نکات پخت پیتزا مخصوص و مواد پیتزا مخصوص خانگی و راز پیتزا رستورانی
نکات شیرینی مشهدی و نرم شدن شیرینی مربایی
نکات شیرینی مشهدی نکات شیرینی مشهدی و نرم شدن شیرینی مربایی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.شیرینی مشهدی یکی از محبوبترین شیرینیهای ایرانی است که بهخصوص در …
نکات پخت سوسیس و فوت و فن کامل تهیه سوسیس خانگی
نکات پخت سوسیس نکات پخت سوسیس و فوت و فن کامل تهیه سوسیس خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد اگر شما به خاطر نگرانی از …
طرز تهیه فلافل با نخود پخته به سبک اهوازی
طرز تهیه فلافل با نخود پخته فلافل یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و معروف جنوبی است که از لبنان وارد ایران شده است و مورد استقبال قرار گرفته است.این غذا به روش …
نکات پخت پیتزا مخصوص
نکات پخت پیتزا مخصوص و مواد پیتزا مخصوص خانگی و راز پیتزا رستورانی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
تمامی انتخابها به سلیقه شخصی شما بستگی دارد. شما میتوانید با استفاده از ژامبونهای مورد علاقهتان یک پیتزا مخصوص آماده کنید یا حتی برای مهمانان گیاهخوارتان یک پیتزای گیاهی تهیه کنید و سبزیجات رنگارنگ را روی نان پیتزا قرار دهید. ما در اینجا طرز تهیه پیتزا مخصوص با گوشت و ژامبون را آموزش میدهیم، اما شما میتوانید به دلخواهتان عمل کنید و از روش دلخواه خودتان استفاده کنید. محدودیتی در تهیه این پیتزا وجود ندارد. کافیست نان پیتزای آماده را در سینی قرار داده، مواد دلخواهتان را به دلخواه بر روی آن بچینید و با پنیر مورد علاقه خود پیتزا را پوشانید. با این سادگی، یک پیتزای مخصوص خوشمزه و به دلخواه خودتان خواهید داشت.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
فلفل دلمهای یک عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
سیر یک حبه
قارچ ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
ژامبون مرغ دودی سولیکو ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا کاله به مقدار لازم
نان پیتزا پمینا دو عدد
برگ ریحان به مقدار لازم
نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم
زیتون حلقه شده به مقدار لازم
ظرز تهیه پیتزا مخصوص
پیتزا یک غذای محبوب ایتالیایی است که دنیایی از رنگها و طعمهای جذاب و هیجان انگیز را در خود جای داده است و هر شخصی با هر نوع رژیم غذایی از آن لذت میبرد. از پیتزای سبزیجات تا پیتزای پپرونی و حتی پیتزای ماکارونی، شما هر زمانی که بخواهید میتوانید این غذاهای خوشمزه را بهتر از نسخه رستورانیشان در خانه تهیه کرده و به آنها لذت ببرید. در اینجا ما طرز تهیه پیتزای مخصوص با گوشت و ژامبون را به شما آموزش میدهیم، اما شما میتوانید بر اساس سلیقه خودتان عمل کنید و از روش دلخواه خودتان استفاده کنید. هیچ محدودیتی در تهیه این پیتزا وجود ندارد. کافیست یک نان پیتزا آماده را در تابهای قرار داده و داخل آن مقداری روغن بریزید. پیازها را خرد کرده و در تابه بریزید و تفت دهید. وقتی پیازها سبک شد، سیر را نیز رنده کرده و به آنها اضافه کنید و کمی بزنید. سپس گوشت چرخ کرده، پودر آویشن، نمک، فلفل و هر ادویهای که دوست دارید را اضافه کنید.
مواد را با حرارت ملایم در تابه تفت دهید و پس از آنکه گوشت تغییر رنگ داد و سرخ شد، تابه را از روی حرارت بردارید. ژامبون مرغ دودی را خرد کنید. همچنین قارچ را شسته و حلقهای خرد کنید. همچنین فلفل دلمهای را مویی کرده و زیتون را نیز حلقهای آماده کنید.
نان پیتبرای تهیه یک پیتزای مخصوص حرفهای، ابتدا یک تابه بردارید و داخل آن مقداری روغن بریزید. پیازها را خرد کرده و در تابه بریزید و تفت دهید. سپس سیر را هم به پیازها اضافه کنید و کمی هم بزنید. گوشت چرخ کرده، پودر آویشن، نمک، فلفل و دیگر ادویهها را به تابه اضافه کنید.
مواد را با حرارت ملایم در تابه تفت دهید و پس از آنکه گوشت تغییر رنگ داد و سرخ شد، تابه را از روی حرارت بردارید. ژامبون مرغ دودی را خرد کنید و قارچ را شسته و حلقهای خرد کنید. فلفل دلمهای را مویی کنید و زیتون را حلقهای آماده کنید.
حالا نان پیتزای آماده را روی سطح کارتان قرار دهید. مقداری رب گوجه فرنگی و روغن زیتون را با هم تفت دهید و روی سطح نان پیتزا ریخته و به طور یکنواخت پخش کنید. سپس مقداری پنیر روی رب بپاشید و قارچ، ژامبون خرد شده و مخلوط گوشت را روی نان بریزید. روی مواد یک لایه از پنیر بپاشید. سپس مقداری فلفل دلمهای، برگ ریحان و زیتون را روی پنیر پیتزا بریزید. پیتزا را به مدت ۲۰ دقیقه در فری که قبلاً با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است، قرار دهید.
دو دقیقه آخر پخت، فر را روی حالت گریل قرار دهید تا روی پنیر پیتزا طلایی رنگ شود. پیتزای مخصوص شما آماده است.
جلوگیری از خشک شدن نان پیتزا
قبل از هر چیز، باید بگوییم پیتزا، که محبوبترین فستفود جهان است، نیاز تمام سلایق را برآورده میکند. این سلایق از گیاهخواران و نیمه گیاهخواران گرفته تا علاقهمندان به غذاهای دریایی و گوشتخواران حرفهای را پوشش میدهد. بنابراین، دل کندن از یک برش پیتزا پر از پنیر پیتزا خانگی یا پنیر پیتزا شرکتی با کیفیت، کار بسیار سختی است. اما آیا میتوانید یک پیتزای خوشمزه درست کنید، اما از خمیر پیتزای مناسب استفاده نکنید و انتظار طعم لذیذی هم داشته باشید؟ ما طرز تهیه خمیر جادویی پیتزا خانگی را با استفاده از روشهای مختلف برای شما آوردهایم و نکات طلایی در طرز تهیه آن را توضیح دادهایم.
همچنین، میتوانید برای طرز تهیه پیتزا خانگی از خمیر نانهای مختلف مانند خمیر نان سنگک یا بربری استفاده کنید. به علاوه، میتوانید مواد پیتزا را روی نان تست قرار داده و در فر پخت کنید. در صورتی که فری در دسترس ندارید، میتوانید از توستر استفاده کنید، فقط باید به درجه حرارت و زمانی که پیتزا را در توستر قرار میدهید، دقت کنید.
راز کش آمدن پنیر پیتزا
پنیر پیتزا را از فریزر خارج کنید تا یخ آن باز شود و به دمای محیط برسد، تا پیتزا بعد از پخت بهتر خوشمزه شود.
پنیر را روی سس بریزید، به اندازهای که حجم این پنیر زیاد باشد تا کشدار شود. ۹۰ درصد از میزان پنیر را زیر مواد قرار دهید و ۱۰ درصد دیگر را روی مواد.
میتوانید از ترکیب پنیر گودا نیز استفاده کنید، تا بهبودی در طعم پیتزا حاصل شود.
پخت پیتزا در فر به روش خانگی
در تهیه پیتزای خانگی، پس از قرار دادن تمام مواد روی خمیر پیتزا، حداقل ۲۰ دقیقه آن را استراحت دهید تا مواد تراکم خود را بگیرند. سپس پیتزا را درون فر قرار دهید تا نان آن تردتر شود. برای بهبود طعم، هر لایه از موادی که روی خمیر میریزید، یک لایه پنیر پیتزا هم اضافه کنید.
زمان پخت پیتزا حدوداً ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است و درجه حرارت فر را به طور متوسط بر روی حداکثر دما قرار دهید.
راز خوشمزگی پیتزا در این است که در چند دقیقه آخر پخت، پیتزا را روی طبقه بالای فر قرار دهید تا کمی طلایی شود. اما مهم است به این نکته توجه کنید که با این کار پنیر و نان پیتزا خشک نشوند.
دمای فر برای پخت پیتزا با خمیر اماده
دمای مناسب فر برای پخت پیتزا با خمیر آماده، یکی از عوامل کلیدی در دستیابی به یک پیتزای خوشمزه و ترد است. به طور کلی، دمای فر برای پخت پیتزا با خمیر آماده باید کمی کمتر از دمای پخت پیتزا با خمیر تازه باشد. این به دلیل آن است که خمیر آماده، قبلاً پخته شده و تنها نیاز به گرم شدن و برشته شدن دارد. بهترین دما برای پخت پیتزا با خمیر آماده، بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد است. در این دما، خمیر پیتزا به خوبی پخته و برشته میشود، بدون اینکه خشک یا سفت شود. مدت زمان پخت نیز به ضخامت خمیر و میزان مواد روی پیتزا بستگی دارد، اما معمولاً بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کافی است. برای اطمینان از پخت کامل پیتزا، میتوانید با یک چنگال یا خلال دندان، مرکز خمیر را سوراخ کنید. اگر خمیر به چنگال یا خلال دندان نچسبید، پیتزا آماده است.