;
نکات پخت کباب چنجه و نکاتی برای برای ترد شدن گوشت کباب چنجه - چلوگوشت
نکات پخت فطیر با شیر و فوت و فن پخت فطیر اراک

نکات پخت فطیر با شیر و فوت و فن پخت فطیر اراک

نکات پخت فطیر نکات پخت فطیر با شیر و فوت و فن پخت فطیر اراک در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد نان فطیر یا فتیر یک …

طرز تهیه ماکارونی جدید با طعمی فوق العاده

طرز تهیه ماکارونی جدید با طعمی فوق العاده

طرز تهیه ماکارونی جدید ماکارونی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب در سرتاسر جهان است که تقریبا همه ما با شنیدن نام ماکارونی یاد کشور ایتالیا می افتیم اما شواهدی وجود …

طرز تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی آسان و حرفه ای

طرز تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی آسان و حرفه ای

طرز تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی سوپ مرغ یکی از غذاهایی است که برای درمان سرماخوردگی خیلی خوب است و برای پیش غذا هم یک پیشنهاد ویژه است. این غذا به دو …

نکات پخت کباب چنجه

برای ترد شدن گوشت کباب چنجه ترد شدن کباب چنجه نی نی سایت فوت و فن کباب چنجه بدون ماست طرز تهیه کباب چنجه با کیوی طرز تهیه کباب چنجه گوساله طرز تهیه کباب چنجه گوسفندی طرز تهیه کباب چنجه در منقل

نکات پخت کباب چنجه : چنجه یکی از معروف‌ترین غذاهای گوشتی است که از منطقۀ غرب آسیا و عمدتاً ایران به وجود آمده و پس از گذشت زمان در آسیای صغیر شیوع یافته و اکنون در سراسر جهان شناخته شده است.

از دوران باستان، برای تهیه چنجه از گوشت بره استفاده می‌شده است. مواد لازم برای این نوع کباب شامل گوشت بره (از قسمت فیله گوشت گوسفند یا گوساله)، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل است. گوشت در ترکیب مواد مذکور به اصطلاح خوابانده شده و معمولاً به مدت یک شب در یخچال نگهداری می‌شود تا گوشت نرم و ترد شود. چنجه معمولاً با پلو، گوجه فرنگی کبابی و پیاز خام همراه می‌شود. تلفظ چنجه در گویش‌های مختلف متفاوت است، به عنوان مثال در زبان آذربایجانی به آن چنجه گفته می‌شود و در برخی شهرهای ایران نیز متأثر از زبان آذربایجانی، به آن چِنجه گفته می‌شود. در کردی جنوبی به آن کباب قنجه می‌گویند و در جنوب کشور عمدتاً کنجه تلفظ می‌شود.

مواد لازم برای تهیه کباب چنجه

فیله گوسفندی —————> ۶۰۰ گرم

دنبه گوسفندی —————> ۲۰۰ گرم

لیمو ترش —————> ۱ عدد

پیاز —————> ۲ عدد متوسط

روغن زیتون —————> ۴ قاشق غذاخوری

ماست چکیده —————> ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه —————> به مقدار کافی

طرز تهیه کباب چنجه

ابتدا گوشت یک فیله گوسفندی را خوب شسته و پس از خرد کردن به صورت چنجه‌ای (تقریباً نصف اندازه جوجه کباب) در یک کاسه مناسب قرار می‌دهیم. حتماً سعی می‌کنیم قطعات گوشت یک اندازه باشند تا کباب چنجه به صورت یکدست بپزد.

سپس به گوشت روغن زیتون اضافه کرده و به خوبی ترکیب می‌کنیم تا تمام قسمت‌های گوشت به روغن زیتون آغشته شوند. سپس ماست چکیده را به کاسه اضافه کرده و لیمو ترش را از وسط بریده و آب آن را در کاسه جمع آوری می‌کنیم.

در ادامه آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی گوشت اضافه می‌کنیم. در نهایت پیازها را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و به کاسه اضافه کرده و تمام مواد را با دست به خوبی ترکیب می‌کنیم.

حالا کاسه را با سلفون پوشانده و به مدت یک شب در یخچال قرار می‌دهیم تا گوشت به خوبی طعم دار شود. یکی از مهمترین دلایل خوشمزه شدن کباب چنجه، قرار دادن گوشت به مدت کافی در مواد طعم دار کننده است.

بعد از آماده شدن کباب چنجه، آن را از سیخ ها خارج کرده و به صورت مرتب و زیبا در بشقاب یا سینی سرو می کنیم. برای سرو کردن کباب می توانیم از نان تازه یا نان لواش استفاده کنیم که بهتر است در موقع سرو گرم شود.

همچنین می توانیم با برنج زعفرانی همراه کنیم که بهتر است آن را با آب ولرم شسته و سپس درون ظرف قرار داده و با کمی نمک و زعفران در حالت بخارپز بپزیم. برای سرو کردن برنج، آنرا به صورت هلالی در بشقاب یا سینی قرار داده و روی آن کباب چنجه را قرار می دهیم.

همچنین می توانیم با سبزیجات تازه مانند ریحان، نعناع، پیازچه، گشنیز و لیمو ترش همراه کنیم. برای این کار، سبزیجات را بشویید و خرد کرده و در ظرفی جداگانه قرار دهید. سپس لیمو ترش را به دو نیمه برش دهید و هریک را به صورت صحنه نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب کنید.

حالا کباب چنجه را با سبزیجات ترکیب کرده و روی آن سس کره را ریخته و با لیمو ترش سرو کنید. با اضافه کردن سبزیجات و لیمو ترش، کباب چنجه بسیار خوشمزه تر و تندتر خواهد شد و این طریقه سرو به روش سنتی در کشورهای خاورمیانه مورد استفاده قرار می گیرد.

نکات قبل از پخت کباب چنجه

برای رسیدن به یک کباب چنجه با طعم مخصوص و لذیذ، بهتر است از ترکیبات مناسبی استفاده کرد. بهترین روش این است که گوشت را به دو قسمت تقسیم کرده و نصف آن را با زعفران، ادویه و پیاز و نصف دیگر را با آبلیمو، ادویه، پیاز و روغن زیتون آماده کنید.

استفاده از زعفران در کباب چنجه دلیلی دارد که این ماده با پیاز مخلوط شده و روی گوشت برای مدتی قرار می‌گیرد. به این صورت، رنگ گوشت حفظ شده و همزمان با افزودن طعم اصیل زعفران به کباب چنجه کمک می کند.

در صورت استفاده از دنبه، می توانید روغن زیتون را حذف کنید. اما اگر از گوشت معمولی استفاده می کنید، استفاده از روغن زیتون یک طعم و حالت خاص و چربی مورد نیاز را به کباب چنجه اضافه می کند.

در نهایت، برای سرو کردن کباب چنجه می توانید آن را با نان یا برنج زعفرانی سرو کنید تا طعم لذیذ و مخصوص این غذا به خوبی به تاثیر بگذارد.

برای ترد شدن گوشت کباب چنجه ترد شدن کباب چنجه نی نی سایت فوت و فن کباب چنجه بدون ماست طرز تهیه کباب چنجه با کیوی طرز تهیه کباب چنجه گوساله طرز تهیه کباب چنجه گوسفندی طرز تهیه کباب چنجه در منقل

فوت و فن کباب چنجه

برای کاهش زمان پخت کباب ها، بهتر است آنها را برای مدت بیشتری در یخچال قرار داده و در زمان پخت، از اندازه زغال های یکسان استفاده کنید تا حرارت در سراسر کباب یکسان باشد.
هر چند می توانید از گوشت گوسفندی برای تهیه کباب چنجه استفاده کنید، اما استفاده از گوشت گوساله تر و لطیف تر است.
برای تقویت طعم چنجه ها، در هنگام آماده‌سازی سس، می توانید مقداری زعفران حل شده و دیگر ادویه ها و سبزیجات معطر مورد دلخواهتان را اضافه کنید.
همچنین، می توانید مخلوط کره آب شده و زعفران را با یک قلم مو بر دو طرف گوشت ها بکشید تا طعم بهتری به کباب داده شود.
برای آماده کردن کباب چنجه، بهتر است از آتش زغال استفاده کنید، زیرا پخت کباب در فر ممکن است باعث سفت شدن گوشت ها شود.
در صورت نیاز به بلند مدت تر کردن گوشت در سس، به جای رنده کردن پیاز، از پیاز خرد شده استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 25 فروردین 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.