نکات پخت خورشت فسنجان و راز خوشمزگی خورشت فسنجان چیست
نکات آش ترخینه دوغ و راز خوشمزگی آش ترخینه دوغ خوشمزه و خانگی
نکات آش ترخینه دوغ نکات آش ترخینه دوغ و راز خوشمزگی آش ترخینه دوغ خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آش ترخینه یا …
نکات پخت آش شیر و راز خوشمزگی آش شیر خوشمزه به سبک رستورانی
نکات پخت آش شیر نکات پخت آش شیر و راز خوشمزگی آش شیر خوشمزه به سبک رستورانی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آش بلغور شیر …
نکات سالاد فصل و راز خوشمزگی سالاد فصل خوشمزه و خانگی
نکات سالاد فصل نکات سالاد فصل و راز خوشمزگی سالاد فصل خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد فصل یکی از سالادهای معروف …
نکات پخت خورشت فسنجان
نکات پخت خورشت فسنجان و راز خوشمزگی خورشت فسنجان چیست در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
خورشت فسنجان یک غذای سنتی ایرانی است که از گردو، رب انار، پیاز و ادویه جات تهیه می شود. این خورشت در بیشتر مناطق ایران پخته می شود و به خصوص در استان های گیلان و مازندران محبوب است. خورشت فسنجان معمولا با گوشت گوسفندی یا مرغ سرو می شود.
مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان
۱ کیلوگرم گردوی تازه
۱ پیمانه رب انار
۱ عدد پیاز بزرگ، خرد شده
۱ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱/۴ قاشق چایخوری زردچوبه
۱/۴ قاشق چایخوری دارچین
۱/۴ قاشق چایخوری هل
به مقدار لازم آب
طرز تهیه خورشت فسنجان
گردوها را در آسیاب برقی یا غذاساز پوره کنید.
پیاز را در یک قابلمه بزرگ با مقداری روغن روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شود.
گردوی پوره شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
رب انار، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و هل را به خورش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مقداری آب به خورش اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند.
خورش را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه بجوشانید تا جا بیفتد و روغن بیندازد.
خورشت فسنجان را با برنج سرو کنید.
نکات پخت خورشت فسنجان
برای خوشمزه شدن خورشت فسنجان، از گردوهای تازه استفاده کنید.
اگر از گردوهای خشک استفاده می کنید، آنها را قبل از استفاده به مدت ۲ ساعت خیس کنید.
برای اینکه خورشت فسنجان شما خوشرنگ شود، می توانید از رب انار ترش استفاده کنید.
اگر خورشت فسنجان شما خیلی ترش است، می توانید مقداری شکر به آن اضافه کنید.
اگر خورشت فسنجان شما خیلی شیرین است، می توانید مقداری رب انار ترش به آن اضافه کنید.
می توانید برای تزیین خورشت فسنجان، از مقداری پیاز داغ و نعناع خشک استفاده کنید.
فوت و فن خورشت فسنجان
برای اینکه خورشت فسنجان شما خوشمزه تر شود، می توانید از گوشت قلقلی در آن استفاده کنید.
می توانید به خورشت فسنجان مقداری زعفران اضافه کنید تا خوشرنگ تر شود.
می توانید به خورشت فسنجان مقداری آلو بخارا اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
راز خوشمزگی خورشت فسنجان
راز خوشمزگی خورشت فسنجان استفاده از گردوهای تازه و رب انار ترش است. همچنین، پختن خورشت فسنجان به مدت طولانی باعث خوشمزه تر شدن آن می شود.
فوت کوزه گری خورشت فسنجان
برای اینکه خورشت فسنجان شما خوشمزه تر شود، می توانید از گردوهای تازه و رب انار ترش استفاده کنید.
می توانید به خورشت فسنجان مقداری زعفران اضافه کنید تا خوشرنگ تر شود.
می توانید به خورشت فسنجان مقداری آلو بخارا اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
پختن خورشت فسنجان به مدت طولانی باعث خوشمزه تر شدن آن می شود.