نکات پخت آبگوشت قنبید و راز خوشمزگی آبگوشت قنبید همدان
مدل بستن روسری کوتاه دخترانه + زیباترین مدل های بستن روسری به سبک های مختلف
مدل بستن روسری کوتاه دخترانه مدل بستن روسری کوتاه دخترانه + زیباترین مدل های بستن روسری به سبک های مختلف در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای …
نکات قورمه سبزی + 15 نکته طلایی برای خوشمزه شدن قورمه سبزی
نکات قورمه سبزی نکات قورمه سبزی + ۱۵ نکته طلایی برای خوشمزه شدن قورمه سبزی در سایت چلو گوشت.قورمه سبزی به جرات محبوب ترین غذای ایرانی است ولی باید توجه داشته باشید که …
نکات پخت کلوچه شوشتری و راز خوشمزگی کلوچه شوشتری خانگی
نکات پخت کلوچه شوشتری نکات پخت کلوچه شوشتری و راز خوشمزگی کلوچه شوشتری خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. روش تهیه کلوچه شوشتری دو نوع …
نکات پخت آبگوشت قنبید
نکات پخت آبگوشت قنبید و راز خوشمزگی آبگوشت قنبید همدان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
آبگوشت قنبید یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که اصالت آن به استان قم تعلق دارد. این غذا تاریخچهای بسیار قدیمی دارد و به همین دلیل به عنوان یک غذای ملی در سندی ثبت شده است. مستندات نشان میدهد که آبگوشت قنبید در دوران قاجار معروف بوده است. قمنبیت به معنای استفاده از نبات در غذاها در استان قم استفاده میشود. مردم استان قم به دلیل خاصیت شوری آب قم و خاصیت خاص قمنبیت (کلم قمری) که موجب از بین بردن املاح مضر از کلیهها میشود، در برخی از غذاها مانند آبگوشت و لابهلای برخی از پلوها از کلم قمری استفاده میکنند. آبگوشت قنبید یک غذا بسیار خوشمزه است و میتوانید آن را در لیست غذایی خود برای تنوع قرار دهید.
مواد لازم
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
قنبید یا همان کلم قمری درشت ۲ عدد
لوبیا سفید ۲۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
رب ۲ ق غذا خوری
گندم پوست کنده ۱۰۰ گرم
پودر لیموعمانی ۱ ق سوپ خوری
نمک، زردچوبه، ادویه کاری به مقدار لازم
طرز تهیه آبگوشت قنبید
برای آمادهسازی این غذا، ابتدا لوبیا سفید و گندم را قبل از پخت به همراه یکدیگر خیس کنید. میتوانید آنها را شب قبل یا حداقل ۱۲ ساعت قبل از پخت در آب قرار دهید. همچنین در طول این زمان، چندین بار آب آنها را تعویض کنید تا نفخش گرفته و پختن آنها آسانتر شود. پس از آماده شدن لوبیا سفید و گندم، پوست کلم قمری را بگیرید و آن را چند قاچ بزنید.
سپس پیاز را به صورت ریز خرد شده و به همراه کمی زردچوبه در قابلمهای بزرگ تفت دهید تا رنگ طلایی بگیرد. سپس رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. به ترتیب، گندم خیسشده، لوبیا سفید و گوشت را به قابلمه اضافه کرده و همه را با هم تفت دهید. در انتها، قاچهای کلم قمری را نیز به مواد اضافه کرده و چند لیوان آب روی آنها بریزید، به گونهای که گوشتها کاملاً در آب قرار گیرند و آب بر مواد برسد.
سپس حرارت را بالا ببرید تا محتویات به جوش بیایند. سپس درب قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید غذا پخته شده و آبگوشت قنبیده شود و جا بیفتد. در انتها، پودر لیموعمانی را به غذا اضافه کنید و نمک آبگوشت را برحسب نیاز اضافه کنید. وقتی همه مواد پخته و نرم شدهاند و آبگوشت قنبیده شده است، غذای شما آماده است. میتوانید آن را با سبزیجات و دوغ همراه کنید و لذت ببرید.
نکات پخت آبگوشت قنبید
توصیه میشود برای آمادهسازی این غذا، از گوشت سردست گوسفندی با استخوان استفاده کنید تا چربی و اضافات کنار گوشت در آبگوشت قنبیده حل شود و طعم آن را بهبود بخشید.
اگر در حین پخت، آب کم شد، میتوانید مجدداً آب اضافه کنید تا مواد آبگوشت قنبیده پخته شوند.
ضمناً، لیموعمانی یا پودر لیموعمانی را حتماً زمانی اضافه کنید که کلم و گوشت پخته شده باشند، در غیر این صورت ممکن است باعث دیرپز شدن آنها شود.
اگر دوست دارید، میتوانید به دلخواه چند عدد سیبزمینی را با پوست وارد کنید و آنها را در ۴۰ دقیقه آخر پخت آبگوشت قنبیده اضافه کنید.
همچنین، برای افزایش رنگبندی، میتوانید از چند عدد پوره گوجهفرنگی یا گوجهفرنگی ۴ قاچ شده نیز استفاده کنید.