نکات پخت رولت خامه ای و علت ترک خوردن رولت خامه ای
نکات پخت نون پنجره ای و راز خوشمزگی نون پنجره ای خانگی و خوشمزه
نکات پخت نون پنجره ای نکات پخت نون پنجره ای و راز خوشمزگی نون پنجره ای خانگی و خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. یکی …
نکات پخت نان خامه ای و راز خوشمزگی نان خامه ای خانگی و خوشمزه
نکات پخت نان خامه ای نکات پخت نان خامه ای و راز خوشمزگی نان خامه ای خانگی و خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آیا …
نکات پخت تاس کباب و راز و رمز خوشمزه شدن تاس کباب
نکات پخت تاس کباب تاس کباب یک غذای سنتی و پرطرفدار در ایران است. در زیر نکاتی را برای پخت بهتر تاس کباب ذکر می کنیم: برای پخت تاس کباب، بهتر است …
نکات پخت رولت خامه ای
نکات پخت رولت خامه ای و علت ترک خوردن رولت خامه ای در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد
رولت خامهای یک شیرینی بسیار خوشمزه است که میتوانید بهراحتی در قنادیها پیدا کنید. این شیرینی به طور اصالت در اروپای مرکزی رایج است و بیشتر به آن رول سوئیسی گفته میشود، اما در واقع این شیرینی متعلق به کشور سوئیس نیست. رولت خامهای در قرن نوزدهم در اروپا ابداع شده و به سرعت در آسیا و ایران محبوب شده است. مردم در سرتاسر جهان از خوردن این شیرینی اسفنجی پر از خامه لذت فراوانی میبرند و ایرانیها با تغییراتی در دستور پخت آن، طعم آن را تقویت کردهاند.
اگرچه میتوانید رولت خامهای را بهراحتی از قنادی تهیه کنید، اما وقتی آن را در خانه تهیه میکنید، لذت این شیرینی برایتان دوچندان میشود. اگرچه برخی افراد ممکن است تهیه رولت خامهای را دشوار بدانند، اما با رعایت چند نکته، میتوانید یک رولت خامهای عالی درست کنید.
بیشتر ما عاشق شیرینی رولت خامهای هستیم، به دلیل طعم بینظیر آن که بارها تجربه کردهایم. این شیرینی از بخش عمدهای خامه تشکیل شده است که سبب میشود رولت خامهای بسیار خوشطعم و شیرین شود.
رولت خامهای در انواع و اشکال مختلف و با طعمهای گوناگون مانند شکلاتی، نسکافهای، پستهای، وانیلی و غیره تهیه میشود. اگر دستور پخت و اصول تهیه را رعایت کنید، تهیه این شیرینی در منزل چندان دشوار نخواهد بود و میتوانید در تولدها و مهمانیها از آن استفاده کنید.
مواد اولیه برای تهیه رولت خامه ای
تخم مرغ چهار عدد
آرد یک پیمانه
شکر نصف پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
آب جوش پنج قاشق غذا خوری
خامه قنادی ۴ پیمانه یا ۵۰۰ گرم
طرز تهیه رولت خامه ای
فر را در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار داده و اجازه دهید تا گرم شود. سینی را با کاغذ روغنی پهن کنید و آن را آماده تهیه رولت خامهای کنید.
ابتدا زرده و سفید تخممرغها را از یکدیگر جدا کنید. زردهها را تنها با هم بزنید و به آنها شکر اضافه کنید، سپس مجدداً آنها را هم بزنید. وقتی ترکیب شکر و زردههای تخممرغ به شکل یک خمیر درآمد، وانیل را به آنها اضافه کنید. از همزن برای مخلوط کردن این ترکیب به مدت یک دقیقه استفاده کنید. سپس آب جوش را به ترکیب اضافه کنید.
آرد را به صورت مرحلهای به ترکیب اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خمیر کاملاً صاف و یکدست شود. در این مرحله، از قاشق برای هم زدن استفاده کنید و نه همزن. سپس سفیدههای تخممرغ را به ترکیب اضافه کرده و آن را به خوبی مخلوط کنید تا خمیری یکپارچه بدست آید.
خمیر را روی سینی آماده شده ریخته و آن را در داخل فر قرار دهید، که قبلاً در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم شده است. مدت زمان پخت را بین ۸ تا ۱۲ دقیقه تنظیم کنید تا کیک بپزد. پس از کامل شدن پخت، کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.
روی کیک رول شده را باز کنید و در داخل آن یک لایه از خامه فرمگرفته ریخته، سپس کیک را مجدداً رول کنید و قسمت بیرونی آن را با یک لایه خامه پوشانید. حالا رولت خامهای را به صورت دایرهای با ضخامت یکسان برش دهید. رولت خامهای شما حاضر است، برشها را در ظرفی بچینید و همراه با چای یا هر نوشیدنی دیگری که دوست دارید سرو کنید.
نکات پخت رولت خامه ای
همانطور که مشاهده کردید، طرز تهیه رولت خامهای شبیه به طرز تهیه کیک اسفنجی است. اگرچه این دستورالعمل آنقدر دشوار نیست، اما رعایت چند نکته میتواند به شما کمک کند تا یک رولت خامهای خوشمزه و حرفهایتر را درست کنید، حتی میتوانید رولت خامه ای بدون استفاده از فر تهیه کنید. در ادامه با نکات پخت رولت خامهای آشنا میشوید.
برای تزیین رولت خامه ای، میتوانید از تکههای میوه یا چیپسهای شکلاتی استفاده کنید.
پختن این نوع رولت خامه ای بیش از ۱۲ دقیقه ممکن است منجر به ترک خوردن کیک در هنگام رول کردن آن شود.
پس از پختن، اجازه دهید کیک رولت در دمای اتاق خنک شود و برای خنک کردن آن از یخچال استفاده نکنید.
بعد از اضافه کردن خامه به رولت و انجام تزیینات روی کیک رولت خامه ای، آن را در یخچال نگهداری کنید.
در مورد طرز تهیه رولت خامه در توستر، باید بدانید که از آنجایی که توستر کوچکتر است، برای پختن رولت خامهای در توستر، لازم است دمای این دستگاه را ۲۰ تا ۳۰ درجه کمتر از دمای فر تنظیم کنید.
برای تهیه رولت خامه ای دو رنگ یا رولت خامه ای با طرح، میتوانید به نصف مواد کیک اسفنجی یک قاشق پودر کاکائو یا رنگ خوراکی اضافه کنید و سپس طرح دلخواه خود را بر روی سینی فر پیاده کنید.
برای تهیه رولت خامه ای بدون استفاده از فر یا رولت خامه ای تابهای، میتوانید یک تابه دوطرفه ضد چسب را چرب کنید و اجازه دهید بر روی حرارت گرم شود. سپس مواد را داخل تابه بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند. سپس کیک را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر آن هم ۵ دقیقه بپزد. سپس کیک اسفنجی پختهشده را بر روی کاغذ روغنی قرار دهید.
چگونه رولت خامه ای را سرو کنیم
شما میتوانید رولت خامه ای را بهعنوان دسر در مهمانی سرو کنید. علاوه بر این، این شیرینی میتواند بهعنوان عصرانه نیز مورد استفاده قرار بگیرد. رولت خامهای در مجالس رسمی مانند مجالس عروسی، جشن تولد و سایر مهمانیها کاربرد بسیار زیادی دارد. در واقع، این شیرینی بیشتر در مناسبتهای شاد استفاده میشود.
همچنین، میتوانید آن را همراه با چای سرو کنید. از آنجاییکه رولت خامه ای بسیار شیرین است، چای میتواند به تعدیل طعم آن کمک زیادی کند. با اینحال، برخی افراد این شیرینی را با قهوه یا آبمیوه نیز سرو میکنند. اینکه شیرینی را با چه نوشیدنیای سرو کنید کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد.
فوت و فن رولت خامه ای
این کیک نباید خیلی بپزد تا جایی که برشته شود، در حد پخت کامل کفایت می کند.
میتوانید با استفاده از همین کیک پایه، کیک بستنی نیز تهیه کنید. فقط کافیست خامه را با بستنی نرم جایگزین کنید و پس از رول کردن، کیک را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
همچنین، میتوانید مارمالاد را به عنوان جایگزینی برای خامه استفاده کنید. اینطوری میتوانید یک رولت میوهای با طعم بینظیر تهیه کنید.
برای تهیه خامه، میتوانید خامه قنادی را از بیرون تهیه کنید. آن را به اندازه مورد نیاز جدا کنید و اجازه دهید تا نیمه آب شود. سپس با استفاده از همزنی با دور تند آن را به حدی بزنید که رد پرههای همزن روی خامه باقی بماند. حالا میتوانید از خامه برای تزئین کیک استفاده کنید.
علت ترک خوردن رولت خامه ای
شاید برای شما هم پیش امده باشد که رولت شما حین پخت ترک خورده باشد و دنبال علت این موضوع باشید.دلیل اصلی ترک خوردن رولت خامه ای این است که موقع درست کردن رولت مواد در همه جای آن یکسان نیست.
پختن این نوع رولت خامه ای بیش از ۱۲ دقیقه ممکن است منجر به ترک خوردن کیک در هنگام رول کردن آن شود.
نکات پیچیدن رولت
برای داشتن یک رولت زیبا و بدون ترک، نکات زیر را رعایت کنید:
آمادهسازی: قبل از شروع به پیچیدن، مطمئن شوید که سطح کارتان تمیز و خشک است. یک کاغذ روغنی تمیز روی سطح پهن کنید.
خنک کردن: اجازه دهید کیک پس از پخت به طور کامل خنک شود. کیک گرم هنگام پیچیده شدن، خرد میشود.
رطوبت: برای جلوگیری از خشک شدن کیک، میتوانید روی آن یک پارچه نمدار پهن کنید.
مواد میانی: از مواد میانی که خیلی شل یا خیلی سفت نباشند استفاده کنید. مواد میانی شل باعث خیس شدن کیک و مواد میانی سفت باعث ترک خوردن آن میشود.
پیچیدن: کیک را به آرامی و با دقت بپیچید. از کاغذ روغنی برای کمک به پیچیدن استفاده کنید.
استراحت: پس از پیچیدن، رولت را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
برش: قبل از برش زدن، چاقو را با آب گرم خیس کنید و خشک کنید. این کار باعث میشود رولت تمیزتر برش بخورد.