تزیین نارنگی به شکل های متنوع برای پاییز زیبا
مدل شلوار گشاد جدید + زیباترین ست های امسال با مدل شلوار گشاد رو اینجا ببین
مدل شلوار گشاد جدید مدل شلوار گشاد جدید + زیباترین ست های امسال با مدل شلوار گشاد رو اینجا ببین در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در …
مدل مو کوتاه مجلسی + زیباترین مدل موهای زنانه مجلسی امسال از بهترین آرایشگران
مدل مو کوتاه مجلسی مدل مو کوتاه مجلسی + زیباترین مدل موهای زنانه مجلسی امسال از بهترین آرایشگران در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شینیون موی کوتاه …
مدل لباس مجلسی کوتاه خوشگل پوشیده و ساده و شیک و لاکچری
مدل لباس مجلسی کوتاه مدل لباس مجلسی کوتاه خوشگل پوشیده و ساده و شیک و لاکچری در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. لباس مجلسی کوتاه میتواند هم برای …
تزیین نارنگی
تزیین نارنگی به شکل های متنوع برای پاییز زیبا در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
طعم نارنگی مانند پرتقال ترش و اسیدی است. به دلیل طعم ترش و در عین حال شیرینش از آن در تهیه سس سالاد، تهیه انواع دسر، مربا یا حتی اسموتی نارنگی استفاده میشود. یکی از خواص بینظیر نارنگی که در همه مرکبات مشترک است داشتن ویتامین c و خاصیت آنتی اکسیدانی این میوه است.
نارنگی اصل در نوار مرکزی ایران از راه بذر زیاد میشود و در نقاط گوناگون، به نامهای بمی، جهرمی، دزفولی و محلی شناخته میشود. کینو همان نارنگی معروف به نارنگی پاکستانی است که اولین بار در سال ۱۳۴۲ وارد کشور شد. این واردات سالهای زیادی است که همچنان ادامه دارد و به دلیل این که این نوع نارنگی پرآب، گوشتی، شیرین و دارای پوستی نازک است، در بازار میوه کشور طرفداران زیادی دارد.
بذر نارنگی پاکستانی بیشتر در ناحیه مرکزی و جنوب غربی کشور به خصوص در شهرهای دزفول و شوشتر کاشته میشود و درخت آن چتری و پر محصول با برگهای قاشقی است. این درخت همیشه سبز است و تا چهار و نیم متر رشد میکند. گلهای درخت نارنگی سفید رنگ و دوجنسی است که از طریق حشرات گرده افشانی صورت میگیرد.
مقاومت درختان نارنگی در مقابل سرما خوب است ولی میوههای آن به علت داشتن پوست نازک، نسبت به سرما بسیار حساس هستند و به راحتی یخ میزنند. بنابراین، بهتر است بذر آن در مکانهای سردسیر کاشته نشود.
میوه نارنگی دارای ویتامینهای A و B1 و B2 و C و همینطور حاوی پروتئین، چربی، قند و مقدار زیادی فسفر و کلسیم است. به خاطر داشتن فسفر و کلسیم بالا، یکی از میوههایی است که خوردن آن برای حفظ سلامت استخوانها و پیشگیری از پوکی استخوان توصیه میشود. مشخص شده است مقادیر بالای ویتامین آ و ث در نارنگی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری سرطان میتواند موثر باشد.
نارنگی به علت داشتن فسفر فراوان، باعث تقویت حافظه میشود. ضمن این که نارنگی برای رفع بیاشتهایی و رفع گرمای بیش از حد بدن بعد از فعالیتهای بدنی یا در فصلهای گرم بسیار موثر است.
اگر از بیخوابی رنج میبرید و شبها نمیتوانید خواب راحت داشته باشید، متخصصین تغذیه خوردن نارنگی را یک الی دو ساعت قبل از خواب توصیه میکنند. یکی از علتهایی که برای این امر برشمرده میشود بوی نارنگی است که گفته میشود باعث از بین رفتن استرس و ایجاد حس آرامش میشود.
نارنگی دارای مقدار زیادی منیزیم است و از این طریق در فعالیت عضلانی، دستگاه گوارش و سیستم عصبی اثر مثبت میگذارد.طبق تحقیقات جدیدی که درباره خواص نارنگی انجام شده است، وجود مادهای به اسم نوبیلتین در آن به اثبات رسیده که نه تنها موجب جلوگیری از چاقی میشود، بلکه ضد دیابت نوع ۲ و حتی ضد گرفتگی شریانهای بدن است. همچنین این ماده از رسوب چربی در کبد، با ترکیب ژنهایی که درگیر سوزاندن چربی اضافی هستند جلوگیری میکند و مانع از فعالیت ژنهای مسئول تولید چربی میشود.
یکی دیگر از خواص نارنگی، جلوگیری از ایجاد فشار خون است. علت آن وجود مقادیر زیادی پتاسیم در نارنگی است. افراد دارای فشار خون میتوانند در صورت عدم دسترسی به گریپفروت، از نارنگی استفاده کنند.
از دیگر خواص نارنگی این است که به علت داشتن مقدار زیادی ویتامین C، میتواند ایمنی بدن را بالا ببرد.نارنگی با داشتن موادی مثل اسید فولیک، پتاسیم و آنتی اکسیدانها میتواند به سیستم عصبی و مغز کمک کند. اسید فولیک باعث جلوگیری از ایجاد بیماری آلزایمر میشود و همچنین پتاسیم باعث افزایش خون رسانی به مغز شده که این موضوع باعث خوب کار کردن سیستم عصبی و فعالیتهای مغز میشود.
فقر ویتامین B6 باعث ایجاد افسردگی و تهوع میشود که این مشکل میتواند با خوردن مداوم نارنگی برطرف شود.نارنگی برای زنان باردار هم بسیار مفید است که علت آن اسیدفولیک موجود در نارنگی است. اسیدفولیک به تشکیل لوله عصبی و شکلگیری گلبولهای قرمز در نوزادان قبل از تولد بسیار کمک میکند.
نارنگی مادهای به نام سینفرین دارد. این ماده باعث از بین رفتن مخاط مضر موجود در ریه میشود که در نتیجه، باعث کاهش سرفههای مزمن ناشی از سرماخوردگی و آلرژی میشود.
نارنگی سرشار از ترکیبات گیاهی مفید برای سلامتی است که از آن جمله میتوان به فلاونوئیدها اشاره کرد. فلاونوئیدهای نارنگی نوعی آنتی اکسیدان هستند که به محافظت از بدن در برابر عدم تعادل رادیکالهای آزاد کمک میکنند. در صورت کمبود آنتی اکسیدان در بدن و به ویژه داشتن رژیم غذایی ناسالم به عنوان یک عادت بد، وجود رادیکالهای آزاد در بدن میتواند منجر به اکسیداسیون شود. نتیجه آن، پیری زودرس و افزایش احتمال ابتلا به انواع سرطان و بیماریهای قلبی است.
راه دیگری که فلاونوئیدها به محافظت از بدن در برابر سرطان کمک میکنند، سرکوب ژنهایی است که مانع رشد سرطان میشوند و ترکیبات محرک سرطان را غیرفعال میکنند. با این حال، تحقیقات بیشتری در مورد میزان مصرف نارنگی برای انسان مورد نیاز است تا مشخص شود که چه مقدار مرکبات باید برای دستیابی به این اثرات مصرف کنید