نکات پخت آش ماست و راز خوشمزگی آش ماست و فوت کوزه گری آن
نکات پخت قلیه ماهی و راز خوشمزگی قلیه ماهی خوشمزه جنوبی
نکات پخت قلیه ماهی نکات پخت قلیه ماهی و راز خوشمزگی قلیه ماهی خوشمزه جنوبی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. خورش قلیه ماهی یک غذای …
نکات پخت مربای هویج و راز خوشمزگی و زمان پخت مربای هویج
نکات پخت مربای هویج نکات پخت مربای هویج و راز خوشمزگی و زمان پخت مربای هویج در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای هویج یکی از …
نکات پخت آبگوشت کلم قمری و راز خوشمزگی آبگوشت کلم قرمزی کرمانشاهی
نکات پخت آبگوشت کلم قمری نکات پخت آبگوشت کلم قمری و راز خوشمزگی آبگوشت کلم قرمزی کرمانشاهی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشت کلم قمری …
نکات پخت آش ماست
نکات پخت آش ماست و راز خوشمزگی آش ماست و فوت کوزه گری آن در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
آش ماست یک غذای سنتی ایرانی است که از ترکیب ماست، برنج، سبزیجات و گوشت یا بدون گوشت تهیه می شود. این آش به دلیل طعم و خواص مفید خود، از جمله خاصیت ضدالتهابی، ضدباکتریایی و ضدقارچی، در بین مردم محبوبیت زیادی دارد.
مواد لازم برای تهیه آش ماست
۱ فنجان ماست پرچرب
۱ فنجان برنج نیم دانه
۱ پیمانه سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، شوید)
۱ عدد پیاز بزرگ
۱ عدد سیر
۱ عدد گوجه فرنگی
۱ عدد هویج
۱ عدد سیب زمینی
۱ عدد نخود
۱ عدد عدس
۱/۲ قاشق چایخوری زردچوبه
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
به مقدار لازم روغن مایع
طرز تهیه آش ماست
نخود و عدس را از شب قبل خیس کنید.
پیاز را خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ با مقداری روغن مایع تفت دهید تا نرم شود.
سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید.
گوجه فرنگی را رنده کنید و به پیاز و سیر اضافه کنید.
سبزی آش را خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.
نخود و عدس را که از شب قبل خیس کرده اید، به قابلمه اضافه کنید.
۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مواد بپزند.
در حین پخت، برنج را اضافه کنید.
پس از اینکه برنج پخت، ماست را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
اجازه دهید آش جا بیفتد و سپس آن را سرو کنید.
نکات پخت آش ماست
از ماست پرچرب استفاده کنید تا آش خوشمزه تر شود.
برای اینکه آش لعاب دار شود، برنج را از قبل خیس کنید.
سبزی آش را به مقدار دلخواه اضافه کنید.
می توانید از گوشت چرخ کرده یا تکه ای در آش استفاده کنید.
برای اینکه آش خوشمزه تر شود، می توانید آن را با کمی کشک و پیاز داغ تزئین کنید.
راز خوشمزگی آش ماست
استفاده از مواد تازه
پخت آش به مدت طولانی
استفاده از ماست پرچرب
اضافه کردن سبزی آش به مقدار دلخواه
فوت کوزه گری آش ماست
می توانید از هر نوع سبزی آشی که دوست دارید استفاده کنید.
می توانید از گوشت چرخ کرده یا تکه ای در آش استفاده کنید.
برای اینکه آش خوشمزه تر شود، می توانید آن را با کمی کشک و پیاز داغ تزئین کنید.
نکات تکمیلی آش ماست
آش ماست را می توانید به عنوان یک غذای اصلی یا میان وعده سرو کنید.
آش ماست را می توانید در فصول سرد سال میل کنید.
آش ماست یک غذای مقوی و خوشمزه است که برای سلامتی مفید است.
فوت و فن آش ماست
آش ماست یکی از آشهای خوشمزه و مقوی ایرانی است که با ترکیب ماست، سبزی آش، حبوبات و گوشت تهیه میشود. برای تهیه آش ماست خوشمزه و جا افتاده، به نکات زیر توجه کنید:
از ماست پرچرب و ترش استفاده کنید.
سبزی آش را کاملا ریز خرد کنید.
حبوبات را از شب قبل خیس کنید تا بهتر پخته شوند.
گوشت را به صورت قیمهای ریز خرد کنید.
برای خوشمزهتر شدن آش، از پیاز داغ و نعناع داغ فراوان استفاده کنید.
آش را روی حرارت ملایم و به مدت طولانی بپزید تا کاملا جا بیفتد.
در پایان پخت، کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آش اضافه کنید.