نکات پخت خورشت قیمه نثار و فوت و فن قیمه نثار حرفه ای قزوین - چلوگوشت
راز مسمومیت دانش آموزان قمی + کشف سرنخ های جدید

راز مسمومیت دانش آموزان قمی + کشف سرنخ های جدید

مسمومیت دانش آموزان قمی راز مسمومیت دانش آموزان قمی + کشف سرنخ های جدید در سایت چلو گوشت.ماجرای مسمومیت دانش اموزان دختر قمی چند صباحی است که به گوش می رسد و …

طرز تهیه قارچ سوخاری در فر خوشمزه و ابتکاری

طرز تهیه قارچ سوخاری در فر خوشمزه و ابتکاری

طرز تهیه قارچ سوخاری در فر قارچ سوخاری یک پیش غذای بسیار خوشمزه می باشد که با سس معمولا سرو می شود.امروزه در اکثر رستوران ها و فست فودی ها می توانید …

نکات شیرینی برنجی و فوت و فن و علت ترک خوردن شیرینی برنجی چیست

نکات شیرینی برنجی و فوت و فن و علت ترک خوردن شیرینی برنجی چیست

نکات شیرینی برنجی نکات شیرینی برنجی و فوت و فن و علت ترک خوردن شیرینی برنجی چیست در سایت چلو گوشت.نان برنجی، یکی از شیرینی های محبوب و سنتی ایرانی است که از …

نکات پخت خورشت قیمه نثار

طرز تهیه قیمه نثار برای 20 نفر طرز تهیه قیمه نثار برای 10 نفر طرز تهیه قیمه نثار برای 4 نفر طرز تهیه قیمه نثار قزوین رستوران قیمه نثار حرفه ای فیلم طرز تهیه قیمه نثار قزوین طرز تهیه قیمه نثار مرحله به مرحله فوت و فن قیمه نثار

نکات پخت خورشت قیمه نثار و فوت و فن قیمه نثار حرفه ای قزوین در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از خورشت‌های سنتی و محبوب کشورمان، خورشت قیمه است که بسیاری از افراد طرفدار آن هستند. این خورشت، از گوشت، رب گوجه‌فرنگی و پیاز به‌عنوان مواد اصلی تهیه می‌شود. با این حال، در شهرهای مختلف، قیمه‌ها اختلافات کوچکی در طرز پخت و تهیه دارند. بیشتر خانم‌ها با قیمه سیب‌زمینی آشنا هستند و در مناسبت‌ها و مهمانی‌ها این نوع قیمه را آماده می‌کنند. قیمه بادمجان نیز به عنوان یک اصلی مهمانی‌ها محسوب می‌شود و همه آن را دوست دارند.

در اینجا، می‌خواهیم روش تهیه قیمه نثار را به شما آموزش دهیم، که مخصوص شهر زیبا و دوست‌داشتنی قزوین است. بدون شک، اگر یک‌بار این غذا را درست کنید، به طور مداوم مشتری آن خواهید شد. برای تهیه قیمه نثار خوشمزه و مناسب جشن‌ها در قزوین، باید موادی مانند گوشت راسته گوسفندی یا گاوی، خلال بادام، خلال پسته، خلال پوست پرتقال و زرشک را در اختیار داشته باشید. این مواد را می‌توانید به‌عنوان تزئینات روی برنج استفاده کرده و برنج را به شکل طراحی شده‌ای تزیین کنید.

مواد لازم

گوشت راسته گوسفندی ۳۰ تکه خورشتی یا ۵۰۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

پیاز ۲ عدد متوسط

برنج ۶ پیمانه

خلال بادام ۱ قاشق غذاخوری

خلال پسته ۱ قاشق غذاخوری

خلال پوست پرتقال یا نارنج ۱ قاشق غذاخوری

زرشک ۲ قاشق غذاخوری

گلاب ۱ قاشق غذاخوری

زعفران آب کرده یک قاشق غذاخوری

شکر ۱ قاشق غذاخوری

هل، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به میزان کافی

روغن یا کره به میزان کافی

طرز تهیه خورشت قیمه نثار

ابتدا، پیازها را بشویید و سپس آن‌ها را به صورت نگینی و یکدست خرد کنید.

وقتی پیازها کاملاً خرد و یکدست شده‌اند، آن‌ها را در قابلمه‌ای که روی گاز قرار داده‌اید، قرار دهید و زیر آن روغن ریخته و پیازهای خرد شده را اضافه کنید. پس از داغ شدن کامل روغن، پیازهای نگینی را به قابلمه بریزید و آن‌ها را به طور مرتب هم بزنید تا سوخته نشوند و به رنگ طلایی درآیند.

در مرحله بعد، تکه‌های گوشت خردشده را به قابلمه اضافه کنید و آن‌ها را کمی تفت دهید تا بوی زهم گوشت از بین برود و رنگ آن تغییر کند.

سپس رب گوجه‌فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و آن را با گوشت‌های قیمه تفت دهید. اجازه دهید رنگ رب گوجه‌فرنگی تغییر کند و از رنگ قرمز به رنگ طلایی برسد.

حالا، به گوشت‌های تفت داده شده، ادویه‌جات از جمله دارچین، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید. همچنین چند عدد هل را هم اضافه کنید تا عطر خوشایندی به خورشت قیمه نثار بدهد. در پایان، هل‌ها را از خورشت بردارید تا در هنگام خوردن آن زیر دندان نیاید.

پس از اضافه کردن ادویه‌جات، آب جوش را به میزان نصف قابلمه و به‌گونه‌ای که روی گوشت‌ها بپوشد، به خورشت اضافه کنید. سپس درب قابلمه را ببندید و به آرامی و با شعله ملایم خورشت را پخته شود.

خلال پسته‌ای که از قبل خیس شده و آب آن را گرفته‌اید را با خلال بادام که به همین صورت خیس شده و آب آن را گرفته‌اید، در یک ماهی‌تابه با زرشک تفت دهید و آن را به‌جای روغن کره در ماهی‌تابه بریزید.

خلال پوست پرتقال یا نارنجی را درون آب جوش بجوشانید و از طریق صافی گذر دهید. این عمل را دو بار انجام دهید تا تلخی نارنج از بین برود. سپس خلال پوست نارنج یا پرتقال را در ماهی‌تابه به همراه زرشک تفت داده و به خورشت در حال آماده شدن بیفزایید. مقداری از این مواد را برای تزئین برنج نیز کنار بگذارید، زیرا بعداً به آن نیاز خواهید داشت.

برنج را که قبل از اینکه شروع به پختن کنید، خیس کرده‌اید، با روش آبکش یا کته درست کنید. در آخر، می‌توانید مقداری نمک و زعفران را به خورشت اضافه کنید تا طعم و رنگ آن بهبود یابد.

چگونه قیمه نثار را تزیین کنیم؟

دیسی را آماده کنید و نصفی از برنج دم شده را در دیس بریزید. سپس خورشت آماده را به صورت یک لایه روی برنج بریزید. دوباره نصف باقی مانده از برنج را بر روی خورشت قرار دهید و سپس یک لایه دیگر از خورشت را بریزید.

حالا، برنج را با آب زعفران مخلوط کنید و روی خورشت بریزید. می‌توانید خلال‌های آماده شده را با برنج مخلوط کنید و این ترکیب را بر روی طبقه آخر برنج بریزید تا ظاهر غذا زیبا و خوشمزه شود.

نکات پخت قیمه نثار

علاوه بر خلال بادام، خلال پسته و زرشک، می‌توانید از خلال پوست پرتقال نیز استفاده کنید تا عطر و طعم متفاوتی به قیمه نثار ببخشد.

در زمان آماده‌سازی گوشت، به هیچ عنوان نمک اضافه نکنید، زیرا ممکن است باعث کندپزی ناهموار و طولانی‌تر گوشت شود.

اگر از تکه‌های کوچک گوشت استفاده کرده‌اید، نیازی به ریش ریش کردن آن‌ها نیست.

برای افزایش بی‌نظیر عطر قیمه نثار، می‌توانید به مخلوط خلال بادام و پسته، مقداری گلاب اضافه کنید.

دستور تهیه قیمه نثار که ارائه دادیم، برای چهار نفر مناسب است. در صورت کمتر یا بیشتر شدن تعداد افراد، می‌توانید نسبت مواد اولیه را تغییر داده و به آن وفق دهید.

طرز تهیه قیمه نثار برای 20 نفر طرز تهیه قیمه نثار برای 10 نفر طرز تهیه قیمه نثار برای 4 نفر طرز تهیه قیمه نثار قزوین رستوران قیمه نثار حرفه ای فیلم طرز تهیه قیمه نثار قزوین طرز تهیه قیمه نثار مرحله به مرحله فوت و فن قیمه نثار

گوشت مناسب برای قیمه نثار

با استفاده از گوشت گوساله یا گوشت گوسفندی بدون چربی، می‌توانید برای تهیه خورشت قیمه نثار اقدام کنید.

فرق قیمه نثار و چلو گوشت

قیمه نثار مانند چلوگوشت لایه پلو سرو می‌شود، اما تفاوت اصلی آن در مخلوط استفاده شده است. در قیمه نثار، از انواع خلال‌های مغزی مختلف استفاده می‌شود، در حالی که در چلوگوشت این مواد معمولاً استفاده نمی‌شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 18 تیر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.