نکات پخت حلوا ارده و راز خوشمزگی حلوا ارده خوشمزه و خانگی
نکات پخت کیک در پلوپز ساده و راز خوشمزگی درست کردن کیک چیست
نکات پخت کیک در پلوپز نکات پخت کیک در پلوپز ساده و راز خوشمزگی درست کردن کیک چیست در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. پخت کیک …
نکات پخت شیرینی مینیاتوری و راز خوشمزگی شیرینی مینیاتوری خوشمزه
نکات پخت شیرینی مینیاتوری نکات پخت شیرینی مینیاتوری و راز خوشمزگی شیرینی مینیاتوری خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی مینیاتوری با بافتی خوشمزه و …
نکات پخت خورشت آلو مسما و راز خوشمزگی خورش آلو مسما خانگی
نکات پخت خورشت آلو مسما نکات پخت خورشت آلو مسما و راز خوشمزگی خورش آلو مسما خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. غذای مسما یا …
نکات پخت حلوا ارده
نکات پخت حلوا ارده و راز خوشمزگی حلوا ارده خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
به عنوان گزینههای صبحانه، آیا به نان و پنیر علاقه دارید؟ یا ممکن است کره و مربا را ترجیح میدهید؟ شاید خامه و عسل؟ اما این حقیقت را به شما بگوییم که هیچ یک از این انتخابها به اندازه حلوا ارده برای صبحانه استفاده مناسب نیست! حلوای اصیل ایرانی، تهیه شده از کنجد، یکی از بهترین و پرانرژیترین گزینهها برای صبحانه میباشد و میتواند شما را تا ساعتها سیر نگه دارد. در این مقاله، میخواهیم به شما نشان دهیم که چگونه میتوانید حلوا ارده خانگی تهیه کنید. اگرچه بسیاری از افراد ترجیح میدهند این خوراکی را آماده بخرند، اما بدون شک نسخه خانگی آن سالمتر و خوشمزهتر است. در حلوا ارده خانگی، مواد نگهدارنده نداریم و مصرف آن برای سلامتی ما مفیدتر است.
مواد لازم برای تهیه حلوا ارده
آرد گندم: ۲۱۰ گرم
ارده (یا کنجد پودر شده): ۱۲۰ گرم
شکر: ۵۰۰ گرم
مغز گردو خردشده: ۱۵۰ گرم
آب: ۱ پیمانه
زعفران دمکرده: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
گلاب: ۳ قاشق غذاخوری
پودر پسته: به میزان لازم
مقادیر مورد نیاز برای تهیه حلوا ارده که مشاهده کردهاید، حدوداً میتوانید بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم تنظیم کنید. اگر احساس میکنید این مقدار برایتان زیاد است، میتوانید نسبت مواد اولیه را به مقادیر کمتری تنزل دهید و حلوای کمتری تهیه کنید. از سوی دیگر، اگر دوست دارید حجم بیشتری از این حلوا را درست کنید، میتوانید فقط مقادیر مواد اولیه را به نسبت مساوی افزایش دهید.
روش تهیه حلوا ارده
این حلوا از جمله خوراکیهایی است که بسیاری افراد فکر میکنند تهیه آن ممکن است دشوار باشد، اما واقعیت کاملاً متفاوت است. با دنبال کردن راهنمایی که ما در ادامه ارائه میدهیم، میتوانید به راحتی حلوا ارده خانگی خود را تهیه کنید. لازم به ذکر است که مدت زمان آمادهسازی و تهیه این حلوا حدوداً ۴ ساعت طول میکشد، پس صبر و حوصله کافی را به خرج دهید تا نتیجه نهایی شگفتآور شود.
از دیگر شیرینیهایی که ممکن است در ظاهر دشوار به نظر بیاید، میتوان به قرابیه خرمایی تبریز اشاره کرد. پخت این شیرینی نیز بسیار آسان است؛ میتوانید مقاله طرز تهیه قرابیه خرمایی را مطالعه کنید.
برای تهیه حلوا ارده، مراحل زیر را دنبال کنید:
آرد را یکبار الک کنید و در تابهای با عمق مناسب بریزید. میتوانید بهجای تابه از قابلمه نیز استفاده کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و تفت دهید. رنگ آرد شما باید تا حدود طلایی شود و بوی زُهم آن نیز از بین برود. بعد از این، کنجد پودر شده را اضافه کنید. حدوداً ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر نیز به تفتدادن ادامه دهید.
بعد از این که مخلوط حلوا و کنجد را بهخوبی تفت دادید، مغز گردو خرد شده را اضافه کنید. بسته به سلیقه خود، میتوانید مقداری پودر پسته نیز اضافه کنید. مجدداً مقداری تفت بدهید. سپس این ترکیب را در یک کاسه بزرگ خالی کنید.
داخل قابلمهای مناسب، آب و شکر را اضافه کنید. آن را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا جوش بیاید. زمانی که شکر بهخوبی در آب حل شد، گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید. اجازه دهید که شهد شما مجدداً مقداری بجوشد تا به غلظت مناسب برسد. بعد از این، شهد را از روی حرارت بردارید.
قبل از اینکه شهد سرد شود، آن را به مخلوط آرد اضافه کنید. توجه داشته باشید که آرد نیز باید مقداری گرم باشد؛ پس قبل از اینکه از حرارت بیافتد باید شهد را به آن اضافه کنید. به کمک لیسه یا قاشق چوبی، آرد و شهد را بهخوبی با یکدیگر مخلوط کنید. این کار را آنقدر انجام دهید که به بافتی مناسب برسید؛ حلوا ارده شما باید منسجم باشد.
حال باید حلوا ارده خود را داخل ظرف مناسبی قرار دهید. توجه داشته باشید، قبل از اینکه حلوا سرد شود باید این کار را انجام دهید؛ وگرنه جابهجایی آن سخت خواهد شد. بهتر است از ظرفی استفاده کنید که قرار است حلوا را از داخل همان مصرف کنید. حلوا را داخل آن ظرف ریخته و رویش را با پسته پودر شده و مغز گردو و بادام تزیین کنید.
اکنون ظرف را داخل یخچال قرار دهید. حلوا باید به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بماند. بعد از این مدت، طرز تهیه حلوا ارده به پایان رسیده و آماده سرو خواهد بود.
نکات پخت حلوا ارده
میتوانید ارده را بهصورت آماده از عطاریها و فروشگاهها تهیه کنید؛ در این صورت، حلوا ارده شما ممکن است کمی چربتر باشد.
برای بهبود مزه و بافت حلوا، به جای استفاده از شهد شکر، میتوانید از پودر قند استفاده کنید. در این صورت، مقدار پودر قند را کاهش دهید.
اگر تمایل به داشتن حلوای ارده اصیلتر دارید، میتوانید برای شیرینکردن آن از شیره انگور یا خرما استفاده کنید. در این صورت، یک پیمانه شیره کافی خواهد بود.
در برخی دستورهای تهیه حلوا ارده، از شیر یا پودر شیرخشک بهجای آب استفاده میشود که میتواند مزه حلوای شما را بهبود ببخشد.
برای افزودن عطر و مزه بهتر، حتماً از پودر هل نیز استفاده کنید. نصف قاشق چایخوری پودر هل کافی خواهد بود.