نکات پخت لبو + 17 ترفند برای پخت لبو که نمی دانید
نکات آش سبزی و فوت و فن آش سبزی شیرازی و راز و رمز خوشمزگی
نکات آش سبزی نکات آش سبزی و فوت و فن آش سبزی شیرازی و راز و رمز خوشمزگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.آش سبزی یکی از …
نکات باقلوای ترکی و نکات مهم در پخت باقلوا چیست
نکات باقلوای ترکی مواد لازم یک پیمانه پودر پسته نیم پیمانه پودر قند نیم پیمانه پودر بادام دو قاشق چایخوری پودر هل مقدار لازم خمیر کره و باقلوا یک پیمانه شکر یک …
نکات پخت آش امام سجاد و راز خوشمزگی آش امام سجاد خانگی
نکات پخت آش امام سجاد نکات پخت آش امام سجاد و راز خوشمزگی آش امام سجاد خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. در ماه مبارک …
نکات پخت لبو
نکات پخت لبو + ۱۷ ترفند برای پخت لبو که نمی دانید در سایت چلو گوشت.همه کسانی که لبو را دوست دارند به این نکته اعتراف می کنند که لبوهایی که در منزل درست می کنند هیچ وقت شبیه لبوهای بیرون نمی شود.این حرف کاملا درست است چرا که اگر فروشندگان لبو فوت و فن هایی درست کردن آن را بلد نباشند کمتر کسی حاضر می شود چند برابر قیمت پول بدهد و همان لبویی که خودش می تواند درست کند را بخرد.در این مطلب نکات طلایی پخت لبو را برای شما تشریح می کنیم.
مواد لازم برای تهیه لبو
برای تهیه لبو به ازای هر سه چغندر کوچک به سه لیوان آب و سه قاشق شکر نیاز دارید.اگر تعدادتان بیشتر شد به همین نسبت باید مواد اولیه را زیاد کنید.
تهیه لبو روی اجاق گاز
در این روش به هیچ وجه دست به پوست و سر و ته چغندر نمی زنید و فقط با یک برس آن را شسته و تمیز می کنید.در قابلمه آب بریزید و حرارت را کم کنید و دو الی سه ساعت زمان دهید تا لبوی شما نرم شود.
بعد از این زمان باید لبو را از قابلمه خارج کنید و پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید.حالا برش ها را به آب لبو برگردانید و مقداری شکر در آب لبو بریزید.در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا یک ساعت باز با حرارت کم پخته شود.سپس خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود.
اگر از چغندرهای بزرگ استفاده می کنید آب و زمان شما افزایش می یابد.
تهیه لبو در فر
این روش به روش لبو کبابی معروف است. کافی است که چغندر را شسته و در فویل بپیچید و یک ساعت در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و بعد از آن خارج کنید و پوست لبو را بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید.
تهیه لبو در زودپز
در این روش هم باید چغندرها را شسته و برای یک و نیم ساعت در زودپز بریزید و در زودپز شکر و آب و چغندر بریزید و بعد از این تایم خارج کرده و پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید.
تهیه لبو در مایکروفر
در این روش باید چغندر را بشویید و سر و ته آن را بزنید و ورقه ای کنید و کمی سرکه به آن بمالید و مایکروفر را روی حرارت بالا قرار دهید.برای ۲۵۰ گرم لبو حدود ۱۲ دقیقه و برای نیم کیلو حدود ۱۵ دقیقه زمان لازم است.
نکات طلایی پخت لبو
چغندر نباید دارای هیچ بریدگی باشد چرا که باعث خروج رنگ آن می شود و به همین دلیل تاکید شده است که سر و ته آن را نزنید.
پوست چغندر را نگیرید تا رنگ آن حفظ شود.
لبو فروشان حرفه ای به آن شکر اضافه می کنند تا هم شیرین تر و خوش رنگ تر شود و هم طبع آن از سردی برگردد.
وقتی که لبو نرم شد چند قطره سرکه در آب بریزید تا هم خوشرنگ تر شود و هم سرکه مصلح لبو است.
در هنگام خرید چغندرهای تازه و کوچک را انتخاب کنید.
چرا لبوهای من سفید می شود
دلیل اول نوع چغندر شما می تواند باشد و دلیل دوم ایجاد خراش و بریدگی در چغندر که رنگ آن را خارج می کند و دلیل آخر هم آب بیش از حد است.
چرا بعضی از لبوها طعم تلخ دارند
ممکن است که خوب پخته شسته نشده باشند و یا دچار سرمازدگی شده باشد.
تهیه لبو تنوری با چاشنی
برای تهیه لبو به این روش، ابتدا چغندرها را داخل قابلمه بریزید و آنها را به طور کامل بپزید. پس از پخت چغندرها، فر را به دمای ۲۰۰ درجه تنظیم کنید. چغندرها را چند قطعه کرده و آنها را بر روی سینی فر بچینید. سپس مخلوط چاشنی خاص این لبو را آماده کنید. برای ۷۰۰ گرم چغندر، به ۲ قاشق غذاخوری عسل، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۲ قاشق چایخوری سرکه بالزامیک، و ۲ قاشق چایخوری پودر آویشن تازه نیاز خواهید داشت. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و با استفاده از قلمو، این مخلوط را بر روی تکههای چغندر بمالید. سینی حاوی لبوهای قاچ شده را در طبقه وسط فر قرار داده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پخت کنید. در پایان، میتوانید لبوها را با افزودن نمک، گلپر و آویشن طعم دار کنید و از آن لذت ببرید.