نکات پخت نان خامه ای و راز خوشمزگی نان خامه ای خانگی و خوشمزه - چلوگوشت
نکات پخت خورشت بادمجان و فوت و فن غلیظ شدن خورش بادمجان

نکات پخت خورشت بادمجان و فوت و فن غلیظ شدن خورش بادمجان

نکات پخت خورشت بادمجان نکات پخت خورشت بادمجان : غذای مورد علاقه بسیاری از افراد در تمام سنین، خورش بادمجان است. این خورش را هم با گوشت و هم با مرغ می …

نکات پخت حلوا زرده و راز خوشمزگی حلوا زرده همدانی خوشمزه

نکات پخت حلوا زرده و راز خوشمزگی حلوا زرده همدانی خوشمزه

نکات پخت حلوا زرده نکات پخت حلوا زرده و راز خوشمزگی حلوا زرده همدانی خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. حلوا زرده یکی از دسرهای …

نکات پخت لوبیا چیتی و راز خوشمزه شدن خوراک لوبیا

نکات پخت لوبیا چیتی و راز خوشمزه شدن خوراک لوبیا

نکات پخت لوبیا چیتی لوبیا چیتی یا چیک پیز، یکی از انواع محبوب لوبیا در جهان است و برای پختن آن می‌توانید از روش‌های مختلفی استفاده کنید. در زیر چند نکته مهم …

نکات پخت نان خامه ای

چرا داخل نون خامه ای خمیر می شود نی نی سایت علت خوابیدن پف نون خامه ای بعد از خروج از فر خمیر نون خامه ای شل شده چیکار کنم ریختن شربت بار در نان خامه ای برای چیست علت ترک خوردن نون خامه ای طرز تهیه انواع شیرینی خامه ای نون خامه ای قنادی نون خامه ای در توستر نی نی سایت

نکات پخت نان خامه ای و راز خوشمزگی نان خامه ای خانگی و خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

آیا شما در جستجوی یک تجربه لذت‌بخش و خوشمزه با دسر یا شیرینی خامه‌ای بی‌نظیر هستید؟ در این صورت، باید حتماً از یک “کیک خامه‌ای” کوچک و مخفی گذر نکنید. این شیرینی جذاب دارای یک تاریخچه جالب است که از ایتالیا آغاز شده و در سراسر جهان طرفداران خود را پیدا کرده است.

تاریخچه‌ی مهاجرت همیشه وسیله‌ای بوده است برای انتقال علم، دانش، هنر و ایده‌های جدید. در زمان حکومت کاترین دو مدیچی، یک ایتالیایی اصیل از خانواده‌ی مدیچی‌های ایتالیا به نام سرآشپز دربار، نان خامه‌ای را برای مراسم ازدواج او با پادشاه فرانسه هنری دوم در حدود سال ۱۵۴۷ اختراع کرد. از آن زمان به فرانسه وارد شده و شیرینی نان خامه‌ای به یک تجربه خوشمزه و جذاب تبدیل شده است.

دستور پخت نان خامه‌ای (Cream Puff) در دوره رونق شیرینی‌پزی در اروپا در قرن هفدهم تغییر کرد. در نهایت، در قرن هجدهم، آنتونی کرمه یک دستور تغییریافته را ارائه داد که تا به امروز برای تهیه نان خامه‌ای استفاده می‌شود. او خامه را به ترکیب نان اضافه کرد.

پس از گسترش در اروپا، نان خامه‌ای در حدود سال ۱۸۵۱ از آمریکا نیز شیوع پیدا کرد و ایالت ویسکانزین به دلیل تخصص قنادی‌های خود در تهیه نان خامه‌ای به شهرت رسید.

بنابراین، می‌توان ادعا کرد که نان خامه‌ای ایتالیایی‌تبار است و در ادامه به تمامی نقاط دنیا منتقل شده و در هر کشور به نحوه‌ی خود خصوصی پرورانده شده است. این شیرینی با تغییرات متعدد در سبک و طعم‌ها در سراسر جهان مورد پسند قرار گرفته و در فرانسه به ویژه، روز دوم ژانویه به عنوان روز ملی نان خامه‌ای جشن گرفته می‌شود.

مواد مورد نیاز برای تهیه نان خامه ای در منزل

آب نصف لیوان یا ۱۲۰ میلی لیتر

کره ۵۰ گرم

شکر ۱ قاشق مربا خوری

نمک ۱ پنس

آرد نصف لیوان یا ۷۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد متوسط

بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

وانیل نصف قاشق چای خوری

خامه قنادی ۲۵۰ گرم

آموزش پخت نان خامه ای

برای تهیه نان خامه‌ای، ابتدا آب و کره را همراه با نمک و شکر را در یک قابلمه قرار می‌دهیم و آنها را در روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار می‌دهیم و همزن می‌زنیم تا شکر و کره حل شوند.

هنگامی که کره از کناره‌های قابلمه شروع به جوشیدن می‌کند، آرد را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه با حرارت کم مرتب هم می‌زنیم تا خمیر به خوبی ترکیب شود. سپس از روی حرارت برمی‌داریم.

در یک ظرف دیگر، خمیر را ریخته و به خود اجازه می‌دهیم که کمی خنک شود. سپس تخم مرغ‌ها را به همراه وانیل و بی‌کربنات سودا اضافه کرده و با همزن برقی برای یک دقیقه می‌زنیم.

بعد از هم زدن مواد وقتی کاملاً با هم ترکیب شده و یک خمیر نرم و لطیف به دست آمده است، آن را در یک قیف می‌ریزیم و روی سینی فر کاغذی روغنی می‌گذاریم. سپس خمیر را با قیف روی سینی فر به شکل‌های دلخواه پایپ می‌کنیم.

برای پخت، ماکروفر را روی حالت کانوکشن و در دمای ۲۰۰ درجه از یک ربع قبل گرم می‌کنیم و سینی را برای مدت ۲۰ دقیقه در آن قرار می‌دهیم.

پس از بیست دقیقه، سینی فر را خارج کرده و برای نیم ساعت اجازه می‌دهیم که خنک شود. در این فاصله، خامه قنادی را در ظرفی می‌ریزیم و برای ۱۰ دقیقه با همزن برقی می‌زنیم تا حجم بگیرد و فرم بگیرد.

وقتی نان‌ها خنک شدند، زیرنان‌ها را یک سوراخ می‌زنیم و با قیف داخل آن‌ها را با خامه پر می‌کنیم. سپس برای نیم ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا خنک شوند.

حالا نان خامه‌ای‌های خوشمزه آماده هستند. آنها را در ظرف سرو بچینید و برای پذیرایی از مهمان‌ها یا لذت بردن خودتان و خانواده از این شیرینی خانگی لذت ببرید.

نکات پخت نان خامه ای

بعد از قرار دادن خمیر در قیف و استفاده از ماسوره برای دادن شکل به آن، دست خود را در آب بی‌نمک بلیکنید و با انگشتان خیس، به آرامی بر روی تیزی‌های خمیری که در سینی قرار داده‌اید فشار دهید تا برجستگی‌ها از بین بروند و این بخش از شیرینی در زمان پخت خمیر نسوزد.

با افزودن وانیل و دقت در تمیزی کاسه در مراحل مخلوط کردن تخم‌مرغ، از بوی تخم‌مرغ جلوگیری کنید.

برای جلوگیری از پف کردن ناخواسته خمیر نان خامه‌ای، می‌توانید دمای فر را در ۵ دقیقه اول پخت را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار داده و سپس به مدت حدود ۲۰ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا به خوبی پخته شود.

در تهیه شیرینی نان خامه‌ای، به ویژه در زمان پف کردن آن در فر، فر را باز نگذارید، زیرا این کار می‌تواند به پف شدن ناخواسته خمیر منجر شود.

هنگام خروج از فر، نان خامه‌ای باید کاملاً طلایی و ترد باشد و به خوبی پخته شده باشد. در غیر این صورت ممکن است درون آن خمیر باقی بماند.

اگر ماسوره کنگره‌دار در دسترس نباشد، می‌توانید بدون ماسوره یا با استفاده از ماسوره‌ی ساده این کار را انجام دهید.

علت شل شدن خمیر نون خامه ای

شل شدن خمیر نون خامه‌ای می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. یکی از مهم‌ترین عوامل، استفاده‌ی بیش از حد از مایعات در تهیه‌ی خمیر است. شیر، تخم مرغ و کره از جمله موادی هستند که مقدار آنها در شل شدن یا سفت شدن خمیر تاثیرگذار است. اگر مقدار این مواد بیشتر از حد لازم باشد، خمیر شل شده و کار با آن دشوار می‌شود. دمای مواد اولیه هم در این امر بی‌تاثیر نیست. استفاده از کره‌ی ذوب شده‌ی داغ یا تخم مرغ سرد می‌تواند باعث برهم خوردن تعادل دمایی خمیر و در نتیجه شل شدن آن شود. عامل مهم دیگر نوع آرد مصرفی است. آردهای مختلف قدرت جذب آب متفاوتی دارند. اگر از آردی با قدرت جذب آب کم استفاده کنید، خمیر شل خواهد شد. هم زدن بیش از حد خمیر نیز می‌تواند باعث شل شدن آن شود. در نهایت، استراحت ندادن کافی به خمیر باعث می‌شود گلوتن موجود در آرد به خوبی شکل نگیرد و خمیر انسجام لازم را نداشته باشد. برای جلوگیری از شل شدن خمیر نون خامه‌ای، بهتر است مواد اولیه را با دقت اندازه‌گیری کنید، از مواد اولیه با دمای متعادل استفاده کنید، نوع آرد مناسب را انتخاب کنید، خمیر را بیش از حد هم نزنید و به خمیر به اندازه‌ی کافی استراحت دهید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 29 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.