تزیین صبحانه سالم برای دانش آموزان با پنیر و گردو جذاب و زیبا
تزیین الویه جدید برای مهمان همراه با چیپس
تزیین الویه تزیین الویه جدید برای مهمان همراه با چیپس در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای خوش طعم کردن این سالاد هویج را با کمی شکر …
مدل آرایش زنانه و عروس و آرایش صورت جدید عربی و لایت
مدل آرایش زنانه مدل آرایش زنانه و عروس و آرایش صورت جدید عربی و لایت در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای هرچه زیباتر شدن چهره و سیمای …
مدل کابینت آشپزخانه ۱۴۰۲ + اگه دنبال کابینت می گردی از دیدن این مطلب ضرر نمی کنی
مدل کابینت آشپزخانه ۱۴۰۲ مدل کابینت آشپزخانه ۱۴۰۲ + اگه دنبال کابینت می گردی از دیدن این مطلب ضرر نمی کنی در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
تزیین صبحانه سالم برای دانش آموزان
تزیین صبحانه سالم برای دانش آموزان با پنیر و گردو جذاب و زیبا در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
اغلب متخصصان و کارشناسان علوم غذایی اتفاق نظر دارند که صبحانه از مهم ترین وعده های غذایی است که در صورت حذف یا بی کیفیت بودن ترکیبات آن می تواند بر سلامت افراد، اثرات نامطلوب بگذارد.
تعداد زیادی از افراد، پس از صرف صبحانه دچار گرسنگی زودهنگام می شوند و اشتها و ولع بیشتری به خوردن ناهار پیدا می کنند، اما همین افراد با حذف وعده صبحانه دیرتر گرسنه می شوند و گاه تا هنگام عصر، اشتهایی به خوردن ندارند. فیروزکوهی می گوید، مصرف زیاد مواد شیرین در این وعده مثل انواع مربا، قند، شکر، چای شیرین و نان فاقد سبوس بعد از حدود نیم ساعت به دلیل ترشح انسولین و کاهش قند خون در مصرف کننده حالت گرسنگی ایجاد می کند.
به این دلیل توصیه می شود، در این وعده بیشتر از مواد پروتئینی و فیبری استفاده شود و همراه با مواد شیرین، یک ماده پروتئینی نظیر شیر، تخم مرغ و پنیر مصرف شود .همچنین استفاده از نان سبوس دار یا جو در این وعده با ایجاد سیری طولانی مدت فرد را کمتر دچار ریزه خواری می کند.
صبحانه باعث افزایش انرژی بدن برای شروع کار روزانه و ایجاد آرامش در ابتدای روز و بهبود خلق و خوی فرد می شود. کسانی که صبحانه می خورند، کمتر دچار یبوست و دیابت و پرفشاری خون می شوند.
این افراد حافظه کوتاه مدت و تمرکز و هوشیاری بهتر و بیشتر نسبت به کسانی دارند که صبحانه نمی خورند. خوردن صبحانه بخصوص برای دانش آموزان و دانشجویان به سبب کمک به فعالیت ذهنی و تامین سوخت لازم مغز بسیار توصیه می شود.
صبحانه خوب و با کیفیت چه صبحانه ای است و چه مواد مغذی ای را می توان در وعده صبحانه گنجاند تا آن را غنی کند؟ صبحانه غنی و مقوی، صبحانه ای است که به اندازه کافی پروتئین و فیبر در آن گنجانده شده باشد.
تخم مرغ، پنیر و شیر از ترکیبات حاوی پروتئین هستند که لزوما باید در سفره صبحانه گنجانده شوند. شیر به عنوان پایه و ترکیب اصلی در وعده صبحانه با ارزش غذایی و پروتئین بالا بخصوص برای کودکان، نوجوانان و حتی سالمندان ضروری است.
همچنین تخم مرغ در درجه دوم، تامین کننده پروتئین و مواد مغذی بدن است و افراد سالم می توانند، روزانه یک عدد تخم مرغ میل کنند، اما در موارد بیماری های خاص باید در مصرف آن محدودیت ایجاد شود.
همچنین مصرف پنیر همراه با مغز گردو که مقوی و حاوی بیشترین میزان امگا۳ است، صبحانه مقبولی است. پودرجوانه گندم، کنجد و فلفل سیاه برای اضافه کردن روی تخم مرغ و پنیر توصیه می شود. از سایر غذاهایی که می تواند وعده صبحانه را غنی کند، می توان به فرنی و شیربرنج اشاره کرد که بخصوص برای کودکان یا سالمندانی که مشکلات دندانی دارند، مفید است.
همچنین حلیم کم چربی، عدسی کم نمک و خوراک لوبیا از جمله خوراک های مناسب و مغذی است که در وعده صبحانه می تواند گنجانده شود .
توت خشک، خرمای خشک زاهدی، کشمش یا مویز از جایگزین های با ارزش قند صبحانه و شیره میوه ها و عسل های طبیعی کم گلوکز مناسب تر و مغذی تر از شکرند. مربا و مواد شیرین بجز عسل طبیعی بهتر است محدودتر و فقط بعضی روزها همراه یک ماده پروتئینی مانند شیر یا پنیر مصرف شود.
برای تنوع در وعده صبحانه یکی دو روز در هفته می توان از کره، سرشیر، خامه و پنیر خامه ای استفاده کرد. این گروه جزو چربی ها محسوب می شوند، نه لبنیات. در افراد بالغ و بیماران بهتر است محدود و در کنار مواد پروتئینی مصرف شوند. برای کودکان، نوجوانان و حتی جوانان فعال مصرف آن آزادتر است، اما نباید زیاده روی کنند .
برای وارد کردن فیبر در وعده صبحانه که کمک زیادی به مهار اشتها و جلوگیری از افزایش ناگهانی قند خون می کند، باید روزانه از نان سبوس دار یا نان جو استفاده شود و با توجه به این که میزان سبوس گیری از آردهای سنتی ما رو به افزایش است، می توان از نان های سبوس دار و مغز دار و کنجد دار صنعتی کارخانه ای که تایید شده و تحت نظر مسئولان فنی تولید می شوند، استفاده کرد. اغلب نان های فانتزی و ساندویچی فاقد سبوس هستند.
میزان نان مصرفی بسته به جثه فرد، فعالیت، نوع صبحانه و برخی موارد دیگر متفاوت است، اما بهتر است یک تا سه واحد نان سبوس دار یا نان جو۵۰ درصد (متشکل از ۵۰ درصد آرد گندم و ۵۰ درصد آرد جو) استفاده شود که شامل یک کف دست یا ۳۰ گرم نان است که می تواند تا سه کف دست یا ۹۰ گرم افزایش یابد که البته در مورد نان لواش هر واحد آن برش هایی به اندازه چهار کف دست می شود.
صبحانهی سالم در ابتدای روز، انرژی لازم برای عملکرد مغز و بدن شما در طول روز را فراهم میکند. همچنین توانایی تمرکز و حافظهای شما را افزایش میدهد. اگر به دنبال راهی برای افزایش سریع انرژی بدن هستید، صبحانه بخورید.
مصرف صبحانهی سالم در درازمدت با بهبود عملکرد مغزی و بدنی، باعث بهبود خلق و کاهش استرس شما میشود. مصرف صبحانه با تنظیم قند خون، میتواند از احساس خستگی صبحگاهی جلوگیری کند.
تحقیقات نشانداده که مصرف صبحانهی سالم در درازمدت، موجب کاهش وزن و تناسب اندام میشود. افرادی که از وعدهی صبحانه به قصد کاهش وزن، صرف نظر میکنند، جالب است بدانید که صبحانهی سالم نه تنها موجب افزایش وزن نمیشود، بلکه با جلوگیری از مصرف میانوعدههای پرکالری و افزایش سوختوساز بدن در طول روز، به کاهش وزن کمک میکند. همچنین صرف صبحانه، اشتهای شما را در وعدههای نهار و شام کاهش میدهد.
بااینوجود، تحقیقات جدید نشان میدهند که مصرف وعدهی صبحانه، به تنهایی، شاید تاثیری در کاهش یا افزایش وزن نداشتهباشد. اما اگر شما قصد کاهش وزن دارید، برای کاهش کالری از برنامهی غذاییتان، هرگز یک وعدهی غذایی را حذف نکنید. همچنین، تحقیقات نشانمیدهد که افرادی که کاهش وزن داشتهاند، غالبا وعدهی صبحانه را مصرفمیکنند.