تزیین پوره سیب زمینی رنگی و ساده مناسب مهمان و کودک
مدل حنا جدید و ساده و گل و ظریف کف دست و پشت دست عروس
مدل حنا مدل حنا جدید و ساده و گل و ظریف کف دست و پشت دست عروس در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای فردی که از طراحی …
مدل بافت مو مجلسی باز + خفن ترین مدل های بافت مو مجلسی امسال را اینجا ببینید
مدل بافت مو مجلسی باز مدل بافت مو مجلسی باز + خفن ترین مدل های بافت مو مجلسی امسال را اینجا ببینید در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار …
تزیین دفتر مشق دخترانه جدید و زیبا فانتزی رنگی رنگی
تزیین دفتر مشق دخترانه تزیین دفتر مشق دخترانه جدید و زیبا فانتزی رنگی رنگی در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. زمینه و شدت رنگ کاغذ نیز مهم …
تزیین پوره سیب زمینی
تزیین پوره سیب زمینی رنگی و ساده مناسب مهمان و کودک در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
سیب زمینی ها را بشویید و داخل قابلمه پر از آب کنید تا به جوش بیاید.بعد از به جوش آمدن آب حرارت را کم کنید و سیب زمینی ها بپزند.
در این فاصله در ظرف دیگری شیر ، خامه و کره را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا کره در شیر ذوب شود و شیر نجوشد.
بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت آنها را پوست بگیرید و همانطور با گوشت کوب له کنید.
سپس مخلوط شیر و خامه گرم را روی سیب زمینی های له شده بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.پوره آماده شده را به صورت گرم در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
پوره سیب زمینی را میتوانید با ماسوره های فرم دهنده برای تزیین انواع غذاها مانند شنیسل مرغ و فیله مرغ بکار ببرید.
نعنا را نباید زیاد تفت دهید چون باعث سوختن و تلخ شدن آن می شود.سیب زمینی که با پوست پخته میشود تقریبا دو برابر سیب زمینی هایی که بدون پوست پخته میشوند حاوی ویتامین C می باشد.
برای اینکه پخت سیب زمینی ها به قابلمه شما آسیب نرساند بهتر است آنها را در قابلمه های تفلون و یا نچسب بپزید.
پوره سیب زمینی در کنار تخم مرغ نیمرو یک غذای مقوی و کامل برای رشد و نموی کودکان شما محسوب میشود.برای ادویه دار کردن پوره سیب زمینی میتوانید یک برگ بو به شیر، کره یا خامه افزوده کرده و یا با کمی رزماری، آویشن و یا مریم گلی کمی گرم کرده و بعد به سیب زمینی ها اضافه کنید.
زمانی که سیب زمینی ها را با شیر مخلوط میکنید می توانید کمی جوز هندی ، فلفل سیاه و یا رنده ی پوست لیمو به آن اضافه کنید.
اگر برای تهیه پوره سیب زمینی ، سیب زمینیِ ها را پوست کندید و در آب جوشاندید ، آب آن را در پایان کار دور نریزید و در حین کوبیدن سیب زمینی کمکم مقدار کمی از این آب را به پوره اضافه کنید.
از پوره های اضافی برای تهیه ی پیراشکی ها و انواع رول های مختلف استفاده کنید.
برای اینکه پوره بافت نرم و لطیفی پیدا کند علاوه بر اضافه کردن کره ،کمی شیر یا خامه ی غلیظ به آن اضافه کنید.به دلیل نشاسته سیب زمینی باید برای طعم دار کردنش به اندازه کافی به آن نمک اضافه کرد.همچنین برای پختن سیب زمینی ها نباید از آب زیادی استفاده کرد.
استفاده ی همزمان سیب زمینی هایی که پوست نازک و سیب زمینی هایی که پوست تیره و ضخیمی دارند باعث خوشمزه تر شدن پوره میشود.
در طرز تهیه انواع پوره سیب زمینی ، به پوره سیب زمینی با خامه میرسیم. در این رسپی، به ازای ۱ کیلو سیب زمینی، به نصف پیمانه خامه صبحانه، ۴/۱ پیمانه شیر، ۴/۱ پیمانه کره و مقداری نمک و فلفل نیاز دارید. برای تهیه پوره سیب زمینی با خامه، سیب زمینی ها را آبپز کنید.
سپس کره را به سیب زمینی های داغ اضافه کرده و مواد را با گوشتکوب برقی پوره کنید. در ادامه، خامه، نمک و فلفل را اضافه کرده و باز هم هم بزنید تا یکدست شوند. در نهایت، شیر را اضافه کرده و پوره را هم بزنید تا بافت یکدست و نرمی پیدا کند. به همین سادگی پوره سیب زمینی خوشمزه شما آماده سرو است. نوش جان
مواد لازم برای پوره سیب زمینی رژیمی با شیر، مشابه دستور بالا است. با این تفاوت که میتوانید از مقدار کره کم کرده و به جای آن از ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون استفاده کنید. به علاوه میتوانید در این رسپی، مقداری پیاز خرد شده هم به کار ببرید. به این ترتیب که بعد از آبپز شدن سیب زمینیها، آنها را با مقداری پیاز تفت داده شده در روغن زیتون مخلوط کرده و نمک، فلفل، کره و شیر را به پوره سیب زمینی اضافه کنید. این غذای رژیمی، کاملا سیرکننده، مقوی و البته سالم است.
طعم نعناع با سیبزمینی، یک طعم آشنا و دلپذیر است. در تهیه پوره سیب زمینی با نعناع میتوانید پوره سیبزمینی را با شیر، خامه یا کره و پیاز داغ تهیه کرده و مقداری نعناع خشک یا تازه به آن اضافه کنید. البته دقت داشته باشید که اضافه کردن بیش از حد نعناع، باعث تلخ شدن این پیشغذای خوشمزه خواهد شد.
یکی دیگر از پورههایی که در طرز تهیه انواع پوره سیب زمینی به آن اشاره میکنیم، پوره سیب زمینی و قارچ است. اضافه کردن قارچ به پوره سیب زمینی، باعث خوشمزهتر شدن این غذا خواهد شد. اما اهمیت زیادی دارد که قارچ را بدون آب آماده کرده و زمانی که به پوره اضافه میکنید، کاملا خشک باشد. در این دستور، به ازای ۳ عدد سیب زمینی، به ۳۰۰ گرم قارچ، ۱ عدد پیاز متوسط و مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و روغن نیاز دارید و البته، سبزیجات معطر هم فراموش نشود.
اگر میخواهید پوره سیب زمینی که تهیه میکنید هم طعم بهتری داشته و هم لاکچری باشد، پیشنهاد میکنیم که پوره سیب زمینی با پنیر را امتحان کنید. در فرایند تهیه این پیش غذا، همه چیز مطابق با قبل و چیزی که در بالا ارائه کردیم پیش رفته و تنها، در نهایت باید پوره را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن پنیر پارمسان بریزید. سپس برای ۵ تا ۱۰ دقیقه سیب زمینی را داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شده و طلایی رنگ شود.