نکات پخت پیتزا مخلوط و راز خوشمزگی پیتزا مخلوط خانگی
نکات سالاد اسفناج و راز خوشمزگی سالاد اسفناج خوشمزه و خانگی
نکات سالاد اسفناج نکات سالاد اسفناج و راز خوشمزگی سالاد اسفناج خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد اسفناج یکی از غذاهای محبوب …
نکات سالاد کلم و راز خوشمزگی سالاد کلم خوشمزه و خانگی
نکات سالاد کلم نکات سالاد کلم و راز خوشمزگی سالاد کلم خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد کلم سفید در فرهنگ غذایی …
نکات پخت آبگوشت غوره و راز خوشمزگی آبگوشت غوره خانگی
نکات پخت آبگوشت غوره نکات پخت آبگوشت غوره و راز خوشمزگی آبگوشت غوره خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشتها انواع و اقسام بسیاری دارند …
نکات پخت پیتزا مخلوط
نکات پخت پیتزا مخلوط و راز خوشمزگی پیتزا مخلوط خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
پیتزا مخلوط، یکی از پیتزاهای محبوبترین است.
پیتزا یکی از غذاهایی است که با داشتن فر در خانه به راحتی میتوانید آن را تهیه کنید.
طعم پیتزا خانگی بسیار لذیذتر است.
با تهیه وسایل پیتزا، شما به راحتی میتوانید این غذای دلچسب را به صورت سالم در خانه تهیه کنید.
مواد لازم برای خمیر پیتزا
مواد لازم میزان لازم
آرد ۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۴ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۶ قاشق غذا خوری
شیر ولرم ۱ پیمانه
مواد لازم برای پیتزا
خمیر پیتزا به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
سینه مرغ ۱۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
ذرت ۱ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای رنگی ۴ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد متوسط
گوجه ۱ عدد
سس پیتزا ۱ قاشق غذاخوری
آویشن و پاپریکا به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
روغن به میزان لازم
زیتون برای تزیین
طرز تهیه پیتزا مخلوط
برای تهیه پیتزا مخلوط، ابتدا لازم است خمیر آن را تهیه کنید. برای این کار، در یک ظرف مناسب، یک لیوان شیر ولرم، خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری شکر را با هم مخلوط کنید و شروع به هم زدن آن کنید.
سپس، با استفاده از سلفون، کاسه حاوی مواد را بپوشانید و به مدت یک ربع صبر کنید تا مواد کف کنند.
پس از کف کردن مواد، روغن مایع، تخم مرغ و نمک را به همراه باقی مانده شکر به مخلوط اضافه کنید و دوباره شروع به هم زدن کنید تا کاملاً ترکیب شوند.
در این مرحله، آرد را سه بار الک کنید و سپس آرام آرام به مواد اضافه کنید و با دست آن را ورز دهید تا خمیر شما به وجود آید.
پس از ورز دادن خمیر به خوبی، یک لایه سلفون روی ظرف خمیر بگذارید و با استفاده از حوله، ظرف خمیر را بپوشانید و به مدت حدود یک ساعت صبر کنید تا خمیر به حالت خود بیاید.
بعد از اینکه خمیر به حالت درست رسید، روی سطح کارتان آرد بپاشید و خمیر را روی سطحی که آرد بر آن پاشیدهاید قرار دهید و کمی آرد هم روی خمیر بریزید. سپس خمیر را با دست آرام آرام ورز دهید تا کاملاً نرم و لطیف شود.
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل گلوله درآورید. سپس روی سطح صافی آرد بپاشید و خمیرها را روی سطح قرار دهید، با کمک وردنه آن را باز کنید و فرم دهید. سینی فر را چرب کنید و خمیر را روی سینی بگذارید و شکل دلخواهتان را به آن بدهید.
خمیر آماده شده را حدود ۲۰ دقیقه برای استراحت کنار بگذارید.
برای تهیه مواد پیتزا مخلوط، ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبی ریز خرد کنید و با مقداری روغن، نمک، فلفل و زعفران سرخ کنید و کنار بگذارید.
یک عدد پیاز متوسط را پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک خرد کنید و با روغن سرخ کنید تا نرم شود.
گوشت چرخ کرده را به پیاز نیمه سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت کاملاً پخته شود. سپس ادویههای شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن و پاپریکا را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
قارچها را نیز شسته کرده و به صورت حلقههای خرد شده قرار دهید.
چند برش از فلفل دلمهای رنگی را به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. همچنین زیتونها را نیز به صورت حلقه خرد کنید.
گوجهفرنگی را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
سس مخصوص پیتزا یا سس کچاپ را روی خمیر بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید.
گوشت چرخ کرده را روی خمیر بریزید و آن را پخش کنید. سپس مرغ را به صورت پراکنده روی گوشت بریزید.
مواد دیگر شامل قارچ، ذرت، فلفل دلمهای، گوجهفرنگی و زیتون را به صورت پراکنده روی خمیر پیتزا پخش کنید.
ادویهها شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن را روی مواد بریزید. سپس روی مواد را پنیر پیتزا بریزید. میزان پنیر پیتزا بستگی به دلخواه شما دارد.
پیتزای آماده شده را به ۸ قسمت تقسیم کنید و با سس دلخواه همراه با آن سرو کنید.
نکات پخت پیتزا مخلوط
برای بهبود طعم و پخت بهتر پیتزا مخلوط، بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید، بهتر است به پیتزای آماده نشده حداقل ۲۰ دقیقه استراحت دهید و سپس آن را درون فر قرار داده تا نان آن تردتر شود.
میتوانید سبزیجات و سایر مواد را به سلیقه خودتان در اندازههای کوچک، بزرگ یا مدلهای دیگر خرد کنید و پیتزایتان را تزیین کنید.
برای ایجاد لایه طلایی بر روی پیتزا، در چند دقیقه آخر، گریل بالای فر را روشن کنید. البته مراقب باشید تا روی پیتزا نسوزد.
همچنین، برای تهیه پیتزا مخلوط، میتوانید از مواد دیگری مانند کالباس و سوسیس نیز استفاده کنید.
چکار کنیم که خمیر پیتزا خشک نشود
قبل از هرچیز، باید بگوییم پیتزا به عنوان محبوبترین فستفود در دنیا، تمام سلایق را راضی میکند. از گیاهخواران و نیمهگیاهخواران گرفته تا علاقهمندان به دریایی و گوشتخواران حرفهای، همگی از آن لذت میبرند. دل کندن از یک برش پیتزا با پنیر خوشمزه، آیا میتواند سخت باشد؟ بیشتر نگویید!
اما طرز تهیه یک پیتزا خوشمزه با استفاده از خمیر مناسب بسیار حائز اهمیت است. اگر از خمیر پیتزای باکیفیتی استفاده نکنید، انتظار نداشته باشید که طعم لذیذی به دست آورید. ما برای شما طرز تهیه خمیر جادویی پیتزا خانگی را با روشهای مختلف آوردهایم و نکات طلایی تهیه آن را برایتان توضیح دادهایم.
علاوه بر خمیر پیتزا، میتوانید از نانهای دیگر نیز مانند خمیر نان سنگک یا بربری در تهیه پیتزا خانگی استفاده کنید. همچنین، اگر فر در اختیار ندارید، میتوانید مواد پیتزا را روی نان تست قرار داده و در توستر بپزید. فقط به درجه حرارت و زمانی که پیتزا در توستر قرار میگیرد دقت کنید.
راهکار نرم شدن نان پیتزا
تجربه ثابت کرده است که خمیر پیتزاهایی که در فروشگاهها یافت میشوند، خشک و پس از پختن نیز سفتتر میشوند. بنابراین، بهتر است خودتان شروع به تهیه خمیر پیتزا در خانه کنید. بهترین روش، همان طرز تهیه خمیر جادویی است که قبلاً گفته شد. خمیر پیتزا را به طور ملایمی مرطوب درست کنید و در فرآیند تهیه آن از وردنه استفاده نکنید.
وقتی مواد را روی خمیر پیتزا میچینید، موادی که دارای آب زیادی هستند مانند فلفل دلمهای، قارچ و پیاز را در لایه بالا قرار دهید. قبل از چیدن آنها روی پیتزا، آنها را در روغن تفت دهید. همچنین، برای جلوگیری از تلخ شدن پیتزا، فلفل دلمهای را زیاد سرخ نکنید.
پیش از اینکه خمیر را در سینی فر قرار دهید، کف سینی را با آرد پاشید. اگر آن را چرب کنید، خمیر خشک خواهد شد. همچنین، در کنار پیتزا در سینی فر، یک کاسه آب قرار دهید تا فضای داخل فر رطوبت داشته باشد.
راز کش امدن پنیر پیتزا
قبل از استفاده، پنیر پیتزا را از فریزر خارج کنید تا یخ آن باز شود و به دمای محیط برسد. این کار باعث میشود پیتزا بعد از پخت بهتر کش میآید.
پنیر را روی سس پیتزا بریزید و حتماً حجم آن را به میزان زیادی انتخاب کنید تا به خوبی کشدار شود. تقریباً ۹۰ درصد از میزان پنیر باید زیر مواد قرار گیرد و ۱۰ درصد دیگر را میتوانید روی مواد پخش کنید. همچنین، میتوانید از ترکیبی از پنیر گودا و دیگر انواع پنیر استفاده کنید.