نکات پخت آش آبغوره و راز خوشمزگی آش آبغوره تبریزی - چلوگوشت
نکات پخت خورشت قیمه و راز خوشمزه شدن قیمه و راه غلیظ شدن

نکات پخت خورشت قیمه و راز خوشمزه شدن قیمه و راه غلیظ شدن

نکات پخت خورشت قیمه نکات پخت خورشت قیمه : خورشت قیمه یکی از پرطرفدارترین خوراک‌های ایرانی است. برای رسیدن به یک خورشت قیمه خوشمزه و لذیذ، می‌توانید از نکات زیر استفاده کنید:برای …

نکات پخت خوراک لوبیا و راز خوشمزه شدن و فوت و فن خوراک لوبیا چیتی

نکات پخت خوراک لوبیا و راز خوشمزه شدن و فوت و فن خوراک لوبیا چیتی

نکات پخت خوراک لوبیا برای خوشمزه شدن خوراک لوبیا می‌توانید به نکات زیر عمل کنید:برای بهتر شدن طعم لوبیا می‌توانید از ادویه‌هایی مثل زردچوبه، کمی فلفل سیاه، پودر گشنیز و زیره سبز …

نکات سالاد کلم و راز خوشمزگی سالاد کلم خوشمزه و خانگی

نکات سالاد کلم و راز خوشمزگی سالاد کلم خوشمزه و خانگی

نکات سالاد کلم نکات سالاد کلم و راز خوشمزگی سالاد کلم خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد کلم سفید در فرهنگ غذایی …

نکات پخت آش آبغوره

طرز تهیه آش آبغوره در طب سنتی طرز تهیه آش آبغوره با لپه طرز تهیه اش ابغوره برای پاکسازی آش آبغوره تبریز نی نی سایت طرز تهیه آش آبغوره شیرازی طرز تهیه آش آبغوره رژیمی آش آبغوره با لوبیا چشم بلبلی طرز تهیه آش آبغوره تبریزی

نکات پخت آش آبغوره و راز خوشمزگی آش آبغوره تبریزی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در آذربایجان شرقی، آش آبغوره است که به طور عمده در شهر تبریز تهیه می‌شود. آبغوره دارای خواص بسیاری از جمله آرامش بخشی، افزایش اشتها و کاهش سطح قند و کلسترول خون است. به شما توصیه می‌کنم حتماً این آش را پخته و به همراه خانواده از مزه‌ی آن لذت ببرید. به دلیل خواص فراوانی که دارد، خوردن آش آبغوره به ویژه برای تمیز کردن بدن توسط پزشکان سنتی توصیه می‌شود.

مواد لازم

برنج نیم دانه ½ لیوان

لوبیا چشم بلبلی ½ لیوان

سبزی آش ۳۰۰ گرم

گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

آبغوره ½ لیوان

پیاز ۲ عدد

عصاره قلم گاو به مقدار کافی

نعنا داغ به مقدار کافی

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش آش آبغوره

برای تهیه آش آبغوره خوشمزه، در ابتدا لوبیا چشم بلبلی را شسته و در یک کاسه حاوی آب قرار می‌دهیم و آن را برای یک شب خیس می‌کنیم تا به خوبی آب بگیرد و نفخ آن کاهش یابد. در طول این مدت، سه بار آب کاسه را عوض می‌کنیم تا نفخ لوبیا به طور کامل از بین برود.

سپس سبزی آش (تره، جعفری و گشنیز) را شسته و آب زائد آنها را از آبکش خالص می‌کنیم.

در ادامه، لوبیا چشم بلبلی را نیز شسته و در قابلمه‌ای حاوی آب قرار می‌دهیم. قابلمه را روی حرارت قرار داده و لوبیا را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب جوشان می‌گذاریم تا کاملاً پخته و نرم شود.

سپس سبزی آش را خرد کرده و کنار می‌گذاریم. پیاز را رنده کرده و در قابلمه‌ای مناسب با روغن مایع، رنده شده را تفت می‌دهیم.

وقتی پیاز سبک و شفاف شد، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به همراه رب گوجه‌فرنگی را به قابلمه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا بوی خامی این مواد جذب شود.

در ادامه، برنج را شسته و همراه با پوره گوجه‌فرنگی به قابلمه اضافه می‌کنیم. سپس سه برابر حجم برنج، آب را به قابلمه اضافه کرده و می‌گذاریم برنج به طور کامل پخته شود. هنگامی که لوبیا پخته شد، آن را در آبکش ریخته و آب آن را تماماً تخلیه می‌کنیم.

بعد از آنکه برنج به طور کامل پخته و نرم شد، سبزی آش را همراه با لوبیا چشم بلبلی به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم. سپس عصاره قلم گاو را نیز به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۱ ساعت می‌پزیم.

طرز تهیه آش آبغوره در طب سنتی طرز تهیه آش آبغوره با لپه طرز تهیه اش ابغوره برای پاکسازی آش آبغوره تبریز نی نی سایت طرز تهیه آش آبغوره شیرازی طرز تهیه آش آبغوره رژیمی آش آبغوره با لوبیا چشم بلبلی طرز تهیه آش آبغوره تبریزی

پس از گذشت این زمان، نمک آش را بر حسب سلیقه تنظیم کرده و نعنا داغ را به قابلمه اضافه می‌کنیم. در ادامه، در آخرین ۱۵ دقیقه پخت، آبغوره را اضافه کرده و می‌گذاریم آش بجوشد تا جا بیفتد. در نهایت، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم.

نکات پخت آش آبغوره

در این آش، می‌توانید از کوفته‌هایی که با گوشت چرخ کرده‌اید، استفاده کنید.

اگر از آبغوره تازه استفاده می‌کنید، مقدار ۲۰۰ میلی‌لیتر را استفاده کنید. اگر آبغوره شما مانده و اسیدیته آن بیشتر شده است، می‌توانید مقدار آن را بر اساس ذائقه خود نصف کنید.

زردچوبه را با پیاز داغ تفت داده و سپس به آش اضافه کنید.

اگر تمایل دارید، می‌توانید یک قاشق چایخوری ادویه‌کاری را به آش اضافه کنید.

همچنین، می‌توانید به تره و جعفری، مقداری گشنیز، نعناع و ترخون را نیز اضافه کنید.

لوبیا را حداقل ۶ ساعت قبل از آشبپزی خیس کنید و چند بار آب آن را تعویض کنید تا نفخ آن حداقل شود. سپس آن را در قابلمه آبپز کرده و آبکش کنید.

گوجه‌فرنگی‌ها را به صورت درشت رنده کنید.

بعضی از افراد به جای لوبیا چشم‌بلبلی، از لپه نیز استفاده می‌کنند.

گاهی در این آش، مقداری غوره یا “غوره غوره” (یک نوع غوره نگهداری شده در آبغوره) اضافه می‌شود. این مواد برای افرادی که مزه ترش را دوست دارند، بسیار لذیذ است. در این صورت، آبغوره را حذف کرده و مقدار آن را کمتر کنید.

بعضی از افراد مقداری آلوچه نیز به آش آبغوره اضافه می‌کنند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 25 تیر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.