;
نکات پخت رولت خامه ای و علت ترک خوردن رولت خامه ای - چلوگوشت
نکات پخت خوراک لوبیا و راز خوشمزه شدن و فوت و فن خوراک لوبیا چیتی

نکات پخت خوراک لوبیا و راز خوشمزه شدن و فوت و فن خوراک لوبیا چیتی

نکات پخت خوراک لوبیا برای خوشمزه شدن خوراک لوبیا می‌توانید به نکات زیر عمل کنید:برای بهتر شدن طعم لوبیا می‌توانید از ادویه‌هایی مثل زردچوبه، کمی فلفل سیاه، پودر گشنیز و زیره سبز …

نکات برنج کته و فوت و فن پخت برنج کته و سریع ترین روش پخت برنج کته

نکات برنج کته و فوت و فن پخت برنج کته و سریع ترین روش پخت برنج کته

نکات برنج کته آب کردن برنج اولین کار در تهیه برنج کته این است که باید بدانید چگونه برنج را بخیسانید.برای این کار کافی است که چند بار برنج را بشویید تا …

نکات پخت خورشت قیمه بادمجان و چاشنی قیمه بادمجان رستورانی

نکات پخت خورشت قیمه بادمجان و چاشنی قیمه بادمجان رستورانی

نکات پخت خورشت قیمه بادمجان نکات پخت خورشت قیمه بادمجان و چاشنی قیمه بادمجان رستورانی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. برای افزایش خوشمزگی خورش قیمه …

نکات پخت رولت خامه ای

علت ترک خوردن رولت خامه ای طرز تهیه رولت خامه ای برای 10 نفر طرز تهیه رولت خامه ای با پیمانه طرز تهیه رولت خامه ای به روش ساده طرز تهیه رولت خامه ای آشپزخانه کوچک من طرز تهیه رولت خامه ای در توستر طرز تهیه رولت خامه ای به سبک قنادی طرز تهیه نان رولت

نکات پخت رولت خامه ای و علت ترک خوردن رولت خامه ای در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد

رولت خامه‌ای یک شیرینی بسیار خوشمزه است که می‌توانید به‌راحتی در قنادی‌ها پیدا کنید. این شیرینی به طور اصالت در اروپای مرکزی رایج است و بیشتر به آن رول سوئیسی گفته می‌شود، اما در واقع این شیرینی متعلق به کشور سوئیس نیست. رولت خامه‌ای در قرن نوزدهم در اروپا ابداع شده و به سرعت در آسیا و ایران محبوب شده است. مردم در سرتاسر جهان از خوردن این شیرینی اسفنجی پر از خامه لذت فراوانی می‌برند و ایرانی‌ها با تغییراتی در دستور پخت آن، طعم آن را تقویت کرده‌اند.

اگرچه می‌توانید رولت خامه‌ای را به‌راحتی از قنادی تهیه کنید، اما وقتی آن را در خانه تهیه می‌کنید، لذت این شیرینی برایتان دوچندان می‌شود. اگرچه برخی افراد ممکن است تهیه رولت خامه‌ای را دشوار بدانند، اما با رعایت چند نکته، می‌توانید یک رولت خامه‌ای عالی درست کنید.

بیشتر ما عاشق شیرینی رولت خامه‌ای هستیم، به دلیل طعم بی‌نظیر آن که بارها تجربه کرده‌ایم. این شیرینی از بخش عمده‌ای خامه تشکیل شده است که سبب می‌شود رولت خامه‌ای بسیار خوش‌طعم و شیرین شود.

رولت خامه‌ای در انواع و اشکال مختلف و با طعم‌های گوناگون مانند شکلاتی، نسکافه‌ای، پسته‌ای، وانیلی و غیره تهیه می‌شود. اگر دستور پخت و اصول تهیه را رعایت کنید، تهیه این شیرینی در منزل چندان دشوار نخواهد بود و می‌توانید در تولد‌ها و مهمانی‌ها از آن استفاده کنید.

مواد اولیه برای تهیه رولت خامه ای

تخم مرغ چهار عدد

آرد یک پیمانه

شکر نصف پیمانه

بیکینگ پودر یک قاشق چای‌خوری

وانیل یک دوم قاشق چای‌خوری

آب جوش پنج قاشق غذا خوری

خامه قنادی ۴ پیمانه یا ۵۰۰ گرم

طرز تهیه رولت خامه ای

فر را در دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد قرار داده و اجازه دهید تا گرم شود. سینی را با کاغذ روغنی پهن کنید و آن را آماده تهیه رولت خامه‌ای کنید.

ابتدا زرده و سفید تخم‌مرغ‌ها را از یکدیگر جدا کنید. زرده‌ها را تنها با هم بزنید و به آنها شکر اضافه کنید، سپس مجدداً آنها را هم بزنید. وقتی ترکیب شکر و زرده‌های تخم‌مرغ به شکل یک خمیر درآمد، وانیل را به آنها اضافه کنید. از همزن برای مخلوط کردن این ترکیب به مدت یک دقیقه استفاده کنید. سپس آب جوش را به ترکیب اضافه کنید.

آرد را به صورت مرحله‌ای به ترکیب اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خمیر کاملاً صاف و یکدست شود. در این مرحله، از قاشق برای هم زدن استفاده کنید و نه همزن. سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را به ترکیب اضافه کرده و آن را به خوبی مخلوط کنید تا خمیری یکپارچه بدست آید.

خمیر را روی سینی آماده شده ریخته و آن را در داخل فر قرار دهید، که قبلاً در دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است. مدت زمان پخت را بین ۸ تا ۱۲ دقیقه تنظیم کنید تا کیک بپزد. پس از کامل شدن پخت، کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.

روی کیک رول شده را باز کنید و در داخل آن یک لایه از خامه فرم‌گرفته ریخته، سپس کیک را مجدداً رول کنید و قسمت بیرونی آن را با یک لایه خامه پوشانید. حالا رولت خامه‌ای را به صورت دایره‌ای با ضخامت یکسان برش دهید. رولت خامه‌ای شما حاضر است، برش‌ها را در ظرفی بچینید و همراه با چای یا هر نوشیدنی دیگری که دوست دارید سرو کنید.

نکات پخت رولت خامه ای

همانطور که مشاهده کردید، طرز تهیه رولت خامه‌ای شبیه به طرز تهیه کیک اسفنجی است. اگرچه این دستورالعمل آن‌قدر دشوار نیست، اما رعایت چند نکته می‌تواند به شما کمک کند تا یک رولت خامه‌ای خوشمزه و حرفه‌ای‌تر را درست کنید، حتی می‌توانید رولت خامه ای بدون استفاده از فر تهیه کنید. در ادامه با نکات پخت رولت خامه‌ای آشنا می‌شوید.

برای تزیین رولت خامه ای، می‌توانید از تکه‌های میوه یا چیپس‌های شکلاتی استفاده کنید.

پختن این نوع رولت خامه ای بیش از ۱۲ دقیقه ممکن است منجر به ترک خوردن کیک در هنگام رول کردن آن شود.

پس از پختن، اجازه دهید کیک رولت در دمای اتاق خنک شود و برای خنک کردن آن از یخچال استفاده نکنید.

بعد از اضافه کردن خامه به رولت و انجام تزیینات روی کیک رولت خامه ای، آن را در یخچال نگهداری کنید.

در مورد طرز تهیه رولت خامه در توستر، باید بدانید که از آنجایی که توستر کوچکتر است، برای پختن رولت خامه‌ای در توستر، لازم است دمای این دستگاه را ۲۰ تا ۳۰ درجه کمتر از دمای فر تنظیم کنید.

برای تهیه رولت خامه ای دو رنگ یا رولت خامه ای با طرح، می‌توانید به نصف مواد کیک اسفنجی یک قاشق پودر کاکائو یا رنگ خوراکی اضافه کنید و سپس طرح دلخواه خود را بر روی سینی فر پیاده کنید.

برای تهیه رولت خامه ای بدون استفاده از فر یا رولت خامه ای تابه‌ای، می‌توانید یک تابه دوطرفه ضد چسب را چرب کنید و اجازه دهید بر روی حرارت گرم شود. سپس مواد را داخل تابه بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند. سپس کیک را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر آن هم ۵ دقیقه بپزد. سپس کیک اسفنجی پخته‌شده را بر روی کاغذ روغنی قرار دهید.

چگونه رولت خامه ای را سرو کنیم

شما می‌توانید رولت خامه ای را به‌عنوان دسر در مهمانی سرو کنید. علاوه بر این، این شیرینی می‌تواند به‌عنوان عصرانه نیز مورد استفاده قرار بگیرد. رولت خامه‌ای در مجالس رسمی مانند مجالس عروسی، جشن تولد و سایر مهمانی‌ها کاربرد بسیار زیادی دارد. در واقع، این شیرینی بیشتر در مناسبت‌های شاد استفاده می‌شود.

همچنین، می‌توانید آن را همراه با چای سرو کنید. از آنجایی‌که رولت خامه ای بسیار شیرین است، چای می‌تواند به تعدیل طعم آن کمک زیادی کند. با این‌حال، برخی افراد این شیرینی را با قهوه یا آبمیوه نیز سرو می‌کنند. اینکه شیرینی را با چه نوشیدنی‌ای سرو کنید کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد.

علت ترک خوردن رولت خامه ای طرز تهیه رولت خامه ای برای 10 نفر طرز تهیه رولت خامه ای با پیمانه طرز تهیه رولت خامه ای به روش ساده طرز تهیه رولت خامه ای آشپزخانه کوچک من طرز تهیه رولت خامه ای در توستر طرز تهیه رولت خامه ای به سبک قنادی طرز تهیه نان رولت

فوت و فن رولت خامه ای

این کیک نباید خیلی بپزد تا جایی که برشته شود، در حد پخت کامل کفایت می کند.

می‌توانید با استفاده از همین کیک پایه، کیک بستنی نیز تهیه کنید. فقط کافیست خامه را با بستنی نرم جایگزین کنید و پس از رول کردن، کیک را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

همچنین، می‌توانید مارمالاد را به عنوان جایگزینی برای خامه استفاده کنید. اینطوری می‌توانید یک رولت میوه‌ای با طعم بی‌نظیر تهیه کنید.

برای تهیه خامه، می‌توانید خامه قنادی را از بیرون تهیه کنید. آن را به اندازه مورد نیاز جدا کنید و اجازه دهید تا نیمه آب شود. سپس با استفاده از همزنی با دور تند آن را به حدی بزنید که رد پره‌های همزن روی خامه باقی بماند. حالا می‌توانید از خامه برای تزئین کیک استفاده کنید.

علت ترک خوردن رولت خامه ای

شاید برای شما هم پیش امده باشد که رولت شما حین پخت ترک خورده باشد و دنبال علت این موضوع باشید.دلیل اصلی ترک خوردن رولت خامه ای این است که موقع درست کردن رولت مواد در همه جای آن یکسان نیست.

پختن این نوع رولت خامه ای بیش از ۱۲ دقیقه ممکن است منجر به ترک خوردن کیک در هنگام رول کردن آن شود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 26 اردیبهشت 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.