نکات پخت آش شیر و راز خوشمزگی آش شیر خوشمزه به سبک رستورانی - چلوگوشت
نکات پخت لوبیا چیتی و راز خوشمزه شدن خوراک لوبیا

نکات پخت لوبیا چیتی و راز خوشمزه شدن خوراک لوبیا

نکات پخت لوبیا چیتی لوبیا چیتی یا چیک پیز، یکی از انواع محبوب لوبیا در جهان است و برای پختن آن می‌توانید از روش‌های مختلفی استفاده کنید. در زیر چند نکته مهم …

نکات پخت رولت خامه ای و فوت و فن درست کردن رولت حرفه ای

نکات پخت رولت خامه ای و فوت و فن درست کردن رولت حرفه ای

نکات پخت رولت نکات پخت رولت خامه ای و فوت و فن درست کردن رولت حرفه ای در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد رولت خامه‌ای، یک …

نکات پخت کباب تابه ای و راز و رمز خوشمزگی کباب تابه ای

نکات پخت کباب تابه ای و راز و رمز خوشمزگی کباب تابه ای

نکات پخت کباب تابه ای برای پخت کباب تابه ای می توانید به نکات زیر توجه کنید:قبل از شروع پخت، تابه را خوب گرم کنید تا کباب ها بهتر و سریعتر پخته …

نکات پخت آش شیر

طرز تهیه آش شیر برنج ساده آش شیر با بلغور طرز تهیه آش شیر ساده طرز تهیه شیر آش مازندرانی آش شیر تبریز اش شیر با رشته آش شیر اردبیل آش شیر زنجان

نکات پخت آش شیر و راز خوشمزگی آش شیر خوشمزه به سبک رستورانی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

آش بلغور شیر یک غذای معمولی در استان‌های خراسان و کرمان است که با استفاده از بلغور شیر تهیه می‌شود. فرآیند تهیه بلغور شیر شبیه به ترخیته است. در این فرآیند، ابتدا بلغور گندم با شیر پخته می‌شود و سپس به صورت قرص‌هایی درآمده و زیر نور آفتاب یا تحت حرارت خشک می‌شوند. این آش خوشمزه و مغذی است و می‌توانید آن را به عنوان یک غذای سنتی و مفید در زمان‌هایی که نیاز به تقویت سیستم ایمنی دارید، تهیه کرده و سرو کنید. همچنین، آش بلغور شیر معمولاً در ماه مبارک رمضان به عنوان یک غذای افطاری محبوب و سیرابی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مواد لازم برای پخت آش شیر

شیر ۱ کیلو گرم

گندم پوست کنده ۳۰۰ گرم

نخود ۱۰۰ گرم

آب ۲ لیتر

کشمش بی دانه، گردو و بادام به مقدار کافی

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش پخت آش شیر

برای تهیه آش شیر خوشمزه، ابتدا گندم را پوست کنید و نخود را به دقت بشویید تا گرد و غبار آن‌ها از بین برود. سپس آن‌ها را در یک کاسه قرار دهید و بگذارید حدود یک شب در آب خیس شوند تا کاملاً نرم شوند.

حالا تا گندم و نخود نفخ بگیرند، آب آن‌ها را چندین بار تعویض کنید. پس از اتمام این مرحله، گندم و نخود را در یک قابلمه قرار دهید.

آب را به این مخلوط اضافه کرده و قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس نخود را بپزید تا کاملاً نرم شوند و گندم لعاب دار شود. به مرور زمان، نمک را به مخلوط اضافه کنید.

سپس آب اضافی مخلوط نخود و گندم را تا تبخیر کامل آب تازه شود. وقتی آب اضافی کاملاً تبخیر کرد، شیر را به مخلوط اضافه کرده و همه چیز را با هم مخلوط کنید. حالا اجازه دهید آش روی حرارت ملایم جا بیفتد.

در نهایت، وقتی آش شیر آماده و غلیظ شد، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با تزئین آن با کشمش، بادام و گردو به میزان دلخواه، آماده به سرو کنید. می‌توانید طرز تهیه آش شیر به همراه نان تازه سرو کنید.

نکات پخت آش شیر

هرچه میزان مغزیجات در این آش بیشتر باشد، طعم آن خوشمزه‌تر می‌شود.

آش باید به‌طور کاملاً غلیظ و بدون وجود آبکی تهیه گردد.

در مرحله افزودن شیر، حتماً پای گاز را روشن کنید و به آرامی آن را اضافه کنید تا شیر جوش نیافتد.

فوت و فن آش شیر

آش شیر یکی از آش‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با شیر، برنج، سبزی آش و رشته تهیه می‌شود. برای خوشمزه‌تر شدن آش شیر می‌توانید از چند فوت و فن استفاده کنید. اول اینکه شیر را حتما به تدریج و کم‌کم به آش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شیر نبرد. دوم اینکه از برنج نیم‌دانه ایرانی استفاده کنید که هم زودتر می‌پزد و هم لعاب بیشتری دارد. سبزی آش را خیلی ریز خرد نکنید و کمی درشت‌تر خرد کنید تا در آش مشخص باشد. در آخر پخت آش، رشته آشی را اضافه کنید و اجازه دهید تا آش با حرارت ملایم جا بیفتد. برای طعم‌دار کردن آش می‌توانید از کمی زردچوبه، نمک و فلفل سیاه استفاده کنید. در صورت تمایل می‌توانید در انتهای پخت، کمی کشک یا نعنا داغ به آش اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 27 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.