نکات پخت زبان و راز خوشمزگی خوراک زبان حرفه ای و رستورانی
نکات پخت سمبوسه و چگونه سمبوسه نرم درست کنیم و سبزی سمبوسه
نکات پخت سمبوسه نکات پخت سمبوسه و چگونه سمبوسه نرم درست کنیم و سبزی سمبوسه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد سمبوسه یا سنبوسه یک خوراکی …
نکات پخت شله زرد و فوت و فن و زمان پخت شله زرد
نکات پخت شله زرد نکات پخت شله زرد و فوت و فن و زمان پخت شله زرد در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد شله زرد یکی …
نکات پخت خورش قیمه و راز خوشمزه شده قیمه مجلسی
نکات پخت خورش قیمه نکات پخت خورش قیمه : برای افزایش خوشمزگی قیمه میتوانید از نکات زیر استفاده کنید:اضافه کردن ادویههای مانند زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و کمی فلفل قرمز به قیمه …
نکات پخت زبان
نکات پخت زبان و راز خوشمزگی خوراک زبان حرفه ای و رستورانی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد
در بین فهرست غذاهای سنتی ایرانی، بدون تردید خوراک زبان یکی از لذیذترین غذاها است که در دسترس میتوانید پیدا کنید. پخت زبان گاو یا گوساله از قدیمیترین رسوم ایرانیها است و اگرچه مراحل آمادهسازی آن ممکن است برای همه جذاب نباشد، اما نتیجه نهایی این کار همگی را به وجد خواهد آورد. پخت زبان گاو یا گوساله ممکن است چالش برانگیز باشد، اما در آن همیشه مطمئن باشید که خوراک نهایی بسیار خوشمزه و لذیذ خواهد بود.
نکات پخت زبان
برای تهیه خوراک زبان، در ابتدا باید آموزش نکات مهم پخت زبان گوساله را در نظر داشته باشید. این نکات برای آمادهسازی زبان گوساله اساسی هستند و بدون رعایت آنها، انتظار نداشته باشید که خوراک شما دارای کیفیت و طعم مورد انتظار باشد. همانند روش تهیه کله پاچه، رعایت این نکات نیز بسیار ضروری است.
برای آمادهسازی زبان گوساله، به موارد زیر توجه کنید:
زبان را با دقت و دقت بشویید.
برای تمیزکردن بهتر، روی تمام سطح زبان را با چاقو یا برس مخصوصی پاک کنید.
پوست روی زبان را پس از پخت کامل آن بکشید و دور بیندازید.
برای کاهش بوی زهم زبان، میتوانید از زنجبیل، برگبو، پیاز، سیر و سایر مواد مشابه استفاده کنید.
بهتر است زبان گوساله، با کمترین میزان چربی و جوانی انتخاب شود.
در صورت وجود چربی در انتهای زبان، قبل از پخت آن، چربی را کاملاً جدا کنید.
با رعایت این نکات، روند پخت زبان گوساله برای شما آسانتر خواهد بود و خوراک نهایی نیز بسیار خوشمزهتر خواهد بود. لازم به ذکر است که از میان تمام نکات فوق، شستن و تمیزکردن زبان از اهمیت بیشتری برخوردار است. همانند روش تهیه سیرابی خانگی، باید به دقت در شستشوی زبان اهمیت بدهید و از تمیز بودن آن اطمینان حاصل کنید.
مواد لازم
زبان گوساله ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۵ حبه
برگبو ۵ عدد
چوب دارچین ۱ تکه بزرگ
پوره گوجه ۱ پیمانه
رب گوجهفرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده ۳ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
سیبزمینی ۲ عدد متوسط
ادویه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه خوراک زبان
برای آمادهسازی زبان گوساله قبل از پخت، مراحل زیر را دنبال کنید:
زبان را با آب بشویید و با برس مخصوصی تمیز کنید. سطح زبان را بهطور کامل برس بکشید و در صورت وجود چربی در انتهای زبان، آن را جدا کنید و دور بیندازید.
قابلمهای را برای پخت زبان آماده کنید. زبان را در قابلمه قرار داده و به اندازه کافی آب بریزید تا زبان کاملاً پوشانده شود.
قابلمه را روی حرارت بگذارید و به جوش آورید. وقتی جوش آمد، کف ایجاد شده را هر بار جمع کنید و دور بریزید. این عمل را تکرار کنید تا دیگر کفی باقی نماند.
وقتی کف زبان کاملاً تمیز شد و دیگر کف نمیزند، زبان را آبکش کنید و آب قابلمه را دور بریزید. سپس قابلمه را یک دور آبکش کنید و روی شعله قرار دهید.
یک پیاز را خرد کنید و با کمی روغن در قابلمه تفت دهید تا شفاف شود. در ادامه سیر را هم خرد کنید و به همراه برگبو و دارچین در قابلمه تفت دهید تا عطر مواد آزاد شود.
زبان را دوباره به قابلمه برگردانید و مقداری زیر و رویش کنید. قابلمه را تا روی زبان پرآب کنید و شعله را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید. زمان پخت زبان گوساله زمانبر است، بنابراین اجازه دهید به مدت ۶ تا ۸ ساعت زبان بجوشد. البته، میتوانید این مراحل را در زودپز نیز انجام دهید تا زمان پخت کاهش یابد. در انتهای پخت، مقداری نمک و فلفل به زبان اضافه کنید.
بعد از گذشت این مدت زمان، زبان را از قابلمه در بیاورید و آبکش کنید. سپس پوست روی زبان را کاملاً جدا کنید. برای آسانتر شدن این مرحله، میتوانید یک ظرف پراز آب و یخ برای ۳۰ ثانیه در آب بیندازید تا به آن شوک وارد شود و کندن پوست راحتتر شود. پوست را جدا کردید، زبان را به هر شکل دلخواه دیگر برش بزنید.
برای سرخ کردن زبان، کره را در یک تابه ذوب کنید و زبان را به آن اضافه کنید. هر طرف زبان را برای ۵ دقیقه تفت دهید. سپس زبان را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
پیاز دیگری را خرد کنید و تفت دهید. سپس به آن پوره گوجه فرنگی و رب اضافه کنید. اجازه دهید آب اضافی آن تبخیر شود. در آخر زعفران دم کرده و ادویههای دیگر را به آن اضافه کنید.
زبانها را به داخل تابه برگردانید و به مدت حداکثر ۱۰ دقیقه با سس بجوشند و طعم بگیرند.
سیبزمینی را نیز در تابهای دیگر سرخ کنید و همراه با زبان سرو کنید.
اکنون زبان گوساله آماده سرو است. در صورت تمایل، میتوانید با سوپ قلم همراهی کنید. لذت ببرید!
راه حل گرفتن بوی زهم زبان
برای مقابله با بوی نامطبوع زبان، میتوانید از زنجفیل، پیاز، سیر و یا برگ بو استفاده کنید.
زمان پخت زبان گوساله
نحوه شستن زبان گوساله
ابتدا زبان گوساله را زیر آب شیر بگیرید و سپس با استفاده از یک برس مخصوص یا چاقو، پرزهای آن را به طور کامل جدا کنید. سپس زبان را بپزید و به روش دلخواه خود طبخ کنید.
راز خوشمزگی خوراک زبان
برای شروع، زنجفیل و زهم گیری کننده تحت هیچ عنوان روی طعم زبان تأثیر نمیگذارند، بنابراین میتوانید از آنها استفاده کنید. همچنین میتوانید به زبان نمک ندهید و نمک را با سسی که برای آن درست میکنید، تنظیم کنید.
توصیه میشود از زبان گوساله جوان و کم چرب استفاده کنید. بهطور معمول، در انتهای زبان مقداری چربی وجود دارد که گاهاً همراه با زبان به فروش میرسد و باید آن را جدا کنید، زیرا این چربیها از نوع اشباع شده هستند و مصرف آن برای سلامتی مفید نیست.
میتوانید در بافت زبان شکاف ایجاد کنید و سیر را در حفرهها قرار دهید، اما به دلیل پخت زبان با آب، نیازی به این کار نیست.
همچنین سطح زبان دارای پرزهایی است که باید با استفاده از برس تمیز و یا سرکه سفید شسته شود.
در مورد پوست زبان، میتوانید آن را پس از پختن در آب و یخ قرار داده تا به راحتی کنده شود و یا در یخچال به مدت کوتاهی خنک شود، سپس پوست آن را جدا کنید.