در دمای محیط به خوبی ذوب شود. اگر خمیر فیلو دارای رطوبت بالایی باشد، باعث چسبیدن خمیر به همدیگر میشود و به راحتی نمیتوان آن را جدا کرد. برای مصرف بهتر، خمیر را برای ۱۲ تا ۱۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا نرم و تازه بماند و شکسته نشود.
برای تهیه باقلوا، ابتدا ورقههای خمیر فیلو را بین دو پارچه یا حوله تمیز قرار دهید. این روش باعث میشود خمیر نرم و تازه بماند و اسیب نبیند.
حتماً پیش از تهیه باقلوا، شربت سیر را آماده کنید. همچنین، در نظر داشته باشید که وقتی میخواهید از شربت بر روی باقلوای داغ استفاده کنید، حتماً شربت از قبل خنک باشد.
اگر این روند را به خوبی پیش ببرید، باقلواهایی به رنگ عسلی خوشمزه و بیرونی خواهید داشت. بخاطر داشته باشید که نباید مغزها را بیش از حد پودر کنید، بلکه آنها را به گونهای خورده و تعادل داشته باشید تا برای تزیین مناسب باشد.
همچنین نکته دیگری که باید رعایت شود، این است که با یک چاقوی تیز و برنده، باقلوا را برش بزنید.
دلیل برش دادن باقلوا قبل پخت چیست؟
وقتی خمیر فیلو پخته میشود، بافت آن بسیار ترد و شکننده میشود و به طوری که اگر بعد از پخت باقلوا بخواهید آن را برش بزنید، شکل آن به هم میریزد.
جلوگیری از خیس شدن باقلوا
هنگام پختن خمیر فیلو، بافت آن بسیار پوسته پوسته و ترد میشود و اگر بعد از پخت باقلوا را برش بزنید، شکل آن به آسانی بهم میریزد. برای جلوگیری از این اتفاق، میتوانید باقلوای گرم را با شربت خنک سرو کنید. با این کار، شربت بهتر جذب میشود و باقلوا هم تازه و ترد میماند. باید توجه داشت که اگر شربت و باقلوا هر دو سرد باشند، باقلوا خراب میشود و شربت به خوبی جذب نمیشود. این میتواند اصلیترین دلیل خراب شدن شیرینی خانگی باشد که زمان زیادی روی آن زحمت کشیدهاید. بنابراین، برای جلوگیری از این اتفاق، در حین ریختن شربت روی باقلوا، این نکته را رعایت کنید. در غیر این صورت، با تمام زحمتی که برای باقلوای خانگی کشیدهاید، ممکن است شیرینی شما کاملا خراب شود و باقلوایی خیس خورده و دلچسب داشته باشید که اصلا زیبا نیست.
نگهداری از باقلوا
باقلوا یکی از دسرهای خانگی است که می توان آن را از چند روز قبل آماده کرد و نگه داشت.
شیرینی های خانگی را می توان تا ۱۴ روز در دمای اتاق یا یخچال در ظروف شیشه ای با درب نگه داشت.
نگه داری باقلوا در دمای اتاق به آن لطافت می بخشد، اما در صورتی که بخواهید آن را برای مدت بیشتری نگه داری کنید، می توانید آن را در یخچال قرار دهید.