تزیین پنکیک برای جشن و تولد همراه با شکلات موز بلوبری
تزیین صبحانه کودک برای مهد کودک و مدرسه زیبا و جذاب
تزیین صبحانه کودک تزیین صبحانه کودک برای مهد کودک و مدرسه زیبا و جذاب در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. فرهنگ سازی و آموزش تغذیه درست را باید از …
مدل شینیون جدید باز و بسته برای عروس و همراه ساده و شیک دلبر
مدل شینیون جدید مدل شینیون جدید باز و بسته برای عروس و همراه ساده و شیک دلبر در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شینیونها با توجه به …
مدل بستن روسری بزرگ با حجاب + زیباترین مدل های روز بستن روسری مجلسی
مدل بستن روسری بزرگ با حجاب مدل بستن روسری بزرگ با حجاب + زیباترین مدل های روز بستن روسری مجلسی در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آموزش …
تزیین پنکیک
تزیین پنکیک برای جشن و تولد همراه با شکلات موز بلوبری در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
همانطور که می دانید درست کردن هر شیرینی و کیکی فوت و فن خاص خودش را دارد. از این رو ما در این مقاله سعی داریم نکات پخت پنکیک را به شما آموزش دهیم. همچنین در این مقاله روش های تزیین پنکیک را نیز به شما میگوییم.
بنابراین سعی کنید نکات مهم پخت پنکیک را در جایی برای خودتان یادداشت کنید و حتما مواردی را که میگویم در هنگام آشپزی رعایت کنید. مطمئنم در پایان این مقاله بسیار هیجان زده می شوید که دوباره یک پنکیک خانگی بسیار خوشمزه درست کنید. بنابراین از همین حالا قلم و کاغذ خود را آماده کنید تا با مهم ترین نکات پخت پنکیک آشنا شوید.
در ابتدا باید بگویم استفاده از شیر در بسیاری از کیک ها و خوراکی ها طعم بسیار خوبی را به آن ها میدهد. درباره پنکیک هم همین طور است. یکی از مهم ترین نکات پخت پنکیک استفاده از شیر است. شما می توانید در پخت پنکیک به جای آب از شیر استفاده کنید.
با اضافه کردن شیر پنکیک بسیار خوشمزه تری خواهید داشت. اگر به میوه های مختلف علاقه دارید می توانید نصف لیوان شیر و نصف لیوان آب میوه اضافه کنید. مثلاً می توانید از آب پرتقال، آب هلو یا هر میوه دیگری که دوست دارید، در تهیه پنکیک استفاده کنید.
همچنین بسیاری از افراد از وانیل در پخت پنکیک استفاده می کنند. البته اگر شما آن را دوست ندارید، می توانید از آن استفاده نکنید. یکی دیگر از مهمترین نکات پخت پنکیک استفاده از روغن است. همانطور که می دانید برای تهیه هر کیکی باید در آن روغن بریزیم.
برای تهیه پنکیک نیز باید توجه کنید که از روغن کانولا یا روغن های گیاهی دیگر استفاده کنید. همچنین ذکر این نکته ضروری است که شما میتوانید از بکینگ پودر هم در پخت پنکیک استفاده کنید. استفاده از این پودر کاملا اختیاری است. اما اگر از بکینگ پودر داخل پنکیک بریزید، باعث می شود پنکیک شما پف دار، خوشمزه و زیباتر شود.
یکی دیگر از مهم ترین نکات پخت پنکیک، استراحت دادن به مایه ی پنکیک است. اگر شما بگذارید مایه ی پنکیک به خوبی استراحت کند، نشاسته ای که در آن وجود دارد آرام تر می شود. همچنین این موضوع باعث میشود تا کیک شما بسیار نرم و پف دار شود. از دیگر نکات بسیار مهم این است که اصلاً نباید مایه ی پنکیک را زیاد هم بزنید. اگر این کار را بکنید بعد از پخت، پنکیک شما بسیار سفت می شود. بنابراین در همزدن مایه ی پنکیک زیادهروی نکنید.
مرحله اول: ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده را با نصف شکر داخل یک کاسه بریزید و با دور تند همزن برقی بزنید تا پف کند، طوری که از ظرف جدا نشود.
مرحله دوم: زردههای تخم مرغ را همراه با وانیل و شکر داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود؛ سپس شیر و روغن را به آن اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید.
مرحله دوم: زردههای تخم مرغ را همراه با وانیل و شکر داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود؛ سپس شیر و روغن را به آن اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید.
مرحله سوم: در این مرحله آرد و بکینگ پودر را که از قبل با هم مخلوط و سه بار الک کردهاید، به مواد زرده اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا مخلوط شود. حالا سفیده را به مواد پنکیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود.
مرحله چهارم: یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و اجازه بدهید ماهیتابه کاملا داغ شود؛ سپس یک ملاقه از مایع پنکیک را وسط آن بریزید. وقتی روی پنکیک حباب زد و پف کرد، آن را برگردانید تا سمت دیگرش هم طلایی شود. همه پنکیکها را به این صورت آماده کنید.
یکی دیگر از نکات پخت پنکیک و فوت و فن های مهم، وجود حباب های ریز روی پنکیک است. اگر در حین پخت متوجه تشکیل حباب های ریز روی پنکیک شدید، باید مطمئن باشید که پنکیک شما به خوبی پخته است.
بنابراین می توانید پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم به خوبی بپزد. خیلی از افراد پنکیک های برشته را بیشتر دوست دارند. بنابراین اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید، می توانید مدت زمان بیشتری را به پنکیک بدهید تا به طور کامل سرخ و برشته شود.
توجه کنید که برای هر طرف پنکیک فقط یک بار سرخشدن کافی است. نیازی نیست که پنکیک را بارها به چرخانیم. برای هر طرف همان یک دقیقه کافی است.
بدون شک یکی دیگر از مهم ترین نکات پخت پنکیک و شاید دغدغه خیلی از افراد، تزیین پنکیک است. اما نگران نباشید ما این مورد را هم به شما آموزش می دهیم. برای تزیین پنکیک از مواد بسیار متفاوتی می توانید استفاده کنید برای مثال میتوانید از خامه، پودر شکلات و توت فرنگی استفاده کنید.
یکی از سوال هایی که پیش میآید این است که پنکیک را با چی بخوریم؟ اما، ما برای این سوال شما هم جوابی داریم. خیلی از افراد لابلای پنکیک ها خامه میریزند و حتی به کمک توت فرنگی نیز آن را کمی حجیم می کنند. توصیه می کنم حتما این ترکیب را امتحان کنید، چون بسیار لذیذ است. در نهایت هم می توانید پودر شکلات را روی پنکیک بریزید و از خوردن آن لذت ببرید.