نکات آبگوشت مرغ و راز خوشمزگی آبگوشت مرغ مجلسی کرمانشاهی
نکات سالاد کلم و راز خوشمزگی سالاد کلم خوشمزه و خانگی
نکات سالاد کلم نکات سالاد کلم و راز خوشمزگی سالاد کلم خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد کلم سفید در فرهنگ غذایی …
نکات مربای زرشک و راز خوشمزگی مربای زرشک خوشمزه و خانگی
نکات مربای زرشک نکات مربای زرشک و راز خوشمزگی مربای زرشک خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. به دلیل خواص خوشمزهی مربای زرشک، …
نکات پخت آش گوجه فرنگی و راز خوشمزگی آش گوجه فرنگی آذربایجان
نکات پخت آش گوجه فرنگی نکات پخت آش گوجه فرنگی و راز خوشمزگی آش گوجه فرنگی آذربایجان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آش گوجه از …
نکات آبگوشت مرغ
نکات آبگوشت مرغ و راز خوشمزگی آبگوشت مرغ مجلسی کرمانشاهی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
یکی از آبگوشت های بسیار خوشمزه، آبگوشت مرغ است که برای کسانی که علاقهای به گوشت قرمز ندارند، گزینهی مناسبی محسوب میشود. این آبگوشت میتواند به عنوان یک رقیقه خوشمزه برای انواع آبگوشت ها عمل کند. میتوانید آبگوشت مرغ را با استفاده از ران یا سینه مرغ تهیه کنید. همچنین، میتوان آبگوشت را با استفاده از حبوباتی مانند نخود و لوبیا آماده نمود.
از جمله غذاهای ایرانی، آبگوشت مرغ با نخود یا لپه نیز شناخته میشود که به طور کمتری با نام آن آشنا هستیم. اکثر ما، آبگوشت را به عنوان یک غذایی با گوشت قرمز معرفی میکنیم، در حالی که مرغ هم میتواند یک گزینه خوب برای تهیه آبگوشت باشد. علاوه بر این، مزیت آبگوشت مرغ این است که دارای کلسترول کمتری است.
طرز تهیه آبگوشت مرغ
ران و سینه مرغ: ۳ تکه
لپه: ۱ لیوان
بلغور گندم: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد درشت
لیمو عمانی: ۲ عدد
سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
روغن: به مقدار کافی
مرزه خشک: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه، و فلفل سیاه: به مقدار کافی
طرز تهیه آبگوشت مرغ
قبل از هر چیز، لپه و بلغور گندم را به صورت جداگانه شستشو داده و در آب خیس قرار دهید. این اقدام باعث نرمتر و درشتتر شدن لپه میشود. اگر لپه دیرپز و قدیمی باشد، میتوانید با خیس کردن آن زمان پخت را کاهش دهید. سپس یک پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. توصیه میشود پیاز را با حرارت کم تفت دهید تا به طور یکنواخت نرم و شفاف شود. سپس زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.
برای تهیه آبگوشت مرغ با لپه، گوشت مرغ را به اندازههای دلخواه خرد کنید. پس از تفت دادن پیاز، گوشت مرغ را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت کاملاً تغییر کند. با اینکه با تفت دادن مرغ، مغز آن پخته نمیشود، اما به مجرد سرخ شدن کامل، بوی زهم مرغ از بین میرود.
حالا لپه را آبکش کنید و به داخل مرغ بریزید و با حرارت کم به مدت ۴ دقیقه تفت دهید. یک نکته مهم در آموزش آبگوشت مرغ ساده، استفاده از تفت رب همراه با مواد است. با این کار، رب طعم و رنگ بهتری میگیرد. همچنین، به مجردی که رنگ رب گوجه فرنگی وارد مواد شد، تفت دادن را تمام کنید.
شما میتوانید از ادویههای خاصی برای آبگوشت مرغ استفاده کنید. این ادویهها همان ادویههای استفاده شده در تهیه آبگوشت است.
در مرحله بعد، برای درست کردن آبگوشت، ۴ لیوان آب را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کرده و درب قابلمه را ببندید. اجازه دهید آبگوشت با حرارت زیاد به جوش بیاید. سپس شعله را کم کرده و مرغ و لپه را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید. در این مدت، سیب زمینی و بلغور گندم را نیز به آبگوشت مرغ با لپه اضافه کنید.
سیب زمینی را پوست بگیرید و خرد کنید. نیازی به خلال کردن سیب زمینی نیست. بهتر است یک سیب زمینی را از وسط به دو نیم کنید و آن را به آبگوشت اضافه کنید. بلغور گندم را نیز، که در ابتدا گفته شد، باید خیس کنید و آب آن را خالی کرده و به آبگوشت مرغ با لپه بریزید. توصیه میشود اضافه کردن سیب زمینی و بلغور گندم را بلافاصله پس از جوش آمدن آب آبگوشت انجام دهید.
یک نکته مهم در آموزش آبگوشت مرغ ساده، اضافه کردن لیمو عمانی است. از آنجا که اضافه کردن لیمو باعث بهتر شدن طعم آبگوشت میشود، توصیه میشود این مرحله را حذف نکنید. اما برای جلوگیری از تلخ شدن غذا، لیموها را چنگال بزنید و به مدت ۱۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید. سپس آب را خالی کرده و لیمو را به آبگوشت مرغ با لپه اضافه کنید.
در مرحله آخر، به آبگوشت نمک بزنید و پس از کمی غلیظ شدن آن را به میل کنید. در ابتدا نمک را به غذا اضافه نکنید زیرا ممکن است باعث دیرپز شدن لپه شود.
نکات پخت آبگوشت مرغ
بعد از طعم دار کردن مرغ، میتوانید ابتدا آن را سرخ کنید و سپس در آب بپاشید.
همچنین، میتوانید از دمبه نیز در تهیه آبگوشت مرغ استفاده کنید.
در تهیه آبگوشت مرغ، امکان حذف رب نیز وجود دارد.
فوت و فن آبگوشت مرغ
آبگوشت مرغ یک غذای ساده و در عین حال مقوی است که به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید. برای تهیه یک آبگوشت مرغ خوشمزه و لذیذ، به نکات زیر توجه کنید:
از مرغ با کیفیت و تازه استفاده کنید.
برای طعم بهتر، از استخوانهای مرغ نیز در آبگوشت استفاده کنید.
پیاز را قبل از اضافه کردن به آبگوشت، کمی تفت دهید تا طعم بهتری به آبگوشت بدهد.
از حبوبات متنوع مانند نخود، لوبیا سفید و عدس در آبگوشت استفاده کنید.
برای لعاب بیشتر، میتوانید کمی جو پرک شده به آبگوشت اضافه کنید.
در انتهای پخت، میتوانید کمی آبلیمو یا آبغوره به آبگوشت اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود.
آبگوشت را با نان سنگک، سبزی خوردن و ترشی سرو کنید.