نکات پخت رولت خامه ای و فوت و فن درست کردن رولت حرفه ای
نکات پخت دیگچه و فوت و فن دیگچه مشهدی خوشمزه
نکات پخت دیگچه نکات پخت دیگچه و فوت و فن دیگچه مشهدی خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد یکی از دسرهای سنتی و محلی شهر …
نکات پخت نان خامه ای و راز خوشمزگی نان خامه ای خانگی و خوشمزه
نکات پخت نان خامه ای نکات پخت نان خامه ای و راز خوشمزگی نان خامه ای خانگی و خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آیا …
نکات پخت خورشت قلیه ماهی و راز خوشمزگی خورشت قلیه ماهی جنوبی
نکات پخت خورشت قلیه ماهی نکات پخت خورشت قلیه ماهی و راز خوشمزگی خورشت قلیه ماهی جنوبی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. خورش قلیه ماهی، …
نکات پخت رولت
نکات پخت رولت خامه ای و فوت و فن درست کردن رولت حرفه ای در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد
رولت خامهای، یک شیرینی بسیار لذیذ است که معمولاً در قنادیها قابل تهیه است. این شیرینی به طور اصلی در اروپای مرکزی معروف است و به آن رول سوئیسی نیز گفته میشود، اما واقعیت این است که این شیرینی به کشور سوئیس تعلق ندارد. رولت خامهای در قرن نوزدهم در اروپا ابداع شده و به سرعت در آسیا و ایران محبوب شده است. مردم در سراسر جهان لذت بردن از این شیرینی اسفنجی و خامهای را تجربه کردهاند و ایرانیها با تغییراتی در دستور پخت آن، طعم آن را تقویت کردهاند.
اگرچه میتوانید رولت خامهای را به راحتی از قنادی خریداری کنید، اما وقتی آن را در خانه تهیه میکنید، لذت این شیرینی دو چندان میشود. اگرچه برخی افراد ممکن است تهیه رولت خامهای را دشوار بدانند، اما با رعایت چند نکته، میتوانید یک رولت خامهای عالی درست کنید.
ما بیشتر عاشق شیرینی رولت خامهای هستیم، به دلیل طعم بینظیر آن که بارها تجربه کردهایم. این شیرینی از بخش عمدهای خامه تشکیل شده است که باعث میشود رولت خامهای بسیار خوشمزه و شیرین شود.
رولت خامهای در انواع و اشکال مختلف و با طعمهای متنوع مانند شکلاتی، نسکافهای، پستهای، وانیلی و غیره تهیه میشود. اگر دستور پخت و اصول تهیه را رعایت کنید، تهیه این شیرینی در منزل چندان دشوار نخواهد بود و میتوانید در جشنها و مراسم خود از آن بهره ببرید.
مواد اولیه برای تهیه رولت
تخم مرغ چهار عدد
آرد یک پیمانه
شکر نصف پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
آب جوش پنج قاشق غذا خوری
خامه قنادی ۴ پیمانه یا ۵۰۰ گرم
آموزش پخت رولت
ابتدا فر را در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار داده و اجازه دهید تا گرم شود. سپس سینی را با کاغذ روغنی پوشانده و آن را آماده تهیه رولت خامهای کنید.
برای شروع، زرده و سفیدهای تخممرغ را از یکدیگر جدا کنید. سپس زردهها را در یک ظرف قرار داده و شکر را به آنها اضافه کنید. سپس آنها را با هم مخلوط کنید تا به شکل یک خمیر درآیند. به این ترتیب، وانیل را به ترکیب اضافه کنید و با استفاده از همزن آن را به مدت یک دقیقه بزنید. در نهایت، آب جوش را به ترکیب اضافه کنید.
سپس به طور مرحلهای آرد را به ترکیب اضافه کنید و با آرامی آن را هم بزنید تا خمیر کاملاً صاف و یکنواخت شود. در این مرحله، برای مخلوط کردن از قاشق استفاده کنید و از همزن خودداری کنید. در ادامه، سفیدههای تخممرغ را به ترکیب اضافه کرده و آنها را به خوبی مخلوط کنید تا خمیری یکپارچه به دست آید.
پس از تهیه خمیر، آن را روی سینی آماده شده ریخته و سینی را در داخل فری که قبلاً در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم شده است، قرار دهید. مدت زمان پخت را بین ۸ تا ۱۲ دقیقه تنظیم کنید تا کیک بپزد. پس از اتمام پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.
سپس روی کیک رول شده را باز کنید و در داخل آن یک لایه از خامه فرمگرفته ریخته، سپس کیک را مجدداً رول کنید و قسمت بیرونی آن را با یک لایه خامه پوشانید. حالا رولت خامهای را به صورت دایرهای با ضخامت یکسان برش دهید. رولت خامهای شما آماده است. برشها را در ظرفی بچینید و همراه با چای یا هر نوشیدنی دیگری که دوست دارید سرو کنید.
نکات طلایی پخت رولت
همانطور که مشاهده کردید، روش تهیه رولت خامهای شبیه به تهیه کیک اسفنجی است. اگرچه این دستورالعمل آنقدر دشوار نیست، اما رعایت چند نکته میتواند به شما کمک کند تا یک رولت خامهای خوشمزه و حرفهایتر را درست کنید. همچنین، اگر نمیخواهید از فر استفاده کنید، میتوانید رولت خامهای بدون استفاده از فر تهیه کنید. در ادامه، با نکات پخت رولت خامهای آشنا میشوید.
برای تزیین رولت خامهای، میتوانید از تکههای میوه یا چیپسهای شکلاتی استفاده کنید.
پختن این نوع رولت خامهای بیش از ۱۲ دقیقه ممکن است منجر به ترک خوردن کیک در هنگام رول کردن آن شود. بنابراین، زمان پخت را به ۸ تا ۱۲ دقیقه محدود کنید.
پس از پختن، اجازه دهید کیک رولت در دمای اتاق خنک شود و برای خنک کردن آن از یخچال استفاده نکنید.
بعد از اضافه کردن خامه به رولت و انجام تزیینات روی کیک رولت خامهای، آن را در یخچال نگهداری کنید.
با رعایت این نکات، میتوانید یک رولت خامهای لذیذ و با ظاهری زیبا تهیه کنید.
در مورد طرز تهیه رولت خامه در توستر، باید بدانید که از آنجایی که توستر کوچکتر است، برای پختن رولت خامهای در توستر، لازم است دمای این دستگاه را ۲۰ تا ۳۰ درجه کمتر از دمای فر تنظیم کنید.
همچنین، برای تهیه رولت خامه ای دو رنگ یا رولت خامه ای با طرح، میتوانید به نصف مواد کیک اسفنجی یک قاشق پودر کاکائو یا رنگ خوراکی اضافه کنید و سپس طرح دلخواه خود را بر روی سینی فر پیاده کنید.
در صورتی که میخواهید رولت خامه ای بدون استفاده از فر تهیه کنید، میتوانید از یک تابه دوطرفه ضد چسب استفاده کنید. ابتدا تابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس مواد را داخل تابه بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه پخت کنید. سپس کیک را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر آن هم ۵ دقیقه بپزد. سپس کیک اسفنجی پخته شده را بر روی کاغذ روغنی قرار دهید.
با این روشها میتوانید رولت خامهای لذیذ و با ظاهری زیبا تهیه کنید، بدون نیاز به استفاده از فر یا رولت خامهای تابهای.
نحوه سرو کردن رولت
شما میتوانید رولت خامه ای را بهعنوان دسر در مهمانی سرو کنید. علاوه بر این، این شیرینی میتواند بهعنوان عصرانه نیز مورد استفاده قرار بگیرد. رولت خامهای در مجالس رسمی مانند مجالس عروسی، جشن تولد و سایر مهمانیها کاربرد بسیار زیادی دارد. در واقع، این شیرینی بیشتر در مناسبتهای شاد استفاده میشود.
همچنین، میتوانید آن را همراه با چای سرو کنید. از آنجاییکه رولت خامه ای بسیار شیرین است، چای میتواند به تعدیل طعم آن کمک زیادی کند. با اینحال، برخی افراد این شیرینی را با قهوه یا آبمیوه نیز سرو میکنند. اینکه شیرینی را با چه نوشیدنیای سرو کنید کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد.
فوت و فن رولت چیست
این کیک نباید خیلی بپزد تا جایی که برشته شود، در حد پخت کامل کفایت می کند.
میتوانید با استفاده از همین کیک پایه، کیک بستنی نیز تهیه کنید. فقط کافیست خامه را با بستنی نرم جایگزین کنید و پس از رول کردن، کیک را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
همچنین، میتوانید مارمالاد را به عنوان جایگزینی برای خامه استفاده کنید. اینطوری میتوانید یک رولت میوهای با طعم بینظیر تهیه کنید.
برای تهیه خامه، میتوانید خامه قنادی را از بیرون تهیه کنید. آن را به اندازه مورد نیاز جدا کنید و اجازه دهید تا نیمه آب شود. سپس با استفاده از همزنی با دور تند آن را به حدی بزنید که رد پرههای همزن روی خامه باقی بماند. حالا میتوانید از خامه برای تزئین کیک استفاده کنید.
علت ترک خوردن رولت
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که رولت شما حین پخت ترک خورده باشد و دنبال علت این موضوع باشید. دلیل اصلی ترک خوردن رولت خامه ای این است که موقع درست کردن رولت مواد در همه جای آن یکسان نیست.
همچنین، پختن این نوع رولت خامه ای بیش از ۱۲ دقیقه ممکن است منجر به ترک خوردن کیک در هنگام رول کردن آن شود.