نکات پخت پیتزا استیک و راز خوشمزگی پیتزا استیک خوشمزه خانگی - چلوگوشت
نکات تهیه عصاره مرغ و عصاره مرغ در چه غذاهایی استفاده میشود

نکات تهیه عصاره مرغ و عصاره مرغ در چه غذاهایی استفاده میشود

نکات تهیه عصاره مرغ نکات تهیه عصاره مرغ و عصاره مرغ در چه غذاهایی استفاده میشود در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. تجربه نشان داده است …

نکات پخت خورش قیمه بادمجان و چاشنی خورشت قیمه بادمجان

نکات پخت خورش قیمه بادمجان و چاشنی خورشت قیمه بادمجان

نکات پخت خورش قیمه بادمجان نکات پخت خورش قیمه بادمجان : برای افزایش خوشمزگی خورش قیمه بادمجان، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:افزودن ادویه‌های خاص مانند زعفران، دارچین، هل، فلفل سیاه و …

نکات پخت آش ترش مازندرانی و راز خوشمزگی آش ترش مازندرانی خوشمزه و خانگی

نکات پخت آش ترش مازندرانی و راز خوشمزگی آش ترش مازندرانی خوشمزه و خانگی

نکات پخت آش ترش مازندرانی نکات پخت آش ترش مازندرانی و راز خوشمزگی آش ترش مازندرانی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آش …

نکات پخت پیتزا استیک

پیتزا سیر و استیک نواب ابراهیمی طرز تهیه پیتزا استیک رستورانی سس مخصوص پیتزا استیک طرز تهیه پیتزا استیک و قارچ طرز تهیه سس پیتزا سیر و استیک

نکات پخت پیتزا استیک و راز خوشمزگی پیتزا استیک خوشمزه خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

پیتزا استیک یک غذای خوشمزه و لذیذ است که از ترکیب استیک و پیتزا تشکیل شده است. این غذا در کشورهای مختلفی از جمله ایالات متحده، کانادا و مکزیک محبوب است.

پیتزا استیک چیست؟

پیتزا استیک یک غذای ترکیبی است که از ترکیب استیک و پیتزا تشکیل شده است. این غذا معمولاً با استیک گریل شده، پنیر پیتزا، سس گوجه فرنگی و سایر مواد تشکیل دهنده مانند قارچ، فلفل دلمه ای و زیتون تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه پیتزا استیک

۲ عدد استیک فیله گوساله با ضخامت ۱ اینچ

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

۱ پیمانه سس گوجه فرنگی

۱ فنجان پنیر پیتزا رنده شده

۱/۲ فنجان قارچ خرد شده

۱/۲ فنجان فلفل دلمه ای خرد شده

۱/۴ فنجان زیتون خرد شده

طرز تهیه پیتزا استیک

فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.

استیک ها را با روغن زیتون آغشته کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید.

استیک ها را در یک تابه گریل روی حرارت متوسط ​​به مدت ۳-۴ دقیقه در هر طرف بپزید تا به درجه حرارت دلخواه برسند.

یک ورقه خمیر پیتزا را روی یک سینی فر پهن کنید.

روی خمیر پیتزا سس گوجه فرنگی، پنیر پیتزا، قارچ، فلفل دلمه ای و زیتون را بریزید.

پیتزا را به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه در فر بپزید تا پنیر آب شود و طلایی شود.

پیتزا را از فر خارج کنید و فوراً سرو کنید.

نکات پخت پیتزا استیک

برای اینکه استیک ها خوشمزه شوند، باید آنها را به اندازه کافی بپزید. استیک های خام سفت و استیک های پخته بیش از حد خشک و لاستیکی هستند.

برای اینکه پیتزای شما خوشمزه شود، باید از مواد تازه استفاده کنید.

می توانید از هر نوع خمیر پیتزای دلخواهی استفاده کنید.

می توانید از هر نوع سبزیجات دلخواهی در پیتزای خود استفاده کنید.

می توانید از هر نوع پنیر پیتزای دلخواهی در پیتزای خود استفاده کنید.

فوت و فن پیتزا استیک

برای اینکه استیک ها ترد شوند، می توانید آنها را قبل از پخت در فر، آنها را در تابه گریل روی حرارت متوسط ​​به مدت ۲-۳ دقیقه در هر طرف بپزید.

برای اینکه پیتزای شما خوشمزه تر شود، می توانید روی آن کمی سس باربیکیو یا سس سویا بریزید.

می توانید پیتزای خود را با یک کاسه سالاد یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.

راز خوشمزگی پیتزا استیک

استفاده از مواد تازه

پخت استیک ها به اندازه کافی

استفاده از انواع مختلف سبزیجات

استفاده از انواع مختلف پنیر

پیتزا سیر و استیک نواب ابراهیمی طرز تهیه پیتزا استیک رستورانی سس مخصوص پیتزا استیک طرز تهیه پیتزا استیک و قارچ طرز تهیه سس پیتزا سیر و استیک

فوت کوزه گری پیتزا استیک

می توانید از هر نوع خمیر پیتزای دلخواهی استفاده کنید.

می توانید از هر نوع سبزیجات دلخواهی در پیتزای خود استفاده کنید.

می توانید از هر نوع پنیر پیتزای دلخواهی در پیتزای خود استفاده کنید.

نکات تکمیلی پیتزا استیک

می توانید پیتزای خود را با یک کاسه سالاد یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.

می توانید پیتزای خود را به عنوان یک غذای اصلی یا یک میان وعده سرو کنید.

می توانید پیتزای خود را در یک مهمانی یا یک جمع خانوادگی سرو کنید.

می توانید پیتزای خود را فریز کنید و بعداً آن را بپزید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 4 مرداد 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.