;
نکات پخت آبگوشت به و سرکه و شیره و راز خوشمزگی آبگوشت به اصیل - چلوگوشت
نکات پخت نان بربری و راز خوشمزگی نان بربری خانگی خوشمزه

نکات پخت نان بربری و راز خوشمزگی نان بربری خانگی خوشمزه

نکات پخت نان بربری نکات پخت نان بربری و راز خوشمزگی نان بربری خانگی خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. بله، نان بربری به عنوان …

نکات پخت زرشک و روش تفت دادن زرشک بدون شکر

نکات پخت زرشک و روش تفت دادن زرشک بدون شکر

نکات پخت زرشک نکات پخت زرشک و روش تفت دادن زرشک بدون شکر در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از مشکلاتی که در حین پخت …

نکات پخت پیتزا سیسیلی و راز خوشمزگی پیتزا سیسیلی خانگی

نکات پخت پیتزا سیسیلی و راز خوشمزگی پیتزا سیسیلی خانگی

نکات پخت پیتزا سیسیلی نکات پخت پیتزا سیسیلی و راز خوشمزگی پیتزا سیسیلی خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. پیتزای سیسیلی، یک نوع خاص پیتزا …

نکات پخت آبگوشت به و سرکه و شیره

طرز تهیه آبگوشت کشک همدانی طرز تهیه آبگوشت کشکی کرمانی طرز تهیه آبگوشت کشک ساده آبگوشت کشک زنجان طرز تهیه آبگوشت کشک لرستان آبگوشت کشک کرمانشاهی آبگوشت کشک بیجار ابگوشت کشک نی نی سایت

نکات پخت آبگوشت به و سرکه و شیره و راز خوشمزگی آبگوشت به اصیل در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

آبگوشت به یکی از بهترین روش‌های پخت آبگوشت در آشپزی ایران محسوب می‌شود.
هر چه زمان پخت آبگوشت بیشتر و حرارت اجاق کمتر باشد، آبگوشت بهتر و لذیذتر می‌شود.

آبگوشت به، یکی از غذاهای سنتی شهر قم است. در قم، انواع دیگری از آبگوشت نیز وجود دارد که شامل آبگوشت هویج برگه و آبگوشت قنبید می‌شوند.

آبگوشت به یکی از نمونه‌های آبگوشت معروف در قم است.

میوه به یا بهی، دارای گوشت خشک و ریز است که طعمی ترش و تقریباً گازدار دارد. اما وقتی آن را پخته می‌کنند، بوی و طعمی بسیار خوشمزه به خود می‌گیرد. به با ویتامین‌های آ و ب، املاح آهکی و تانن غنی است. این میوه دارای پروتئین، گلوکزید، چربی و آب می‌باشد.

مواد لازم

گوشت آبگوشتی، چند پاره ۵۰۰ گرم

بِه، پوست گرفته و خرد شده ۳ عدد

پیاز، چهار قاچ شده ۱ عدد

سیب سبز، بی پوست پوشت و قاچ شده ۲ عدد

سرکه شیره نیم پیمانه

لوبیا قرمز، خیس خورده ۲ پیمانه

دارچین، پودر شده ۱ ق چ

زردچوبه ۱ ق چ

نمک و فلفل

طرز تهیه آبگوشت به و سرکه و شیره

برای تهیه سرکه شیره، یک لیتر شیره انگور را در دیگی بجوشانید و به آن دو پیمانه سرکه اضافه کنید. شیره انگور و سرکه را به نسبت ۱۰ به ۱ مخلوط کنید.

حین جوشاندن، یک دسته نعنای تازه و شسته شده را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه جوش بدهید.

طرز تهیه آبگوشت کشک همدانی طرز تهیه آبگوشت کشکی کرمانی طرز تهیه آبگوشت کشک ساده آبگوشت کشک زنجان طرز تهیه آبگوشت کشک لرستان آبگوشت کشک کرمانشاهی آبگوشت کشک بیجار ابگوشت کشک نی نی سایت

محلول را صاف کنید و آن را برای استفاده آماده کنید. اگر قصد نگهداری طولانی مدت سرکه شیره را ندارید، قوام‌دهی نیازی نیست.

گوشت، پیاز و حبوبات را در یک دیگ جا دار همراه با دو لیتر آب بریزید. حرارت را بالا ببرید و زمانی که جوشید، کف گوشت را بگیرید.

در پایان دو ساعت پخت، به و سیب را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

حالا حرارت را به حداکثر برسانید تا دیگ به قل بیافتد. سپس درب دیگ را به نصف باز کنید و حرارت را کم کنید.

۱۰ دقیقه قبل از برداشتن آبگوشت از دیگ، سرکه شیره را به آبگوشت اضافه کنید.

برای تزیین، می‌توانید روی آبگوشت گرد دارچین بپاشید.

در صورت عدم دسترسی به سرکه شیره، می‌توانید از سکنجبین یا سرکه و شکر استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 19 تیر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.