نکات پخت لوبیا سبز و راز خوشمزگی لوبیا سبز و لوبیا سبز برای دورچین
عوارض دمنوش بابونه در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان
عوارض دمنوش بابونه عوارض دمنوش بابونه در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگرچه دمنوش بابونه به طور …
خواص کنگر کوهی دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع
خواص کنگر کوهی خواص کنگر کوهی دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. کنگر کوهی، این گیاه …
خواص لبنیات دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع
خواص لبنیات خواص لبنیات دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. لبنیات، به عنوان یکی از ارکان …
نکات پخت لوبیا سبز
نکات پخت لوبیا سبز و راز خوشمزگی لوبیا سبز و لوبیا سبز برای دورچین در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
شاید به نظرتان پخت لوبیا سبز کار آسانی به نظر بیاید؛ اما روشهای بسیار زیادی برای پخت لوبیا سبز وجود دارد. اگر از آن دسته آدمهایی هستید که دوست دارند در هر زمان از سال از لوبیا سبز در غذاها و دورچین خود استفاده کنند، به حرف فروغ فرخزاد گوش دهید و ایمان بیاورید به آغاز فصل سرد و با آموزش پخت لوبیا سبز برای فریزر، برای کل سال لوبیا فریز کنید. علاوهبر این، پس از یادگیری پخت دورچینهای هیجانانگیز، بیشتر از قبل به لوبیا سبز علاقهمند میشوید.
طرز تهیه لوبیا سبز با گوجه
لوبیا سبز تازه یا فریزشده بهمقدار دلخواه
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
¼ پیمانه کره
¼ قاشق سوپخوری شکر
¼ قاشق سوپخوری پودر سیر
گوجه گیلاسی نصفشده بهمقدار دلخواه
نمک و فلفل
ریحان برای تزئین
لوبیا سبزها را در قابلمه قرار دهید و مقداری آب بریزید تا سطح آن را بپوشاند.
قابلمه را روی شعله ملایم بگذارید تا آب به جوش بیاید. بعد از جوشآمدن آب، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید.
ده دقیقه صبر کنید تا لوبیاها ترد شوند.
لوبیاها را آبکش کنید.
کره را در ماهیتابهای با حرارت متوسط آب کنید.
شکر، پودر سیر، نمک و فلفل را به کره اضافه کنید.
گوجه را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا گوجه نرم شود.
لوبیاسبزها را اضافه کنید و یک الی دو دقیقه تفت دهید.
زیر گاز را خاموش و ریحان را پیش از سرو اضافه کنید.
طرز تهیه لوبیا سبز برای فریزر
یکی از روشهای آسان و سریع برای مصرف لوبیا سبز، فریزکردن آن است. فقط یادتان باشد که وقتی لوبیا سبز پختهشده را فریز و دوباره گرم میکنید، بافت آبکی و نرمی پیدا میکند. برای فریزکردن لوبیا سبز از کیسههای مناسب استفاده کنید تا هیچ هوایی در داخل آن نفوذ نکند. دقت کنید که بیشتر از ۶ الی ۸ ماه، لوبیا سبز را در فریزر نگه ندارید.
اما چرا باید لوبیا سبز را پیش از فریزکردن پخت و چگونه لوبیا سبز را بپزیم؟ پخت لوبیا سبز علاوهبر اینکه از خرابشدن آن جلوگیری میکند، رنگ گیاه را حفظ میکند و بافت تازه آن را تا حد زیادی نرم نگه میدارد. اگر پخت لوبیا سبز پیش از فریزکردن را فراموش کنید، با لوبیاهایی رنگپریده، بیمزه و کدر مواجه خواهید شد. برای آموزش پخت لوبیا سبز، مراحل زیر را انجام دهید:
لوبیاها را با آب سرد بشویید و انتهای آن را بچینید.
لوبیاها را درون آب در حال جوش بریزید و بستهبه کوچک یا بزرگبودن لوبیاها، دو الی سه دقیقه صبر کنید.
یک کاسه آب سرد با تکههای یخ آماده کنید و لوبیاها را بلافاصله به مدت ۳ دقیقه درون آب یخ قرار دهید.
با آبکش، آب لوبیاها را بگیرید.
لوبیاها را درون کیسههای فریزر قرار دهید و تا جای ممکن هوای آن را بگیرید. اگر میخواهید لوبیاسبزها به هم نچسبند، آنها را روی یک کاغذ شیرینی به مدت دو ساعت در فریزر بگذارید و سپس بستهبندیشان کنید.
لوبیا سبز با سیر و فلفل برای دورچین
پیش از انجام هر کاری، ابتدا لوبیاهای سبز را بشویید و دم آنها را بگیرید. لوبیاهای خیلی بزرگ را نصف کنید.
در ماهیتابه کمی روغن بریزید و لوبیاها را برای ۶ الی ۷ دقیقه تفت دهید تا رنگ لوبیاها روشن و براق شود.
سیر و نمک را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه تفت دهید تا لوبیا طعمدار شود.
آب را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید. ۱ الی ۲ دقیقه صبر کنید تا لوبیاها ترد و روشن شوند.
فلفل را اضافه کنید.
لوبیا سبز کره ای برای دورچین
لوبیاها را با کمی آب، ۳ الی ۵ دقیقه روی شعله قرار دهید و در قابلمه را ببندید.
بعد از اینکه آب لوبیاها بخار شد، کمی کره و سیر اضافه کنید و هم بزنید.
زیر قابلمه را خاموش و کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
نکات پخت لوبیا سبز
حتما دم لوبیا سبز را بگیرید.
ترجیحا از لوبیا سبز تازه استفاده کنید. لوبیاهای تازه نسبت به لوبیا سبزهای فریزشده، تردی بیشتری دارند.
لوبیاسبزهای کنسروی آماده را استفاده نکنید.
برای خوشطعمترشدن این غذا، میتوانید از سیر تازه و انواع سبزیجات استفاده کنید.
سرخ کردن لوبیا سبز برای لوبیا پلو
لوبیا سبز را میتوان به دو روش برای لوبیا پلو سرخ کرد:
روش اول: سرخ کردن جداگانه
در این روش، لوبیا سبز را پس از پخت و آبکش کردن، در روغن سرخ میکنید.
لوبیا سبز: ۵۰۰ گرم
روغن: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
لوبیا سبز را به اندازه دلخواه خرد کنید.
در یک قابلمه آب جوش، لوبیا سبز را بریزید و
اجازه دهید تا کمی نرم شود.
لوبیا سبز را آبکش کنید.
در یک تابه، روغن را داغ کنید و لوبیا سبز را
به آن اضافه کنید.
لوبیا سبز را تا زمانی که طلایی شود، سرخ کنید.
در انتها، نمک و فلفل را اضافه کنید.
روش دوم: سرخ کردن با برنج
در این روش، لوبیا سبز را همراه با برنج و پیاز داغ سرخ میکنید.
لوبیا سبز: ۵۰۰ گرم
برنج: ۳ پیمانه
پیاز: ۲ عدد متوسط
روغن: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
لوبیا سبز را به اندازه دلخواه خرد کنید.
در یک قابلمه آب جوش، لوبیا سبز را بریزید و
اجازه دهید تا کمی نرم شود.
لوبیا سبز را آبکش کنید.
پیاز را خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
برنج را به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید.
لوبیا سبز را به برنج اضافه کنید و
کمی تفت دهید.
آب جوش، نمک و فلفل را به برنج اضافه کنید و
بگذارید تا برنج دم بکشد.
انتخاب روش سرخ کردن لوبیا سبز به سلیقه شما بستگی دارد. در هر دو روش، لوبیا پلو خوشمزه و لذیذی خواهید داشت.