نکات پخت خورشت فسنجان و راز خوشمزگی خورشت فسنجان چیست - چلوگوشت
نکات پخت کیک اسفنجی و دانستن مقدار بکینگ پودر در کیک اسفنجی

نکات پخت کیک اسفنجی و دانستن مقدار بکینگ پودر در کیک اسفنجی

نکات پخت کیک اسفنجی نکات پخت کیک اسفنجی و دانستن مقدار بکینگ پودر در کیک اسفنجی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. کیک اسفنجی (Sponge cake) …

نکات پخت خورشت میگو مجلسی بوشهری و راز خوشمزگی خورشت میگو

نکات پخت خورشت میگو مجلسی بوشهری و راز خوشمزگی خورشت میگو

نکات پخت خورشت میگو نکات پخت خورشت میگو مجلسی بوشهری و راز خوشمزگی خورشت میگو در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. خورش میگو بوشهری یکی از …

نکات پخت آبگوشت کلم قمری و راز خوشمزگی آبگوشت کلم قرمزی کرمانشاهی

نکات پخت آبگوشت کلم قمری و راز خوشمزگی آبگوشت کلم قرمزی کرمانشاهی

نکات پخت آبگوشت کلم قمری نکات پخت آبگوشت کلم قمری و راز خوشمزگی آبگوشت کلم قرمزی کرمانشاهی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشت کلم قمری …

نکات پخت خورشت فسنجان

راز خوشمزگی فسنجان نی نی سایت ریختن سیب در فسنجان نی نی سایت چاشنی فسنجون نی نی سایت غلیظ شدن فسنجون نی نی سایت مقدار گردو برای هر نفر در فسنجان نی نی سایت فوت و فن فسنجون مجلسی طرز تهیه فسنجان با مرغ برای 4 نفر طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی

نکات پخت خورشت فسنجان و راز خوشمزگی خورشت فسنجان چیست در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

خورشت فسنجان یک غذای سنتی ایرانی است که از گردو، رب انار، پیاز و ادویه جات تهیه می شود. این خورشت در بیشتر مناطق ایران پخته می شود و به خصوص در استان های گیلان و مازندران محبوب است. خورشت فسنجان معمولا با گوشت گوسفندی یا مرغ سرو می شود.

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان

۱ کیلوگرم گردوی تازه

۱ پیمانه رب انار

۱ عدد پیاز بزرگ، خرد شده

۱ قاشق چایخوری نمک

۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱/۴ قاشق چایخوری زردچوبه

۱/۴ قاشق چایخوری دارچین

۱/۴ قاشق چایخوری هل

به مقدار لازم آب

طرز تهیه خورشت فسنجان

گردوها را در آسیاب برقی یا غذاساز پوره کنید.

پیاز را در یک قابلمه بزرگ با مقداری روغن روی حرارت متوسط ​​تفت دهید تا نرم شود.

گردوی پوره شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

رب انار، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و هل را به خورش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مقداری آب به خورش اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند.

خورش را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه بجوشانید تا جا بیفتد و روغن بیندازد.

خورشت فسنجان را با برنج سرو کنید.

نکات پخت خورشت فسنجان

برای خوشمزه شدن خورشت فسنجان، از گردوهای تازه استفاده کنید.

اگر از گردوهای خشک استفاده می کنید، آنها را قبل از استفاده به مدت ۲ ساعت خیس کنید.

برای اینکه خورشت فسنجان شما خوشرنگ شود، می توانید از رب انار ترش استفاده کنید.

اگر خورشت فسنجان شما خیلی ترش است، می توانید مقداری شکر به آن اضافه کنید.

اگر خورشت فسنجان شما خیلی شیرین است، می توانید مقداری رب انار ترش به آن اضافه کنید.

می توانید برای تزیین خورشت فسنجان، از مقداری پیاز داغ و نعناع خشک استفاده کنید.

فوت و فن خورشت فسنجان

برای اینکه خورشت فسنجان شما خوشمزه تر شود، می توانید از گوشت قلقلی در آن استفاده کنید.

می توانید به خورشت فسنجان مقداری زعفران اضافه کنید تا خوشرنگ تر شود.

می توانید به خورشت فسنجان مقداری آلو بخارا اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.

راز خوشمزگی فسنجان نی نی سایت ریختن سیب در فسنجان نی نی سایت چاشنی فسنجون نی نی سایت غلیظ شدن فسنجون نی نی سایت مقدار گردو برای هر نفر در فسنجان نی نی سایت فوت و فن فسنجون مجلسی طرز تهیه فسنجان با مرغ برای 4 نفر طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی

راز خوشمزگی خورشت فسنجان

راز خوشمزگی خورشت فسنجان استفاده از گردوهای تازه و رب انار ترش است. همچنین، پختن خورشت فسنجان به مدت طولانی باعث خوشمزه تر شدن آن می شود.

فوت کوزه گری خورشت فسنجان

برای اینکه خورشت فسنجان شما خوشمزه تر شود، می توانید از گردوهای تازه و رب انار ترش استفاده کنید.

می توانید به خورشت فسنجان مقداری زعفران اضافه کنید تا خوشرنگ تر شود.

می توانید به خورشت فسنجان مقداری آلو بخارا اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.

پختن خورشت فسنجان به مدت طولانی باعث خوشمزه تر شدن آن می شود.

راز خوشمزگی فسنجان

فسنجان، یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین خورش‌های ایرانی است که با گردو، رب انار، گوشت مرغ یا اردک و شکر تهیه می‌شود.

راز خوشمزگی فسنجان در استفاده از مواد اولیه با کیفیت و رعایت نکات ریز در تهیه آن است.

برای تهیه فسنجان، ابتدا گردو را آسیاب می‌کنیم تا به صورت پودر نرمی درآید. سپس گردو را به همراه پیاز داغ و آب در قابلمه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا به آرامی بپزد و روغن بیندازد. رب انار، شکر و گوشت را نیز به خورش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا خورش به آرامی جا بیفتد و به غلظت مناسب برسد.

استفاده از گردوی تازه و مرغوب، رب انار ترش و شیرین، و پخت آرام و طولانی، از مهم‌ترین نکاتی است که در خوشمزگی فسنجان نقش دارند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 15 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.