تزیین پفیلا برای بچه ها در ظرف تک نفره ویژه جشن و مدرسه
مدل لباس مجلسی ایرانی پوشیده + شیک ترین مدل های لباس مجلسی امسال
مدل لباس مجلسی ایرانی پوشیده مدل لباس مجلسی ایرانی پوشیده + شیک ترین مدل های لباس مجلسی امسال در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یک لباس مجلسی …
تزیین نارگیل شب یلدا برای عروس + اینجوری نارگیل رو برای عروس خانم تزیین کن
تزیین نارگیل شب یلدا برای عروس تزیین نارگیل شب یلدا برای عروس + اینجوری نارگیل رو برای عروس خانم تزیین کن در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
مدل سفره افطار ساده و جذاب شیک و لاکچری برای مهمانی
مدل سفره افطار مدل سفره افطار ساده و جذاب شیک و لاکچری برای مهمانی در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. همه ما دوست داریم به بهترین نحو …
تزیین پفیلا
تزیین پفیلا برای بچه ها در ظرف تک نفره ویژه جشن و مدرسه در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
برای تهیه پفیلا در قابلمه، نیازی به خیس کردن ذرت نیست. در عوض، می توانید در کمترین زمان ممکن، با تهیه پاپ کورن، خود را راضی کنید. تنها مواد لازم شامل ذرت خشک، نمک و کمی روغن (حدود یک یا دو قاشق غذاخوری برای چرب کردن کف قابلمه) هستند.
برای تهیه پاپ کورن در قابلمه، توصیه می کنم فقط از قابلمه رویی استفاده کنید، زیرا آن سریع داغ شده و دمای آن بالا می رود. با این حال، پفیلا در قابلمه یا ماهیتابه رویی بازتر می شود. با استفاده از قابلمه استیل، ذرت های پاپ کورن به خوبی باز نمی شوند و قابلمه چدن هم بهترین گزینه نیست.
برای تهیه پاپ کورن در قابلمه، توصیه می کنم فقط از قابلمه رویی استفاده کنید، زیرا آن سریع داغ شده و دمای آن بالا می رود. با این حال، پفیلا در قابلمه یا ماهیتابه رویی بازتر می شود. با استفاده از قابلمه استیل، ذرت های پاپ کورن به خوبی باز نمی شوند و قابلمه چدن هم بهترین گزینه نیست.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و حدود ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن در ته قابلمه بریزید تا ته قابلمه چرب شود. سپس دانههای ذرت را در ته قابلمه پخش کنید، اما به گونهای که روی هم قرار نگیرند تا همشون به یک اندازه حرارت ببینند. اگر مقدار بیشتری پفیلا درست کردید، از یک قابلمه بزرگتر استفاده کنید.
وقتی صدای ترکیدن ذرت کم شد، قابلمه را کمی تکان دهید تا تمامی ذرتها به طور کامل باز شوند و سپس شعلهی آتش را خاموش کنید. اگرچه اهمیت دارد که توجه کنید که هنگامی که صدای ترکیدن ذرت قطع شد، باید سریعاً شعلهی آتش را خاموش کنید تا پفیلاها نسوزند.
در هنگام پخت پاپ کورن، بهتر است حرارت را کم یا زیاد نکنید. تنها چند بار قابلمه را تکان دهید تا همه ذرتها به طور کامل باز شوند و نسوزند. همچنین، پیشنهاد میشود در حین باز شدن ذرتها، درب قابلمه را باز نکنید زیرا پفیلاها ممکن است به بیرون پرتاب شوند.
در صورتی که پاپ کورنی که درست کردهاید خوب باز نشد یا سفت بود، احتمالاً مشکل از ذرت است. در صورتی که ذرتی که استفاده میکنید خشک یا کیفیت ضعیفی داشته باشد، پفیلاها به طور کامل باز نمیشوند.
برای آمادهسازی ذرت، بهتر است آن را در پاکت یا ظرف سربسته در یک محیط خشک و خنک نگهداری کنید تا رطوبت نگیرد و در زمان تهیه پفیلا به طور کامل باز شود.
طرز تهیه پفیلا سرکه ای بسیار ساده است. در ابتدا، پفیلا ساده را با روشی که در بالا توضیح داده شده است، آماده کنید.
سپس با توجه به مقدار پفیلایی که دارید، روی پفیلاهای هنوز داغ قاشق قاشقی سرکه بریزید و آنها را بهم بزنید تا مخلوط شوند. بعد از اینکه سرکه به همه پفیلاها رسید، آنها را در فر داغ چند دقیقه قرار دهید تا رطوبت گرفته شوند.
اگر فر ندارید، پفیلاهای سرکه ای را در قابلمه یا ماهیتابه قرار داده و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید. برای مثال، آنها را روی آب کتری در حال جوشیدن قرار دهید تا رطوبت آنها برود. در این حین، درب قابلمه باز باشد و هر چند دقیقه یکبار پفیلاها را بهم بزنید.