تزیین پیتزا خانگی ساده همراه با سس قارچ و مخلفات مناسب مهمان
مدل چتری برای صورت گرد عروسکی و فانتری شیک و ساده با نکات مهم
مدل چتری برای صورت گرد مدل چتری برای صورت گرد عروسکی و فانتری شیک و ساده با نکات مهم در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نکته مهمی …
مدل خط چشم کوتاه دخترانه و زنانه ساده و فانتری شیک و جذاب
مدل خط چشم کوتاه مدل خط چشم کوتاه دخترانه و زنانه ساده و فانتری شیک و جذاب در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خط چشم مدادی، درواقع …
مدل چیدمان منزل عروس + چیدمان منزل عروس رو اینجا یاد بگیر
مدل چیدمان منزل عروس مدل چیدمان منزل عروس + چیدمان منزل عروس رو اینجا یاد بگیر در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای داشتن چیدمان منزل شیک، …
تزیین پیتزا خانگی
تزیین پیتزا خانگی ساده همراه با سس قارچ و مخلفات مناسب مهمان در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
خمیر را به اندازه هم بزنید و از ورز دادن بیش از حد که باعث سفت شدن و خشک شدن خمیر می شود اجتناب کنید ، استفاده از دستگاه خمیر زن در صورت موجود بودن آن بسیار می تواند به شما کمک کند.
روی پیتزا را بیش از حد با مواد مختلف پر نکنید یعنی هر چقدر پرملات تر باشد دلیلی بر خوشمزه شدن پیتزا نمی شود چه بسا استفاده زیاد از مواد مختلف باعث شود پیتزا یکنواخت پخته نشود.
وقتی خمیر آماده شد و شما می خواهید آن را پهن کنید بسیار دقت کنید تا خمیر را صاف و مساوی پهن کنید و برای این کار شما ابتدا خمیر را گرد کنید و سپس با استفاده از غلطک آن را پهن کنید.
خمیر را بیش از حد نازک نکنید ، درست به همان اندازه که خمیر ضخیم باعث خراب شدن پیتزا می شود خمیر نازک نیز کیفیت پیتزا را پایین می آورد.
پخت پیتزا در دمای بالای فر ، تاثیر مستقیمی روی کیفیت پیتزا دارد.چون وقتی دمای فر پایین باشد شما مدت زمان بیشتری نیاز دارید و این باعث می شود خمیر پیتزا خشک شود.
استفاده از آرد ذرت باعث می شود خمیر به ظرف نچسبد و خمیر پیتزا را ترد و شکننده می کند.استفاده از سس مخصوص بسیار می تواند طعم پیتزا را دلنشین کند و طرز تهیه این سس سلیقه ای است و از مواد مختلفی استفاده می کنند و از مهمترین مواد این سس می توان به سس قرمز ، سبزی تازه ، سیر خرد شده ، فلفل و نمک اشاره کرد.
دقت کنید که این سس را روی خمیر پیتزا بمالید و اگر مقداری از آن به کف سینی فر و قالبی که پیتزا در آن تهیه می کنید بریزد باعث می شود پیتزا به سینی بچسبد.
سس را به اندازه استفاده کنید و چون استفاده بیش از حد آن باعث خیس شدن پیتزا می شود و اینکه سس را باید به خوبی پخش کنید (۱ سانتیمتر از کناره خمیر پیتزا فاصله داشته باشد بهتر است).
اگر از گوشت ، مرغ و استیک استفاده می کنید حتما آنها را از قبل بپزید چون زمان پخت پیتزا برای پخت این مواد کافی نیست و نپختن این مواد ممکن است برای شما خطر آفرین باشد.
فر را قبل از استفاده حتما داغ کنید تا بتوانید یک پیتزای ترد و خوشمزه داسته باشید.(دمای مناسب فر برای پیتزا ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه سانتیگراد)از طبقه وسط فر برای پخت پیتزا استفاده کنید.
استفاده از روغن زیتون برای کناره های خمیر پیتزا قبل از گذاشتن پیتزا درون فر بسیار مناسب است.بعد از تهیه پیتزا شما باید آن را به خوبی برش بزنید تا علاوه بر خوشمزگی ظاهر خوبی هم داشته باشد.
یکی از رایج ترین نمشکلات پیتزا مربوط به آماده سازی خمیر است. چه خمیر را خودتان درست کرده باشید چه از فروشگاه خریده باشید باید قبل از پخت کمی استراحت کند. اغلب افراد می خواهند بلافاصله از خمیر استفاده کنند و همین کار باعث می شود خمیر حالت کشی نداشته باشد و کوچک شود. اگر خمیر شما کش نیامده و کوچک می شود باید حداقل ۳۰ دقیقه دیگر رویش را پوشانده در محلی گرم اجازه دهید کاملا آماده شود.
سفت بودن خمیر از اشتباه هنگام پخت پیتزا است .گاهی اوقات افزودن آرد زیاد باعث سفت شدن خمیر می شود یا ممکن است خمیر را زیادی ورز داده باشید یا زیادی وردنه کشیده باشید به طوری که تمام حباب های هوای داخل آن خارج شده باشد. سختی خمیر همچنین می تواند ناشی از انتخاب آرد اشتباه باشد بهترین آرد برای خمیر پیتزا آرد ۰۰ است و کیفیت نهایی خمیر بهتر از آرد معمولی خواهد شد.
چرا پیتزا آب می اندازد ؟ یکی از شایع ترین اشتباهات پخت پیتزا شل و آویزان شدن خمیر پیتزا بعد از پخت است. علت آن میتواند استفاده بیش از حد از پنیر یا سس روی خمیر پیتزا باشد. شاید با خودتان فکر کنید هر چه مواد روی خمیر بیشتر باشد بهتر است ولی این گونه نیست و گاهی این مواد زیادی مانع از پخت صحیح خمیر شده و آن را خام نگه می دارند و زمان مورد نیاز برای پخت پیتزا را بیشتر می کند و قبل از این که لایه رویی پیتزا بپزد کف پیتزا میسوزد.
برخی افراد بدون توجه از هر سسی روی پیتزای خود استفاده می کنند در حالی که اشتباه بزرگی است طعم پیتزا وابستگی زیادی به خمیر و سس آن دارد. بهتر است برای تهیه پیتزا سس مخصوص خودتان را داشته باشید. بهترین سس برای پیتزا پوره کردن گوجه فرنگی و جوشاندن آن است. سس تازه به پیتزای شما طعم بسیار بهتری از سس های بازاری می دهد.
یکی از اشتباهات بزرگ افراد برای تهیه پیتزا این است که به جای استفاده از رینگ مخصوص پخت پیتزا از تابه استفاده می کنند. تابه ها معمولا نازک هستند و باعث می شوند حرارت بیشتری به خمیر پیتزا رسیده و خمیر به خوبی پف نکرده و سفت شود.
هنگام تهیه پیتزا ، خمیر به اندازه سس و مواد روی پیتزا اهمیت دارد. سعی کنید از ادویه های معطر در پخت پیتزای خانگی خود استفاده کنید تا طعم بسیار بهتری از پیتزای بیرون داشته باشد. ادویه هایی مانند اورگانو، ریجان و آویشن ، پودر سیر و پودر پیاز می توانند طعم بسیار بهتری به خمیر پیتزای شما بدهند.
با این که در برخی از دستورها خمیر پیتزا را با وردنه باز می کنند ولی این کار برای خمیر لطیف پیتزا بسیار خشن است. حرکت وردنه روی خمیر برای صاف کردن آن باعث میشود مقدار زیادی حباب های هوای داخل خمیر از بین رفته و پیتزای شما بعد از پخت پف کرده و ترد نباشد. خمیر را با استفاده از کف دست و انگشتان به اندازه ضخامت دلخواه باز کنید.