نکات پخت گوشت گوساله و راز خوشمزگی گوشت گوساله
نکات تهیه ژله و اگر در ژله آب سرد نریزیم چه می شود
نکات تهیه ژله نکات تهیه ژله و اگر در ژله آب سرد نریزیم چه می شود در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد در حال حاضر، در …
نکات پخت حبوبات و راه حلی برای پختن حبوبات دیرپز و ترفند زود پختن نخود
نکات پخت حبوبات پخت حبوبات مانند نخود، لوبیا، عدس و ماش از اهمیت بالایی برخوردار است و درست کردن آنها به درستی، به علت مزه خوبی که دارند و ارزش غذایی زیاد، …
نکات پخت کلوچه خرمایی و راز خوشمزگی کلوچه خرمایی خوشمزه و خانگی
نکات پخت کلوچه خرمایی نکات پخت کلوچه خرمایی و راز خوشمزگی کلوچه خرمایی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. کلوچه خرمایی، یک میان …
نکات پخت گوشت گوساله
نکات پخت گوشت گوساله و راز خوشمزگی گوشت گوساله در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
مواجه شدن با مشکل دیرپزی در برخی از انواع گوشت، یک چالش معمولی برای بسیاری از خانمهای خانهدار است. عوامل متعددی از جمله روش پخت گوشت، سن و نوع دام، ممکن است به عنوان دلایل دیرپز بودن گوشت مطرح شوند. گوشت گوساله از گاوهای نر جوانی به دست میآید که معمولاً در بازه سنی ۶ تا ۷ ماه قرار دارند. به محض رسیدن به سن یک سالگی، گوساله به یک گاو بالغ تبدیل میشود و در نتیجه رنگ و بافت گوشت آن تغییر میکند.
در صورت تمایل به تهیه گوشتی لطیف و کم چرب، گوشت گوساله گزینه مناسبی خواهد بود. برای پخت گوشت گوساله، ترفندهایی موجود است که با پیروی از آنها میتوان گوشتی خوشمزه و مطبوع تهیه نمود.
آشنایی با گوشت گوساله
گوشتی را انتخاب نمایید که بافت سالم و رنگی متمایل به صورت خامهای داشته باشد. گوشت گوساله به دلیل کمچربی و بافت لطیف خود، گزینهی مناسبی میباشد. از طرف دیگر، گوشت گاو قرمز رنگی دارد و طعم ملایمتری داشته و تردی کمتری نیز نسبت به گوشت گوساله دارد. با دقت به یک تکه گوشت، متوجه خطهای جهتدار در آن میشوید.
برای جلوگیری از سفت شدن و همچنین بهبود طعم گوشت گوساله در طی فرآیند پخت، میتوانید آن را در جهتی که بافتهای عضلانی قرار دارند، برش دهید. به وجود مزاج سرد در گوشت گوساله توجه داشته باشید که در صورتی که افراد طبع سرد دارند، مصرف آن را محدود کرده یا در زمان پخت از افزودن مصلحتهایی مانند زیره، دارچین، زنجبیل، فلفل و سیر استفاده نمایند تا سردی آن تا حدودی کاهش یابد.
پخت گوشت گوساله به روش کبابی
روشی که برای پخت گوشت راسته، ران و دنده مناسبترین است، کباب کردن است. گوشت گوساله را به قطعات مورد نظر برش داده و در ظرف مناسب برای فر قرار دهید. برای جلوگیری از چسبیدن گوشت به ظرف، بهتر است از ورقههای آلومینیوم برای کف سینی استفاده کنید. چربی موجود در گوشت در طی پخت ذوب میشود، از این رو نیازی نیست قبل از پخت روغن به آن اضافه کنید.
میتوانید ادویههای مورد علاقهتان از جمله نمک، فلفل یا انواع سبزیجات عطری را قبل یا بعد از پخت به گوشت اضافه کنید. اما بهتر است نمک را قبل از قرار دادن گوشت در فر پاشید؛ زیرا این کار باعث میشود طعم گوشت خوشایندتر شود. توجه داشته باشید که نیازی به پوشاندن ظرف یا اضافه کردن آب به آن نیست. گوشت گوساله را در دمای ۱۶۲ درجه سانتیگراد و به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر پخته کنید.
پس از پخت، گوشت پخته شده را از فر خارج کرده و با فویل بپوشانید. اجازه دهید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در این وضعیت باقی بماند یا تا زمانی که حرارت گوشت کمی کاهش یابد تا برش زدن آن آسانتر شود.
پخت گوشت گوساله به روش شنیسل
تکنیک تهیه گوشت شنیسل را به شما توصیه میکنم:
گوشت را به صورت افقی برش دهید تا به پهنای مطلوب بیافتد. اگر دوست دارید برشهای گوشت نازکتر باشند، آنها را به ضخامت مورد نظر برش بزنید.
پیش از کوبیدن گوشت، چربیهای اضافی، به ویژه چربیهای کناره گوشت، را جدا کنید. این اقدام باعث میشود گوشت هنگام سرخ کردن مناسبتر و تر و تازهتر باقی بماند. از یک چاقوی تیز و کوچک برای این کار استفاده کنید.
تکههای گوشت را در آرد غلت دهید تا سطح آنها پوشیده شود.
در مرحله بعد، تکههای گوشت را در یک کاسه قرار دهید و تخم مرغها را به آن اضافه کنید. سپس تمام محتویات را خوب مخلوط کنید تا گوشتها به طور یکنواخت با تخم مرغها مخلوط شوند.
پودر سوخاری را روی تکههای گوشت پخش کنید، بهطوری که تمام سطح گوشت پوشیده شود.
برای سرخ کردن گوشت، ۱۰۰ گرم کره یا ۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی را در ماهیتابه قرار دهید و آن را روی شعله متوسط گذاشته تا گرم شود.
تکههای گوشت را به آرامی به ماهیتابه اضافه کنید. اگر سایز تکههای گوشت مختلف است و ضخامتهای متفاوتی دارند، آنها را بهترتیب سرخ کنید. بهطور معمول، هر طرف تکههای گوشت را به مدت ۱ تا ۱٫۵ دقیقه یا تا زمانی که سطح آنها طلایی و شکری شود، سرخ کنید.
توجه داشته باشید که برای تکههای گوشتی با ضخامتهای متفاوت، زمان سرخ کردن نیز متفاوت خواهد بود.
پخت گوشت گوساله به روش گریل
فرآیند تهیه گوشت گوساله به شیوهی متفاوتی اجرا میشود:
ابتدا گوشت گوساله را به اندازه مطلوب به صورت افقی برش بزنید. سپس تکههای گوشت را با طعم دلخواهتان ترکیب کنید.
چند قطره روغن زیتون را روی تکههای گوشت بریزید و با دست آن را به طور یکنواخت روی سطح گوشت پخش کنید. سپس مقدار دلخواهی نمک و فلفل را روی گوشت بپاشید. همچنین از سیر خرد شده، انواع ادویهها و چاشنیهای مورد علاقهتان هم میتوانید استفاده کنید.
گریل یا باربیکیو را قبل از شروع گرم کنید. حتماً از قرار دادن گوشت روی سطح گرم نشده گریل یا باربیکیو خودداری کنید. اگر از منقل گازی استفاده میکنید، آن را ۱۰ دقیقه قبل از آغاز پخت روشن کنید. اگر از منقل زغالی استفاده میکنید، زغالها را ۲۰ دقیقه قبل از شروع پخت گرم کنید.
گوشتها را روی سطح گریل یا باربیکیو قرار دهید، از انبر برای قرار دادن گوشتها استفاده کنید. تکههای گوشت را با فاصلهای مناسب از یکدیگر قرار دهید تا بتوانید به راحتی آنها را پشت و رو کنید.
گوشت گوساله را به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه بپزید. بهتر است در هر چند دقیقه، تکههای گوشت را با استفاده از انبر پشت و رو کنید تا به کف گریل یا باربیکیو نچسبند. زمان پخت این تکههای گوشت بین ۱۲ تا ۱۴ دقیقه است.
همچنین میتوانید گوشت گوساله را در یک قابلمه با اضافه کردن روغن به مدت حدود ۲۰ دقیقه پخت دهید. در این حالت، ترجیحاً از نمک خودداری کنید تا از سفت شدن گوشت جلوگیری شود.
نکات پخت گوشت گوساله
برای پخت گوشت گوساله منجمد، بهتر است دو ساعت قبل از طبخ، گوشت را از فریزر خارج کنید تا بتواند به طور مداوم با دمای اتاق تعادل یابد. اگر به طور فوری نیاز به پخت گوشت دارید، آن را از فریزر خارج کرده و در داخل کیسه فریزری، در آب گرم قرار دهید.
یکی از روشهای سریع برای پخت گوشت و دستیابی به تردی مطلوب برای تهیه انواع خورشتها، استفاده از تکههای کیوی است. برای این منظور، تکههای کیوی را روی سطح گوشت قرار داده و آنها را به همراه گوشت پخته میکنید. این کار علاوه بر ترد کردن گوشت، به مزهدهی بهتر به آن نیز کمک میکند. اگر از کیوی آلرژی دارید، میتوانید از عنب، سرکه یا آب لیمو هم استفاده کنید.
مدت زمان پخت گوشت گوساله در قابلمه
مدت زمان پخت گوشت گوساله در قابلمه به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:
نوع گوشت: گوشت سردست، راسته و فیله، زمان پخت متفاوتی دارند. گوشت سردست به دلیل بافت سفتتر، به زمان پخت بیشتری نیاز دارد.
اندازه تکههای گوشت: هرچه تکههای گوشت بزرگتر باشند، زمان پخت آنها نیز بیشتر خواهد بود.
سن گوساله: گوشت گوساله جوانتر، تردتر است و زمان پخت کمتری نیاز دارد.
میزان حرارت: پخت گوشت با حرارت ملایم، زمان بیشتری میبرد اما گوشت نرمتر و لطیفتر میشود.
به طور کلی، برای پخت گوشت گوساله در قابلمه، میتوانید از این راهنما استفاده کنید:
گوشت سردست: ۲ تا ۳ ساعت
گوشت راسته: ۱.۵ تا ۲ ساعت
گوشت فیله: ۱ تا ۱.۵ ساعت
نکته: برای اطمینان از پخت کامل گوشت، میتوانید از یک چنگال یا دماسنج مخصوص گوشت استفاده کنید.