نکات پخت سوپ شیر و راز خوشمزه شدن سوپ شیر - چلوگوشت
نکات پخت آبگوشت سیب اراکی و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خانگی

نکات پخت آبگوشت سیب اراکی و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خانگی

نکات پخت آبگوشت سیب اراکی نکات پخت آبگوشت سیب اراکی و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. اگر دنبال غذاهای متنوع …

نکات پخت دلمه فلفل و فوت و فن و سس خوشمزه برای دلمه فلفل

نکات پخت دلمه فلفل و فوت و فن و سس خوشمزه برای دلمه فلفل

نکات پخت دلمه فلفل نکات پخت دلمه فلفل و فوت و فن و سس خوشمزه برای دلمه فلفل در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مواد لازم …

نکات پخت کاک و راز خوشمزگی کاک خوشمزه و خانگی درجه یک

نکات پخت کاک و راز خوشمزگی کاک خوشمزه و خانگی درجه یک

نکات پخت کاک نکات پخت کاک و راز خوشمزگی کاک خوشمزه و خانگی درجه یک در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی کاک، یکی از سوغات …

نکات پخت سوپ شیر

طرز تهیه سوپ شیر و خامه و قارچ راز خوشمزه شدن سوپ شیر نی نی سایت طرز تهیه سوپ شیر و خامه و قارچ برای ۱۰ نفر طرز تهیه سوپ شیر بدون قارچ و خامه سوپ شیر برای ۸ نفر طرز تهیه سوپ شیر با جو پرک طرز تهیه سوپ شیر ساده سوپ شیر برای ۱۰ نفر

نکات پخت سوپ شیر و راز خوشمزه شدن سوپ شیر در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد

یکی از سوپ‌های خوشمزه و محبوب، سوپ شیر و قارچ است. این سوپ به عنوان یک گزینه بسیار مناسب برای افطار، طعم و خواص خاصی دارد و در بین کودکان نیز محبوب است. این سوپ به عنوان یک پیش‌غذای مقوی معرفی می‌شود و می‌تواند انرژی لازم را در افطار فراهم کند.

دو نوع سوپ که به طور ویژه در ماه رمضان برای افطار مورد توجه قرار می‌گیرند، سوپ شیر و سوپ جو هستند. سوپ شیر، علاوه بر خوشمزگی خود، تقریباً بهترین سوپ برای افطار محسوب می‌شود. همچنین، سوپ جو نیز با طعم خوشمزه‌ای که دارد، انتخابی محبوب برای افطار است و به عنوان یک منبع تغذیه مقوی شناخته می‌شود.

پختن و مصرف سوپ شیر و سوپ جو در ماه رمضان می‌تواند به شما کمک کند تا از یک غذای سالم، مغذی و لذیذ برای افطار لذت ببرید. این سوپ‌ها باعث افزایش انرژی و ارائه تغذیه مورد نیاز برای بدن در طول روز می‌شوند.

مواد لازم

۱ لیتر شیر
۲ عدد هویج
۱۰۰ گرم جعفری
۲۰۰ گرم جو پرک
۱ عدد پیاز
۱/۲ سینه مرغ
۱۰۰ گرم ذرت پخته شده
۳ قاشق غذاخوری آرد
۱۰۰ گرم قارچ
۱۰ گرم کره
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

آموزش پخت سوپ شیر

سینه مرغ را در یک ظرف مناسب قرار داده و حدود ۱ لیتر آب به آن اضافه کنید تا بپزد. می توانید ادویه‌های مورد علاقه خود را مانند یک عدد پیاز خرد شده، یک عدد هویج خرد شده، یک حبه سیر و دیگر ادویه‌های دلخواه را همزمان با مرغ به ظرف اضافه کنید تا بوی زهم مرغ کم شود و طعم خوبی به سوپ بدهد.

مرغ را بپزید تا کاملاً طبخ شود. زمان پخت مرغ ممکن است بسته به اندازه و ضخامت سینه مرغ متفاوت باشد. معمولاً حدود ۲۰-۳۰ دقیقه طول می‌کشد.

وقتی مرغ پخته است، آن را از ظرف خارج کنید و به داخل ظرف دیگری قرار دهید تا سرد شود. در این مرحله، سینه مرغ را با دستهای خرد شده ریش‌ریش کنید تا قطعات کوچکتری شود.

آب پخت مرغ را از ظرف جدا کنید و به صورت صاف کنید تا ذرات بزرگتر مانند پیاز و هویج از آن جدا شوند.

آب پخته و صاف شده را به ظرف نگهداری کنید. این آب مرغی که به آن اضافه کرده‌اید، مبنای ساخت سوپ شیر خواهد شد.

حالا شما می‌توانید آب مرغ را به عنوان پایه سوپ شیر استفاده کنید و به مراحل بعدی بروید تا سوپ را تکمیل کنید.

ابتدا قارچ‌ها را با آب بشویید تا کثیفی و آلودگی‌های ممکن روی آنها از بین برود.

قارچ‌ها را به صورت حلقه‌ای نازک خرد کنید. در صورتی که قارچ‌های شما بزرگند، می‌توانید آنها را به چند بخش تقسیم کنید و سپس هر قسمت را خرد کنید. بهتر است از قارچ‌های ریز استفاده کنید تا در تهیه سوپ جذاب‌تر باشند.

قارچ‌های خرد شده را در یک تابه مناسب قرار دهید و آنها را تفت دهید تا کاملاً سرخ شوند. این مرحله به قارچ‌ها طعم و طراوت بیشتری می‌دهد.

پس از سرخ شدن قارچ‌ها، آنها را کنار بگذارید و آماده استفاده در سوپ شیر باشند.

قابلمه‌ای مناسب را انتخاب کنید و درون آن حدود ۱/۵ لیتر آب بریزید.

قابلمه را روی شعله قرار داده و آب را به جوش آورید.

در حین انتظار تا آب به جوش بیاید، حدود نیم ساعت قبل از این مرحله، جو پرک را خیس کنید. برای این کار، جو پرک را در آب خیس قرار دهید و اجازه دهید تا به خوبی آب بگیرد.

وقتی آب به جوش آمد، جو پرک خیس شده را به آب جوش درون قابلمه اضافه کنید.

حالا باید اجازه دهید جو پرک در آب جوش بپزد. این زمان پخت ممکن است بسته به نوع جو پرک و میزان نرمی مورد نظر شما متفاوت باشد. معمولاً حدود ۲۰-۳۰ دقیقه طول می‌کشد تا جو پرک کاملاً پخته شود.

یک قابلمه یا تابه آش را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.

پس از گرم شدن تابه، کره را درون آن بریزید و اجازه دهید تا ذوب شود و به حالت مایع تبدیل شود.

آرد را الک کنید و به کره آب شده در تابه بریزید. الک کردن آرد به معنی افزودن آرد به کره گرم و هم زمان مخلوط کردن آن است.

اجازه دهید تا آرد در کره تفت بخورد و بوی خامی آرد بگیرد. این مرحله به آرد طعم و کمی رنگ طلایی می‌دهد.

بعد از اینکه آرد مقداری تفت داده شد، فلفل و نمک را اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا ادویه‌ها و بهترین مزه‌ها در تابه آزاد شوند و ترکیب خوبی بین مواد ایجاد شود.

شیر را که قبلاً در محیط آشپزخانه قرار داده‌اید تا با دمای محیط هم‌دما شود، به تابه یا قابلمه اضافه کنید.

با استفاده از قاشق یا ویسک بزنید تا مواد در تابه مخلوط شوند و جوش بیاید.

هنگامی که مواد شروع به جوشیدن می‌کنند، سریعاً آتش را کم کنید تا غلیظ شود. در این مرحله، مواد درون تابه به تدریج غلیظ می‌شود و سوپ شیر شروع به پخت و آماده سرو خواهد شد.

پس از اینکه سس در تابه غلیظ شد، آن را به سوپ اضافه کنید و با استفاده از قاشق یا ویسک هم بزنید تا تمامی مواد به هم مخلوط شوند.

یک عدد هویج را پوست گرفته و بشویید، سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید.

سبزی سوپ را نیز تمیز کرده و شسته کنید، سپس آن را به صورت ریز ریز خرد کنید.

هویج نگینی شده، مرغ ریش‌ریش شده، قارچ و سبزی را به ترتیب درون قابلمه بریزید و با هم بزنید تا تمامی مواد به هم مخلوط شوند.

آب مرغی که از مرحله اول کنار گذاشته‌اید را به مواد سوپ اضافه کنید و با هم بزنید تا ترکیب شوند.

سپس در مرحله آخر، ذرت پخته شده را به سوپ شیر اضافه کرده و مخلوط کنید. در این مرحله، می‌توانید شعله را کم کنید تا سوپ لعاب بیندازد و آماده سرو شود.

نکات پخت سوپ شیر

قارچ، ذرت و سبزی را حدود ۱۵ دقیقه قبل از سرو به سوپ اضافه کنید. در این حالت، سوپ آماده است و این مرحله فقط برای طعم دادن مواد است.

اگر می‌خواهید سوپ غلیظ‌تر شود، می‌توانید بیشتر روی شعله بگذارید و آن را بجوشانید.

در صورت تمایل به افزودن آبلیمو به سوپ، آن را هنگام سرو به ظرف سوپ اضافه کنید تا شیر بریده نشود.

اگر از جعفری خام خوشتان نمی‌آید، می‌توانید مقداری جعفری خرد شده را همراه با شیر به سوپ اضافه کنید. در این صورت، جعفری هم پخته می‌شود و عطر بی‌نظیر خود را در سوپ احساس می‌کنید.

در صورتی که سوپ پس از اضافه کردن شیر رقیق شده باشد، می‌توانید دو قاشق غذاخوری آرد برنج به آن اضافه کنید تا غلیظ‌تر شود.

برای تهیه این سوپ، می‌توانید از جو پرک یا جو معمولی استفاده کنید. اگر از جو معمولی استفاده می‌کنید، حتماً آن را حداقل ۲ ساعت قبل خیس کنید.

مقدار هویج و ذرت را می‌توانید براساس سلیقه خودتان تغییر دهید و به دلخواه اضافه کنید.

در صورتی که نصف یک عدد فلفل دلمه‌ای را ریز ریز خرد کرده یا رنده کنید و به سوپ شیر اضافه کنید، عطر و طعم بی‌نظیری به سوپ خواهد داد.

طرز تهیه سوپ شیر و خامه و قارچ راز خوشمزه شدن سوپ شیر نی نی سایت طرز تهیه سوپ شیر و خامه و قارچ برای ۱۰ نفر طرز تهیه سوپ شیر بدون قارچ و خامه سوپ شیر برای ۸ نفر طرز تهیه سوپ شیر با جو پرک طرز تهیه سوپ شیر ساده سوپ شیر برای ۱۰ نفر

راز خوشمزگی سوپ شیر

حتماً شیر را بجوشانید و سپس به سوپ اضافه کنید، زیرا اضافه کردن شیر بدون جوشیدن آن ممکن است باعث بریده شدن شیر شود. در صورت دلبستگی به سوپ شیر با آبلیمو، آبلیمو را هنگام سرو به سوپ اضافه کنید تا شیر بریده نشود.

ترجیحاً از شیر محلی به جای شیر پاستوریزه استفاده کنید، زیرا طعم آن خوشمزه‌تر است.

اضافه کردن جعفری خرد شده به سوپ می‌تواند عطر و طعم بی‌نظیری به آن ببخشد. می‌توانید در مرحله پخت کمی جعفری خرد شده را به سوپ اضافه کنید تا مزه آن تقویت شود.

می‌توانید جو پوست کنده را به جای جو پرک استفاده کنید، اما حتماً قبل از استفاده آن را خیس کنید.

مقدار هویج و قارچ قابل تغییر براساس سلیقه شماست.

اگر آب مرغ در دسترس نیست، می‌توانید از عصاره مرغ استفاده کنید، اما آب مرغ به سوپ طعم خوشمزه‌تری می‌دهد. آب مرغی که برای سوپ تهیه می‌کنید، بهتر است بدون افزودن زردچوبه باشد، زیرا در رنگ نهایی سوپ تأثیر می‌گذارد.

در صورتی که سوپ بیش از حد غلیظ شد، می‌توانید با اضافه کردن شیر یا آب مرغ آن را رقیق کنید. همچنین پس از اضافه کردن خامه، سوپ باید به جوش نیاید تا خامه متاثر نشود.

برای سرو سوپ، می‌توانید آن را با کمی جعفری تازه تزیین کنید.

چرا سوپ شیر بریده میشود

بریده شدن سوپ شیر به دلیل تغییر ناگهانی pH شیر اتفاق می‌افتد. عواملی که می‌توانند باعث بریده شدن سوپ شیر شوند عبارتند از:

اضافه کردن مواد اسیدی: اضافه کردن مواد اسیدی مانند آبلیمو، سرکه یا گوجه فرنگی به سوپ شیر داغ می‌تواند باعث بریده شدن آن شود.

استفاده از شیر سرد: اضافه کردن شیر سرد به سوپ داغ نیز می‌تواند باعث بریده شدن آن شود.

جوشیدن زیاد: جوشیدن زیاد سوپ شیر نیز می‌تواند باعث بریده شدن آن شود.

برای جلوگیری از بریده شدن سوپ شیر:

شیر را به تدریج و کم‌کم به سوپ اضافه کنید.

از شیر هم‌دمای سوپ استفاده کنید.

از جوشیدن زیاد سوپ جلوگیری کنید.

در صورت نیاز به اضافه کردن مواد اسیدی، آن را در انتهای پخت و زمانی که سوپ کمی خنک شده است، اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.