نکات آبگوشت بادمجان قمی و راز خوشمزگی آبگوشت بادمجان قمی چیست - چلوگوشت
مدل بستن روسری کوتاه دخترانه + زیباترین مدل های بستن روسری به سبک های مختلف

مدل بستن روسری کوتاه دخترانه + زیباترین مدل های بستن روسری به سبک های مختلف

مدل بستن روسری کوتاه دخترانه مدل بستن روسری کوتاه دخترانه + زیباترین مدل های بستن روسری به سبک های مختلف در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای …

نکات پخت آش امام سجاد و راز خوشمزگی آش امام سجاد خانگی

نکات پخت آش امام سجاد و راز خوشمزگی آش امام سجاد خانگی

نکات پخت آش امام سجاد نکات پخت آش امام سجاد و راز خوشمزگی آش امام سجاد خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. در ماه مبارک …

نکات پخت نان چای و راز خوشمزگی نان چای خوشمزه و خانگی

نکات پخت نان چای و راز خوشمزگی نان چای خوشمزه و خانگی

نکات پخت نان چای نکات پخت نان چای و راز خوشمزگی نان چای خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. نان چای یکی از …

نکات آبگوشت بادمجان قمی

ابگوشت یخنی قمی آبگوشت بادمجان و سیب زمینی آبگوشت بادمجان و کشک آبگوشت به و گردو طرز تهیه آبگوشت یخنی بدون رب ابگوشت بادمجان یزدی آبگوشت هویج برگه آبگوشت عدس

نکات آبگوشت بادمجان قمی و راز خوشمزگی آبگوشت بادمجان قمی چیست در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

آبگوشت بادمجان قمی یک غذای سنتی ایرانی است که در شهر قم تهیه می‌شود. این غذا از گوشت، بادمجان، عدس، پیاز، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه تهیه می‌شود. آبگوشت بادمجان قمی یک غذای مقوی و خوشمزه است که می‌تواند در روزهای سرد زمستان بسیار لذت بخش باشد.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت بادمجان قمی

۱ کیلوگرم گوشت گوسفندی بدون استخوان

۱ عدد بادمجان بزرگ

۱ پیمانه عدس

۱ عدد پیاز بزرگ

۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۱ قاشق چایخوری نمک

۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱/۴ قاشق چایخوری زردچوبه

طرز تهیه آبگوشت بادمجان قمی

گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ با مقداری آب بجوشانید.

پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

عدس را بشویید و به قابلمه اضافه کنید.

بادمجان را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد دیگر مخلوط شود.

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید آبگوشت به مدت ۲ تا ۳ ساعت بجوشد تا گوشت و بادمجان کاملاً نرم شوند.

آبگوشت را در ظرف سرو بکشید و با نان سنگک یا برنج سرو کنید.

نکات پخت آبگوشت بادمجان قمی

برای خوشمزه‌تر شدن آبگوشت می‌توانید از گوشت گوسفندی سردست استفاده کنید.

می‌توانید به جای عدس از لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز استفاده کنید.

می‌توانید به آبگوشت مقداری لیمو عمانی اضافه کنید تا طعم آن ترش شود.

می‌توانید به آبگوشت مقداری سبزی معطر مانند جعفری یا شوید اضافه کنید.

فوت و فن آبگوشت بادمجان قمی

برای اینکه آبگوشت شما جا بیفتد باید آن را روی حرارت ملایم و به مدت طولانی بجوشانید.

برای اینکه آبگوشت شما ته نگیرد باید آن را مرتب هم بزنید.

برای اینکه آبگوشت شما خوشمزه شود باید از مواد تازه استفاده کنید.

راز خوشمزگی آبگوشت بادمجان قمی

راز خوشمزگی آبگوشت بادمجان قمی در استفاده از مواد تازه و پخت آن به مدت طولانی است. همچنین استفاده از مقداری لیمو عمانی و سبزی معطر می‌تواند طعم آبگوشت را بهتر کند.

ابگوشت یخنی قمی آبگوشت بادمجان و سیب زمینی آبگوشت بادمجان و کشک آبگوشت به و گردو طرز تهیه آبگوشت یخنی بدون رب ابگوشت بادمجان یزدی آبگوشت هویج برگه آبگوشت عدس

فوت کوزه گری آبگوشت بادمجان قمی

برای اینکه آبگوشت شما ته نگیرد باید آن را مرتب هم بزنید.

برای اینکه آبگوشت شما جا بیفتد باید آن را روی حرارت ملایم و به مدت طولانی بجوشانید.

برای اینکه آبگوشت شما خوشمزه شود باید از مواد تازه استفاده کنید.

نکات تکمیلی آبگوشت بادمجان قمی

آبگوشت بادمجان قمی را می‌توانید با نان سنگک یا برنج سرو کنید.

می‌توانید به آبگوشت مقداری لیمو عمانی اضافه کنید تا طعم آن ترش شود.

می‌توانید به آبگوشت مقداری سبزی معطر مانند جعفری یا شوید اضافه کنید.

خواص خوردن آبگوشت بادمجان قمی

آبگوشت بادمجان قمی یکی از غذاهای سنتی و مقوی استان قم است که با ترکیب گوشت، بادمجان، عدس یا نخود، به و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود. این غذا به دلیل داشتن گوشت و حبوبات، منبع غنی از پروتئین و فیبر است که به رشد و ترمیم بافت‌های بدن و همچنین بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند. بادمجان موجود در این آبگوشت نیز سرشار از آنتی‌اکسیدان است که در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان موثر است. به کار رفته در آبگوشت بادمجان قمی نیز به دلیل داشتن پکتین، به کاهش کلسترول خون و تنظیم قند خون کمک می‌کند. در کل، مصرف آبگوشت بادمجان قمی به دلیل داشتن مواد مغذی فراوان، برای تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود سلامت قلب و عروق، کنترل وزن و پیشگیری از بیماری‌های مختلف مفید است.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 15 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.