تزیین برنج با زعفران مجلسی زیبا و جدید جذاب بدون قالب
مدل شومیز دخترانه طرحدار و ساده فوق العاده لاکچری و مدرن
مدل شومیز دخترانه مدل شومیز دخترانه طرحدار و ساده فوق العاده لاکچری و مدرن در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شومیز دخترانه اسپرت یکی از محبوبترین مدلهای …
مدل لباس مجلسی لاکچری اینستا کوتاه و بلند و شیک و دخترانه
مدل لباس مجلسی لاکچری مدل لباس مجلسی لاکچری اینستا کوتاه و بلند و شیک و دخترانه در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. چه لباسی از نظر شما مطلوب …
مدل بلوز شلوار دخترانه با پارچه ابروبادی دوختنی و خنک
مدل بلوز شلوار دخترانه با پارچه ابروبادی مدل بلوز شلوار دخترانه با پارچه ابروبادی دوختنی و خنک در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در اولین قدم باید …
تزیین برنج با زعفران
تزیین برنج با زعفران مجلسی زیبا و جدید جذاب بدون قالب در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
حتما برنج را بعد از پاک کردن با آب ولرم بشویید. توجه داشته باشید که باید آنقدر برنج را بشویید تا رنگ آب شفاف شود. در حین شستشو از چنگ زدن برنج خودداری کنید؛ زیرا باعث خرد شدن برنج میشود. برنج باید حدودا ۴ ساعت خیس بخورد.
البته این مدت زمان در مورد برنج نو که تازه از شالیزار آمده است و آن را خریداری کردهاید، کمتر است. برنج نو را بهتر است نیم ساعت بیشتر خیس نکنید. بعد از خیس کردن برنج با آب ولرم حتما به آن نمک اضافه کنید. اگر قرار است برنج را آبکش کنید، نمک بیشتری بریزید و اگر برنج شما کته است، خیلی کم نمک اضافه کنید.
برای آبکش کردن برنج ابتدا داخل یک قابلمه مناسب را آب بریزید. توجه داشته باشید که میزان آبی که باید برای جوشاندن برنج داخل قابلمه بریزید، به ازای هر یک لیوان برنج یک و نیم لیوان آب است. وقتی آب جوش آمد، حتما آب برنج را خالی کنید و بعد برنج را داخل قابلمه بریزید. وقتی برنج جوشید، یک دانه برنج را بین دو انگشت خود له کنید و اگر نرم شده بود، بلافاصله آبکش کنید.
برای آبکش کردن برنج ابتدا داخل یک قابلمه مناسب را آب بریزید. توجه داشته باشید که میزان آبی که باید برای جوشاندن برنج داخل قابلمه بریزید، به ازای هر یک لیوان برنج یک و نیم لیوان آب است. وقتی آب جوش آمد، حتما آب برنج را خالی کنید و بعد برنج را داخل قابلمه بریزید. وقتی برنج جوشید، یک دانه برنج را بین دو انگشت خود له کنید و اگر نرم شده بود، بلافاصله آبکش کنید.
اگر میخواهید برنج شما بیشتر قد بکشد، یک لیوان آب یخ داخل قالبمه برنج بریزید و سی ثانیه بعد برنج را آبکش کنید. بعد از آبکش کردن حتما روی برنج کمی آب ولرم بریزید تا نمک اضافه آن گرفته شود.
بعد از اینکه ته دیگ مورد نظرتان را کف قابلمه گذاشتید، برنج را طوری داخل قابلمه بریزید که مانند قله کوه بالا بیاید و به دیوارههای قابلمه نچسبد. حالا مقداری روغن یا کره را به دو سوم لیوان آب جوش اضافه کنید و دورتادور برنج بریزید.
در این مرحله با قاشق چند سوراخ رو و اطراف برنج ایجاد کنید و بعد در قابلمه را ببندید و حرارت اجاق گاز را زیاد کنید تا دم برنج بالا بیاید؛ سپس حرارت را کم کنید و روی در قابلمه دمکنی بگذارید. حدودا یک ساعت زمان لازم است تا برنج دم بکشد.
برای دم کردن برنج حتما به اندازه قابلمه و میزان برنج توجه کنید. اگر قابلمه شما نسبت به میزان برنج خیلی کوچک باشد، برنج جای کافی برای دم کشیدن ندارد؛ درنتیجه شل و لهیده خواهد شد.
برای پخت برنج به شیوه کته ابتدا آب برنج را خالی کنید و آن را داخل قابلمه بریزید و کمی آب اضافه کنید، به اندازهای که یک بند انگشت روی برنج را آب گرفته باشد. دو قاشق روغن و کمی نمک اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا برنج جوش بیاید. در قابلمه را در این مرحله نگذارید تا آب برنج کم کم کشیده شود؛ سپس با قاشق آرام برنج را هم بزنید و در قابلمه را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه بدهید برنج به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد.
اگر بعد از پخت و دم کشیدن برنج متوجه شدید که برنج کم نمک شده است، کمی نمک را داخل آب ولرم حل کنید و روی برنج بریزید و در صورتی که دوست دارید برنج شما بعد از پخت سفید باشد، هنگام جوشیدن برنج با آب یک قاشق آبلیمو یا آب نارنج به آن اضافه کنید.
از آنجایی که آبی که برنج را داخل آن خیس کردهاید دور ریختهاید و آب داخل قابلمه فاقد نمک است، بهتر است که به آب داخل قابلمه مقداری نمک بزنید تا برنج به خوبی دربیاید و له نشود.
برای اینکه برنجتان خوب دربیاید زمانی که برنجتان در حال جوشیدن است یک استکان آب سرد داخل قابلمه بریزید.
موقع پخت برنج کمی آن را زنده بردارید تا برنج بهتر شود. با دست چند دانه برنج را برداشته و بین انگشتها له کنید، اگر سطح برنج نرم بود و داخل برنج هنوز مقداری نپخته بود آن را بردارید، یعنی پلو را زمانی بردارید که هنوز داخل برنج نرم نشده است.
نکته بسیار مهم انتخاب قابلمه مناسب با مقدار برنج است. قابلمهای که میخواهید برنج را در آن بجوشانید باید بزرگ باشد تا برنج فضای کافی برای قد کشیدن داشته باشد. اما قابلمهای که برای دم کردن برنج انتخاب میکنید باید کاملاً مناسب با مقدار برنجتان باشد. اگر قابلمه کوچک باشد برنج به خوبی قد نمیکشد و خام میماند. اگر قابلمه بزرگ باشد، بیشتر برنج تهدیگ میشود. حجم برنج خام را در نظر بگیرید، قابلمه باید ۱٫۵ تا ۲ برابری مقداری که برنج خام درون قابلمه جای گرفته فضای خالی داشته باشد تا برنج به خوبی قد بکشد و بپزد.
زمانی که برنج را دم میکنید با انتهای قاشق سوراخهای عمقی داخل برنج ایجاد کنید تا بخار از کف قابلمه به برنجهای رویی هم برسد و برنج به صورت یکدست دم بکشد.
حتماً از دمکنی استفاده کنید چرا که بعد از خاموش کردن برنج بخارات جمع شده در قسمت داخلی در قابلمه روی برنج برگشته و برنج را شفته میکنند اما وجود دمکنی مانع از برگشتن قطرات مایع به برنج میشود.
نیمی از روغن را در ابتدا به برنج اضافه کرده و نیمی را قبل از خاموش کردن برنج به آن اضافه کنید. روغنی که از ابتدا به پلو میزنید باعث میشود تا برنج خشک نشود و روغنی که در انتها به آن اضافه میکنید (مخصوصاً اگر عادت به استفاده از روغن حیوانی دارید) باعث میشود تا برنج خوشمزهتر و خوش عطرتر شود چراکه روغن در فرایند پخت مقداری از عطر و مزه خود را از دست میدهد.