تزیین نیمرو ساده اما زیبا با گوجه برای صبحانه
مدل لباس پرنسسی دخترانه بلند با طرح های ساده و گلدار شیک و جدید
مدل لباس پرنسسی دخترانه بلند مدل لباس پرنسسی دخترانه بلند با طرح های ساده و گلدار شیک و جدید در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بیشتر اوقات …
مدل خانه دوبلکس ایرانی شیک و لاکچری جدید و مدرن با طرح های جذاب
مدل خانه دوبلکس ایرانی مدل خانه دوبلکس ایرانی شیک و لاکچری جدید و مدرن با طرح های جذاب در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خانه دوبلکس، خانه …
مدل پالتو پاییزه + زیباترین مدل پالتوهای زنانه را یکجا ببینید
مدل پالتو پاییزه مدل پالتو پاییزه + زیباترین مدل پالتوهای زنانه را یکجا ببینید در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. زمانی که می خواهید پالتو خود را …
تزیین نیمرو
تزیین نیمرو ساده اما زیبا با گوجه برای صبحانه در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
اول از همه توجه کنید که اندازه ماهیتابه طوری باشه که اگر هر تعداد تخم مرغ که مد نظرتون هست را در اون شکستیدباز هم حدود ۲ سانتی فاصلی خالی تا کناره ماهیتابه برای جمع شدن روغن باقی بمونه .ابتدا روغن به میزان لازم در ماهیتابه می ریزیم و صبر می کنیم که حسابی روغن داغ بشه .
اما نباید روغن بیش از حد داغ بشه تا به حد دود کردن و یا بد بود شدن برسه .مرحله بعدی اینه که تخم مرغ را خیلی خیلی، منظم بشکنیم، تا یه وقت بر اثر تند شکستن تخم مرغ زره در سفیده مخلوط نشه.
در موقع پرت کردن تخم مرغ حواستون باشه از ارتفاع نه کم و نه زیاد باید تخم مرغ ها رابه درون ماهیتابه انتقال داد . اگر فاصله پرتاب خیلی زیاد باشد، مطمئنن زرده تخم مرغ هم میشکنه و دیگه نیمرو ی خوشگل و خوشمزه ای که انتظارش را داریم، نخواهیم خورد .اگر هم فاصله خیلی کم باشه و چون روغن داغ هست یقیناً سفیده به صورت کامل پهن نمیشود و مثل یک لاستیک حالت میگیره و اصلا به دل نمی شینه .
این از نکته پرت کردن تخم مرغ؛ اما نکات دیگه ای هم هستند : برای اینکه نیمرو ی شماخوشمزه بشه اینا باید بدونید که اگر زرده تخم مرغ در روغن بسیار زیاد برخورد کنه زرده سفت میشه ویک بوی بدی از خودش متساعد میکنه پس تا میشه زرده میان سفیده باشد و روغن را سعی کنید بعداز پهن کردن سفیده تخم مرغ، از کناره های ماهیتابه با قاشق به روی زرده بپاشید تا زرده به میزان کافی پخته بشه و حال عسلی هم داشته باشه .
یک نکته مهم دیگه : سفیده تخم مرغ هر چقدر که بیشتر روغن بش بخوره خوشمزه تر میشه ..پس یادتون باشه زرده تخم مرغ نشکنه و میون سفیده باشه و سفیده در روغن پهن بشه و حتیمیتونید روغن داغ را با قاشق راهشو به درون سفیده تخم مرغ بکشونید، به شرط اینکه به زرده زیادی روغن نزدیک نشه .از نظر “روانشانسی رنگ ها” هم باید بدونید که رنگ نارنجی، انرژی بخش هست و هرچی زرده تخم مرغ، نارنجیتر باشه اشتها را بیشتر باز می کنه .
امید وارم خوشمزه ترین نیمرو ها را بپزید .ارزش غذایی یک عدد تخم مرغ معادل است با ۳۰ گرم انواع گوشت (قرمز، مرغ و ماهی) معادل دو تکه متوسط خورشتی، نصف لیوان حبوبات پخته، یک چهارم لیوان حبوبات خام و یک چهارم لیوان انواع مغزها مانند، بادام، پسته، فندق، گردو است. تخم مرغ یک ماده غذایی بی نظیر و سرشار از پروتئین، مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن است که کمبود برخی از آنها موجب بروز بیماریهای مختلف از جمله بیماریهای ذهنی، پوستی و چشم می شود.
وزارت بهداشت اعلام کرد: تخم مرغ جایگاه ویژه ای در سفره غذایی ایرانیان از سالیان دور داشته است. به علاوه توجه ویژه ای به این ماده در موارد غیرتغذیه ای همچون سفره هفت سین، سفره عقد، شکستن تخم مرغ به عنوان جلوگیری از چشم زخم، طالع بینی، درمان شکستگی های استخوان و… شده است که همه و همه در پیشینه و تاریخچه ایران باستان وجود داشته و در بسیاری از مناطق سنتی ایران به غلط یا صحیح، هنوز جایگاه ویژه خود را حفظ کرده است و داد و ستد این ماده غذایی در برخی از خانوارهای روستایی تنها محل درآمدزایی محسوب می شود.
برای تهیه نیمرو، ابتدا در یک ماهیتابه مناسب به تعداد تخممرغهایتان، روغن بریزید و اجازه دهید روغن کمی داغ شود سپس تخممرغ را در آن بشکانید. منتظر بمانید تا یک روی تخممرغ کمی سرخ شود. بعد از این که یک رویش سرخ شد سریعا آن را برگردانید و اجازه دهید روی دیگرش هم سرخ شود.
نیمروی ساده خود را میتوانید بعد از ریختن در ماهیتابه هم بزنید تا زرده و سفیده با هم اندکی مخلوط شوند.
اگر دوست دارید نیمروی شما کاملا بپزد، بهتر است تخممرغها را قبل از ریختن در ماهیتابه در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید و سپس آن را در ماهیتابه بریزید تا سرخ شود.برای تهیه نیمرو عسلی باید ابتدا، در یک تابه برحسب تعداد تخممرغتان، مقداری روغن بریزید و اجازه دهید، داغ شود. سپس تخممرغ را در تابه بشکانید. دقت کنید در این روش نباید تخممرغ را هم بزنید.
بهتر است برای تخم مرغ عسلی آن را حدود یک تا دو دقیقه بپزید و در حین پختن مدام از ته ماهیتابه مقداری روغن داغ روی تخممرغ بریزید. این مدل از نیمرو را نیاز نیست برگردانید تا دو رویش سرخ شود. تخم مرغ عسلی شما به همین راحتی آماده شد. نوش جان!
اگر میخواهید برای مهمانی یا مجالستان نیمرو سرو کنید. خوب است نیمرو عسلی را انتخاب کنید. فقط کافی است برای مجلسی کردن آن، اندکی خلاقیت به خرج دهید و مثلا آن را در قالبهایی که به اشکال مختلف در بازار موجود است، سرخ کنید یا در تزیین آن از سبزیجات مختلف استفاده کنید.
اگر میخواهید تخممرغ سرخ شدهتان شکل پفکی داشته باشد باید ابتدا فرتان را روشن کنید و اجازه دهید تا دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد کمی گرم شود. همزمان روی سینی فرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید. سفیده تخممرغتان را از زرده جدا کنید. سپس سفیده را آنقدر هم بزنید که کف کند.
بعد پنیر پارمسان را اضافه کنید، فقط حواستان باشد که پنیر را باید خیلی آرام روی سفیده کفکرده بریزید والا کف تخم مرغ از بین میرود.
حالا مخلوط سفیده و پنیر را روی سینی فر که کاغذ روغنی روی آن گذاشتید، بریزید و وسطش را با قاشق خالی کنید و زرده تخم مرغ را داخل آن حفره بریزید بعد سینی فر را در مرکز آن بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد. حاصل کارتان یک تخم مرغ ابری شکل است که میتوانید با لذت تمام بخورید. نوش جان!
برای تهیه نیمرو با عسل کافی است درست مثل طرز تهیه نیمرو ساده، ابتدا روغن را در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید خوب داغ شود سپس تخممرغ را در آن بریزید و روی هر تخممرغ را عسل بریزید و بعد مقداری نمک بزنید. حدود ۲ تا ۳ دقیقه اجازه دهید تا زمانی که سفیده تخممرغ جا بیفتد بپزد.