تزیین پیازچه سبزی خوردن برای عروس و تکی داخل سبد تکی زیبا
تزیین پیتزا با سس گوشت و قارچ برای مهمانی
تزیین پیتزا با سس تزیین پیتزا با سس گوشت و قارچ برای مهمانی در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یه پیتزای خوب تشکیل شده از یه خمیر خوب یه …
مدل لباس بلند زنانه پوشیده و مجلسی
مدل لباس بلند زنانه مدل لباس بلند زنانه پوشیده و مجلسی برای خانم ها در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگرچه انتخابهایی مثل کت و دامن، بلوز …
تزیین حلیم برای ماه رمضان با ایده های خلاقانه و ساده و با دارچین
تزیین حلیم برای ماه رمضان تزیین حلیم برای ماه رمضان با ایده های خلاقانه و ساده و با دارچین در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از …
تزیین پیازچه سبزی خوردن
تزیین پیازچه سبزی خوردن برای عروس و تکی داخل سبد تکی زیبا در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
پیازچه برای بهبود کل سیستم ایمنی بسیار خوب است. بنابراین، مطابق نظر بسیاری از کارشناسان سلامتی، یک نوع بخصوص از پیاز، از جمله پیازچه، مقدار فراوانی مواد شیمایی گیاهی، به خصوص فلاونوئیدهایی مانند آنتوسیانین و کوئرستین در خود دارد.
آن مواد شیمایی گیاهی که در پیازچه وجود دارند برای بهبود قدرت سیستم ایمنی بدن بسیار حیاتی خواهند بود، به واقع، مطابق مطالعاتی که در ژورنال آمریکایی کلینیکال نوتریشن منتشر شد، ترکیب فلاونوئید برای جلوگیری از سرطان مفید خواهد بود.
همان طور که تا به اینجا از مطلب ذکر شده در شمارهی ۲ پی بردهاید، پیازچه برای پیشگیری از سرطان نیز مفید خواهد بود. این به خاطر آن است که پیازچه منبع عظیمی از فلاونوئیدها دارد. ترکیب فلاونوئید با مهار آنزیمی که رادیکالهای آزاد را در بدنمان رها میسازد که به DNA ما با نام زانتین اکسیداز صدماتی وارد میکنند، از سرطان پیشگیری میکند..
سوای این، همان طور که در فوق اشاره شد، پیازچه همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین آ است. ترکیب ویتامین آ و نوعی از فلاونوئیدها مانند لوتئین، کاروتن، و زآگزانتین برای حفاظت از شما در برابر سرطان ریه بسیار مفید خواهد بود.
سوای این واقعیت که پیازچه از شما در برابر سرطان محافظت خواهد کرد، به نظر میرسد این نوع پیاز برای سلامت قلبتان نیز بسیار خوب باشد. همان طور که در فوق اشاره شد، این خوراک گیاهی مقدار بسیار زیادی ویتامین آ دارد. اما همهی ماجرا همین نیست، پیازچه مقدار زیادی ویتامین ث نیز دارد.
این دو ویتامین به خاطر خواص آنتیاکسیدانیشان بسیار شناخته شده هستند. آن خواص آنتی اکسیدانی برای حفظ سلامت بافت سلولی و DNA شما مفید خواهند بود چون با رادیکالهای آزاد میجنگند. سوای این، ویتامین ث موجود در پیازچه فشار خون بالا را کاهش خواهد داد، که این به نوبهی خود ریسک حملهی قلبی را کاهش میدهد.
این فقط شیر و فرآوردههای لبنی نیستند که میتوانند استحکام استخوانها را افزایش دهند، چون پیازچه نیز توانایی زیادی در بهبود استحکام استخوانهایتان دارد. این به خاطر آن است که پیازچه حاوی مقدار بسیار زیادی ویتامین کا و ویتامین ث است که برای بهبود تراکم استخوان حیاتی هستند.
در تقریبا ۱۲ گرم پیازچه، تقریبا ۲۰ میکروگرم ویتامین کا و ۱.۶ میلی گرم ویتامین ث به دست خواهید آورد. این دو نوع ویتامین برای حمایت از رشد و توسعهی استخوانهایتان بسیار مفید خواهند بود. به خاطر همین، احتمال کمتری وجود خواهد داشت که به بیماریهای مربوط به استخوان مانند آرتروز و پوکی استخوان مبتلا شوید.
تعجبی ندارد که پیازچه برای سلامت رگهای خونی شما بسیار مفید خواهد بود چون این نوع پیاز برای حفظ سلامتی قلبتان بسیار خوب است. پیازچه حاوی ترکیبی است که آلیسین نامیده میشود، که برای رهایی از خشکی رگهای خونی بسیار حیاتی خواهد بود چون میتواند اکسید نیتریک ترشح کند. سوای این، آلیسین نیز برای جلوگیری از لختههای خونی بسیار خوب خواهد بود، که بیشک به نوبهی خود از شما در برابر بیماریهای قلبی عروقی مانند بیماری کرونر قلب محافظت خواهد کرد و میتواند از شما در برابر سکتهی قلبی نیز محافظ کند
از مزایای سلامتی پیازچه آن است که میتواند برای آدمهای دیابتی بهترین گزینه باشد. این خبر بسیار خوبی برای همهی کسانی است که از دیابت رنج بردهاند چون پیازچه برای درمان دیابت مفید خواهد بود. بنابراین، مطابق نظر بسیاری از متخصصان حوزهی سلامت، پیازچه مقدار زیادی سولفور دارد، که واقعا برای کم کردن سطح قند خون در بدن مفید است.
مسئله فقط همین نیست، ترکیب سولفور موجود در پیازچه برای تحریک حساسیت انسولین و افزایش سطح انسولین بسیار مفید خواهد بود. بنابراین، هیچ شکی وجود ندارد که مصرف پیازچه در بین آدمهایی که به تازگی در آنها بیماری دیابت تشخیص داده شده است و کسانی که میخواهند از دیابت پیشگیری کنند بسیار خوب است.
این یک فایدهی دیگر برای سلامتی است که میتوانید از مصرف پیازچه به دست آورید. مطابق نظر بسیاری از متخصصان حوزهی سلامت، مصرف پیازچه برای حفظ سلامتی سیستم دستگاه تنفسیتان بسیار خوب خواهد بود. این به خاطر آن است که پیازچه یک خاصیت ضد ویروسی و ضد باکتریایی دارد، که بدون شک هر گونه عفونت در دستگاه تنفسی را که عموما توسط یک ویروس یا باکتری به وجود آمده باشد درمان خواهد کرد. به خاطر همین، احتمال کمتری وجود دارد که از بیماری مانند آنفلوآنزا یا سرماخوردگی رنج ببرید.
پیازچهها همچنین افزودنی بسیار خوبی برای بهبود سلامت دستگاه گوارش هستند. این نوع پیاز سلامت گوارش را بهبود خواهد بخشید چون برای رودهها خوب است و میتواند از اسهال شدنتان جلوگیری کند. همان طور که در فوق اشاره شد، پیازچه خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی دارد که برای کشتن باکتریهای بدی که معمولا باعث اسهال میشوند بسیار خوب خواهد بود. سوای این مسئله، ترکیب ویتامین ث که در این پیاز وجود دارد جذب مواد مغذی را بهبود میبخشد و به هضم غذا کمک میکند، که این امر از یبوست یا مدفوع آبکی جلوگیری خواهد کرد.
پیازچه برای تسکین التهابی که دچار آن خواهید شد نیز مفید خواهد بود. بنابراین، پیازچه، برای تسکین التهاب بسیار خوب خواهد بود چون این پیاز حاوی آکوئرستین است که یک آنتی اکسیدان دارای خواص ضد التهابی و ضد حساسیت است.
سوای این، آلیسین پیازچه باعث درخشش پوستتان خواهد شد و رنگمایهی پوستتان را افزایش خواهد داد. ویتامین ث موجود در پیازچه نیز به عنوان عامل سفیدکننده بسیار مفید خواهد بود، که بعدا باعث خواهد شد پوستتان به صورت طبیعی درخشان شود. سوای این مسئله، ویتامین ث موجود در پیازچه با رادیکالهای آزاد خواهد جنگید که سلامت پوست را بهبود خواهد بخشید.
آیا میدانستید پیازچه برای بهبود سلامت کلی پوستتان بسیار مفید خواهد بود؟ بله، واقعیت این است که این پیاز به خاطر ترکیبی به نام آلیسین سلامت پوستتان را افزایش خواهد داد. ترکیب آلیسین که در پیازچه وجود دارد از پوست شما در برابر پیری زودرس محافظت میکند و میتواند از چروک شدن پوستتان جلوگیری کند.
آیا میدانید قاعدگی دردناک (دیسمنوره) چیست؟ دیسمنوره دردی است که به خاطر قاعدگی رخ داده در قسمت پایین شکم ایجاد میشود. پس، پرسش این است: ارتباط بین قاعدگی دردناک و پیازچه چیست؟ هرچند همچنان به تحقیقات بیشتری نیاز است، اما مطابق طب سنتی، درد قاعدگی یا گرفتگیهای قاعدگی زمانی رخ میدهند که بدن زنان بیش از حد سرد باشد. بنابراین، برای مقابه با آن، لازم است غذاهایی مصرف کنید که بر بدن اثر گرم کنندهای باقی میگذارند. بعضی از خوراکیهایی که اثر گرمی بخشی بر بدن دارند، عبارتند از زنجبیل، دارچین، شکر قهوهای، جوز هندی، و تمام انواع پیازها.