;
نکات تهیه ژله و اگر در ژله آب سرد نریزیم چه می شود - چلوگوشت
نکات پخت لپه و بهترین روش زود پختن لپه و زمان پخت لپه

نکات پخت لپه و بهترین روش زود پختن لپه و زمان پخت لپه

نکات پخت لپه نکات پخت لپه و بهترین روش زود پختن لپه و زمان پخت لپه در سایت چلو گوشت.لپه یکی از حبوباتی است که در غذاهای مختلفی استفاده می شود.از معروف ترین …

نکات مربا به و فوت و فن مربا به قرمز شود

نکات مربا به و فوت و فن مربا به قرمز شود

نکات مربا به نکات مربا به و فوت و فن مربا به قرمز شود در سایت چلو گوشت.مربای به با رنگ زیبا و قرمز خود دل هر کسی را می برد و کمتر …

نکات پخت ترحلوا و فوت کوزه گری پخت ترحلوا

نکات پخت ترحلوا و فوت کوزه گری پخت ترحلوا

نکات پخت ترحلوا برای دانستن نکات پخت ترحلوا ابتدا باید بدانید که ترحلوا یک نوع شیرینی سنتی ایرانی هستند که از شیر، آرد، شکر و زعفران تهیه می‌شوند. در ترکیه و برخی …

نکات تهیه ژله

اگر در ژله آب سرد نریزیم طرز تهیه ژله دو رنگ طرز تهیه ژله آماده فیلم طرز تهیه ژله ساده لیوانی طرز تهیه ژله هندوانه طرز تهیه پودر ژله طرز تهیه ژله مجلسی ساده فیلم طرز تهیه ژله ساده

نکات تهیه ژله و اگر در ژله آب سرد نریزیم چه می شود در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد

در حال حاضر، در بازار انواع و اقسام ژله ها با رنگ‌ها و طعم‌های بسیار متنوعی موجود است. می‌توان ژله را به شکل‌های مختلفی تهیه کرده و می‌توانید انواع و اقسام طرح و نقش آن را در شبکه‌های اجتماعی مشاهده کنید. یکی از دلایلی که این دسر مورد علاقه قرار می‌گیرد، علاوه بر خوشمزه بودن، سادگی تهیه آن است. البته، اگر تمایل داشته باشید به میزان بیشتری ژله تهیه کنید یا آن را از قالب خارج کنید، ممکن است با برخی مشکلات مواجه شوید. یکی از مشکلات رایج این است که ژله شما به خوبی نچسبد و تمام زحمات شما بر باد بروند. در این مقاله، به شما نکات مهم تهیه ژله را ارائه خواهیم کرد.

طرز تهیه ژله ساده

در تهیه انواع دسر، به ویژه ژله، رعایت نسبت مواد یکی از نکات حیاتی است. ابتدا یک بسته ژله با طعم دلخواه خود را انتخاب کنید و سپس آن را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید. بهتر است پودر ژله را مستقیماً در قابلمه حاوی آب جوش بریزید و آن را همزنی کنید تا به طور کامل حل شود. مناسب است تا یک دقیقه تمام روی حرارت قرار داده شده و در نهایت یک لیوان آب سرد را به مخلوط اضافه کنید. اگر مقدار آب بیش از حد باشد، ژله به خوبی نخواهد بست. حالا می‌توانید ژله را در ظرف یا قالب مورد نظر خود بریزید.

چگونگی انتخاب قالب مناسب

با توجه به مقدار ژله‌ای که قصد دارید تهیه کنید، می‌توانید از قالب‌هایی با حجم و اشکال متنوع استفاده کنید. قالب‌های پلاستیکی و سیلیکونی بهترین گزینه‌ها هستند. البته، قالب‌های فلزی و پیرکس نیز کاربردی می‌باشند.

روش خارج کردن ژله از قالب

علاوه بر شما، بسیاری از افراد نگران جدا کردن ژله از قالب هستند. آنها می‌ترسند که ژله به هم بریزد یا از قالب جدا شود. به همین دلیل، برخی ترجیح می‌دهند ژله را درون یک ظرف شیشه‌ای آماده کرده و در همان ظرف سرو کنند. با این حال، جدا کردن ژله از قالب همچنان کاری دشوار نیست و تنها باید به این نکات توجه کنید.

روش چرب کردن قالب

برای شروع، شما باید قالب را با یک مقدار بسیار کمی از روغن مایع یا روغن آغشته کنید و سپس کمی شکر را روی آن بپاشید. سپس، قالب را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید. پس از گذشت این مدت زمان، می‌توانید قالب را از فریزر خارج کرده و مایع ژله را در داخل آن بریزید. مهم است که مایع ژله فقط در یخچال متمایل شود.

برگرداندن قالب روی بشقاب به سادگی

اگر میخواهید ژله ساده یا ژله بستنی را از ظرف تخت برگردانید، باید به چند مورد توجه کنید. اولین و مهمترین مورد این است که ژله شما باید به طور کامل بسته باشد. برای این کار، میتوانید یک ظرف را پر از آب جوش بگذارید و قالب ژله را به مدت ۱۰ ثانیه روی بخار آب قرار دهید. این کار باعث میشود ژله به طور محکم بچسبد و شما بتوانید آن را به راحتی برگردانید.

برای جلوگیری از افتادن ژله از دستان و جریان آب در ظرف، میتوانید روی آب جوش یک آبکش یا توری فلزی قرار داده و سپس قالب ژله را روی آن قرار دهید. اما باید توجه داشت که این روش مناسب برای ظروف پیرکس نیست، زیرا احتمالاً با تغییر ناگهانی دما، قالب شکسته شود.

علت پاشیدن آب به قالب

برای این قالب‌ها، از یک ترفند بسیار ساده استفاده می‌کنند. قبل از ریختن مواد ژله، مقداری آب روی دیواره‌های ظرف پاشیده می‌شود. سپس هنگام جدا کردن ژله، ابتدا آن را برای چند دقیقه خارج از یخچال قرار می‌دهند و سپس با تکان دادن قالب، ژله را جدا می‌کنند. البته، باید توجه داشت که این ترفند برای ژله‌های خیلی زیاد ممکن است کمی سخت باشد.

علت گرم کردن قالب

بعضی افراد از این روش راضی نیستند و ترجیح می‌دهند سطح قالب را خودشان گرم کنند. برای این کار، باید قالب را برگردانید و سپس اطراف آن را با یک حوله از پیش گرم شده بپوشانید. می‌توانید از سشوار هم به عنوان یک راهکار کمک بگیرید.

درست کردن ژله شفاف

شاید برای شما عجیب باشد که بعضی افراد ژله را به صورت بسیار شفاف درست می‌کنند. در واقع، این موضوع یک نکته بسیار ریز دارد. برای داشتن ژله‌ای شفاف، کافی است پس از حل کردن پودر ژله در آب جوش، ظرف مورد نظر را روی بخار آب قرار داده و از روش بن‌ماری استفاده کنید تا ژله به‌طور کامل حل شود و شفاف شود.

اگر در ژله آب سرد نریزیم طرز تهیه ژله دو رنگ طرز تهیه ژله آماده فیلم طرز تهیه ژله ساده لیوانی طرز تهیه ژله هندوانه طرز تهیه پودر ژله طرز تهیه ژله مجلسی ساده فیلم طرز تهیه ژله ساده

راه حل سریع بستن ژله

برای افزایش سرعت بسته شدن ژله، پس از حل کردن ژله در آب جوش به روش بن ماری، به جای استفاده از یک لیوان آب سرد، از سه چهارم لیوان یخ استفاده کنید. یخ را روی ژله داغ بریزید و کمی بزنید تا کاملاً حل شود. سپس ژله را در طبقه بالایی یخچال قرار دهید، زیرا این طبقه معمولاً سردتر است و بهتر است ژله در آنجا قرار بگیرد تا سریعتر سفت شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 8 خرداد 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.