تزیین آش نذری جدید با ایده خلاق و کم هزینه ولی زیبا همراه پیاز داغ
مدل لباس مهمانی جدید + اگه دنبال لباس مهمونی می گردی این مطلب رو حتما ببین
مدل لباس مهمانی جدید مدل لباس مهمانی جدید + اگه دنبال لباس مهمونی می گردی این مطلب رو حتما ببین در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. هنگامی …
مدل زیر مانتویی سفید + قشنگ ترین مدل زیر مانتویی برای مانتوهای مشکی و طرحدار
مدل زیر مانتویی سفید مدل زیر مانتویی سفید + قشنگ ترین مدل زیر مانتویی برای مانتوهای مشکی و طرحدار در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مدل شومیز …
تزیین وسایل عروس با روبان و طلق زیبا جدید شیک
تزیین وسایل عروس تزیین وسایل عروس با روبان و طلق زیبا جدید شیک در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. عروسی های مجازی این مبحث را خیلی پیچیده کرده اند …
تزیین آش
تزیین آش نذری جدید با ایده خلاق و کم هزینه ولی زیبا همراه پیاز داغ در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
ابتدا نخود لوبیا را از شب قبل در آب سرد خیس کرده و تا روز بعد چند بار آب آن را عوض کنید. (این کار برای از بین بردن نفخ حبوبات لازم است.)خیس کردن ماش و عدس، حدود ۳ الی ۴ ساعت کافیه و در این مدت یک بار آب آنها را عوض کنید.
سپس سبزی اش را بعد از پاک کردن و شستن، درشت خرد کنید و کنار بگذارید.نکته بهتر است تره این آش جداگانه و به صورت دسته ای خرد شود.حالا هریک از حبوبات را جداگانه نیم پز کنید در این فاصله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه زردچوبه داخل روغن داغ تفت دهید.
به اندازه ای که حالت نرم و عسلی پیدا کند ولی مواظب باشید که کاملا سرخ نشود.سیر که اگه سیر تازه باشد (۳ تا ساقه کافیست) با ساقه ی کمرنگ آن خرد کنید.در صورت نبود، سیر حبه ای را رنده ی ریز کرده با مقداری زردچوبه یه لحظه تو روغن داغ بریزید و آن را بهم بزنید و سریع از روی گاز بردارید.
سپس ۱ پیمانه پیاز عسلی ، سیر و دو قاشق سوپخوری نعنا خشک به همراه آرد را با هم مخلوط کرده روی گاز قرار دهید.کره را هم اضافه نموده مقدار کمی تفت دهید و سپس با آب استخوان قلم که از قبل پخته اید مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
سبزی آش یکی از مهمترین موادی است که در پخت انواع آش مورد استفاده قرار میگیرد. هرچند بسیاری از افراد تصور میکنند که حبوبات اصلیترین ماده به کار رفته در آش است، حقیقت این است که عطر و طعم آش عمدتاً از سبزیجات استفاده شده در آن تأمین میشود. بنابراین هر چه سبزی آش شما تازهتر و خوش عطرتر باشد، غذای شما هم خوشمزهتر خواهد شد.
سبزی آش شامل تره، گشنیز، جعفری و برگ اسفناج یا چغندر به میزان مساوی است. توجه داشته باشید که سبزی آش را نباید خیلی درشت خرد کنید. بعضیها به هوای آش سبزیها را خیلی درشت خرد میکنند که درنهایت ظاهر زیبایی ندارد. سبزی آش باید کمی درشتتر از سبزی خورشتی خرد شود. وقتی سبزی آش را داخل قابلمه آب جوش ریختید تا بپزد، هرگز درب قابلمه را نگذارید؛ زیرا سبزی شما تیره و بدرنگ میشود.
پیاز داغ عطر و طعم بسیار خوبی به غذا میدهد؛ اما نکته مهم این است که پیاز داغ باید کاملاً ریز و خشک باشد. برای داشتن یک پیاز داغ پودری و خشک پیاز را به صورت نازک برش بزنید؛ سپس در روغن فراوان که از قبل داغ شده است، سرخ کنید.
به این نکته توجه داشته باشید که پیاز باید در روغن شناور باشد. بنابراین نباید حجم زیادی از پیاز را در یک مرحله اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد، آن را روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن کاملاً گرفته شود.
سپس روی سینی پهن کنید. وقتی دوباره این کار را انجام دادید، پیازهای جدیدی را که سرخ کردهاید، روی پیاز داغهای قبلی نریزید؛ چون باعث روغنی شدن قبلیها میشود. علاوهبر این باعث میشود که پیاز داغ حالت خمیری پیدا کند.
از پیاز داغ معمولا برای تزیین روی آش استفاده میشود؛ اما پیازی که داخل آش میریزید، نباید خرد شده یا خلالی باشد. حتما پیاز را رنده یا با غذاساز میکس کنید. وقتی پیاز رنده شود، هنگام سرخ کردن حالت خمیری به خود میگیرد و نرم میشود و همین کار باعث لعابی شدن آش رشته شما خواهد شد.
کشک کالری بالایی دارد. اگر اضافه وزن دارید، در مصرف آن احتیاط کنید. از طرف دیگر کشکها درصدی نمک دارند؛ بنابراین در غذاهایی که از کشک استفاده میکنید، حتماً نمک را بعد از اضافه کردن کشک و چشیدن غذا اضافه کنید. به این نکته توجه داشته باشید که کشک خیلی زود فاسد میشود و مسمومیت ناشی از آن هم بسیار شدید است. حتماً از کشکهای بستهبندی شده و پاستوریزه استفاده کنید.
البته کشکهای محلی بسیار خوشمزهتر هستند. اگر میخواهید از کشک محلی استفاده کنید، حتماً از جای مطمئن تهیه کنید. کشک با اینکه بسیار مغذی است؛ اما نفاخ و دیرهضم است. اگر جزء افرادی هستید که مشکلات گوارشی دارید، در مصرف آن احتیاط کنید. استفاده از نعناع خشک به همراه کشک به هضم آن کمک میکند.
نخود و لوبیا را به صورت جداگانه ۱۲ ساعت قبل با آب ولرم خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. عدس نیازی به خیس دادن ندارد. بعد از این مدت زمان نخود و لوبیا را هر کدام به صورت جداگانه و با آب سرد و بدون نمک بپزید تا کاملا له و پخته شوند.
عدس را تا حدی بپزید که تقریبا نیم پز شده باشد و بیش از حد له نشود. در حین پخت حبوبات هرگز آب اضافه نکنید. بعد از اینکه حبوبات پخت، هر کدام را آبکش کنید و آبی را که حبوبات با آن پخته شده است، داخل آش نریزید؛ زیرا باعث بد رنگ شدن آش رشته میشود.
بعد از اینکه رشته کاملا پخت، دو لیوان آب جوش به قابلمه آش اضافه کنید و صبر کنید تا آش یکبار دیگر به جوش بیاید؛ سپس اجاق گاز را خاموش کنید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید آش ۵ دقیقه استراحت کند، بعد آش رشته را داخل ظرف سرو بکشید.
یکی از نکات اصلی و کلیدی خوشمزه شدن آش، استفاده از رشته آشی مرغوب و با کیفیت است که به دو صورت فله ای و بسته بندی در بازار موجود است. دقت نمایید که رشته آش های بسته بندی شده با توجه به برند آن می تواند نسبت به نوع فله ای مناسب تر باشد، چرا که ضمن اطمینان از بهداشتی بودن آن، می توان از کیفیت محصول نیز مطمئن شد. رشته آش سبزدانه یکی از رشته آش های مرغوب و بهداشتی می باشد که در بسته بندی ۵۰۰ گرمی در بازار موجود است.
یکی دیگر از مواد لازم برای پخت آش رشته، استفاده از حبوبات تازه و باکیفیت می باشد. در اکثر نقاط کشور برای پخت آش رشته از حبوباتی نظیر عدس، نخود، لوبیا چیتی و در صورت تمایل لوبیا قرمز نیز استفاده می شود. شما می توانید برای گرفتن نفخ موجود در حبوبات، آن ها را از شب قبل خیس کرده و آب آن چند بار عوض نمایید.