نکات تهیه پشمک و راز خوشمزگی پشمک خوشمزه و خانگی در منزل - چلوگوشت
نکات پخت خورشت فسنجان و راز خوشمزگی خورشت فسنجان چیست

نکات پخت خورشت فسنجان و راز خوشمزگی خورشت فسنجان چیست

نکات پخت خورشت فسنجان نکات پخت خورشت فسنجان و راز خوشمزگی خورشت فسنجان چیست در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. خورشت فسنجان یک غذای سنتی ایرانی …

نکات پخت دیگچه و فوت و فن دیگچه مشهدی خوشمزه

نکات پخت دیگچه و فوت و فن دیگچه مشهدی خوشمزه

نکات پخت دیگچه نکات پخت دیگچه و فوت و فن دیگچه مشهدی خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد یکی از دسرهای سنتی و محلی شهر …

نکات پخت برنجک و راز خوشمزگی برنجک خوشمزه و خانگی

نکات پخت برنجک و راز خوشمزگی برنجک خوشمزه و خانگی

نکات پخت برنجک نکات پخت برنجک و راز خوشمزگی برنجک خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. خوراکی برنجک دارای مزایا و ویژگی‌های منحصر …

نکات تهیه پشمک

طرز تهیه پشمک چوبی در قابلمه بدون دستگاه طرز تهیه پشمک بازاری طرز تهیه پشمک با مخلوط کن طرز تهیه پشمک خانگی با قابلمه طرز تهیه پشمک ساده طرز تهیه پشمک خانگی مرحله به مرحله طرز تهیه پشمک با دستگاه فیلم طرز تهیه پشمک چوبی در قابلمه

نکات تهیه پشمک و راز خوشمزگی پشمک خوشمزه و خانگی در منزل در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

پشمک واقعاً یک تنقلات خوشمزه است که در سرتاسر جهان محبوبیت دارد. مطالعه تاریخچه و منشأ این شیرینی نشان می‌دهد که چگونه این خوراکی تا به امروز از زمان‌های دور به ما منتقل شده است. اطلاعات جذابی درباره ویلیام موریسون، دندانپزشکی که پشمک را اختراع کرد، نیز جالب بود. روز ملی جهانی پشمک هم یک فرصت عالی برای مردم برای لذت بردن از این تنقلات خوشمزه می‌باشد.

اگر تمایل دارید پشمک را در خانه تهیه کنید، می‌توانید از روش تهیه پشمک در خانه استفاده کرده و تجربه‌ای خوشایند را ایجاد نمایید. این به شما امکان می‌دهد تا طعم‌ها و مواد اضافی مورد علاقه‌ی خود را به پشمک اضافه کرده و آن را به سلیقه‌ی خود شخصی سازی کنید.

مواد لازم برای تهیه پشمک

شکر ۲/۵ پیمانه

آرد ذرت ۲/۵ پیمانه

لیوان ۱ پیمانه

جوهر لیمو ۱ ق چای خوری

روش تهیه پشمک

ابتدا یک تابه را بر روی حرارت قرار داده و حرارت را به مرحله ملایم تنظیم کنید.

آرد ذرت را به داخل تابه اضافه کرده و به آرد با دقت تکیه دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. در این مرحله، حدود ۱۵ دقیقه طول می‌کشد. حتماً باید از سوزش آرد جلوگیری کنید و حرارت را در مرحله ملایم نگه دارید.

آرد را در یک سینی ریخته و پخش کنید تا به آرامی خنک شود.

یک تابه دیگر را بر روی حرارت قرار دهید و به آن آب و شکر اضافه کرده و مخلوط کنید تا شکر ذوب شود و شربت غلیظ شود. وقتی به غلظت مورد نظر رسید، جوهر لیمو را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر بجوشانید و از حرارت بردارید.

یک تکه یخ یا یخ خشک را درون دستمال قرار دهید و روی آن یک سینی بگذارید. سینی را بر روی یخ قرار دهید تا مراحل خنک کردن را انجام دهید. توجه داشته باشید که مراحل سرد کردن را در وسط سینی انجام دهید و از لمس کناره‌های سینی پرهیز کنید، زیرا آب و شکر هنگام سرد شدن سفت می‌شوند و به کناره‌ها می‌چسبند.

حالا آب و شکری که مثل خمیر شده را به شکل حلقه درآورده و درون سینی آرد بگذارید. هر دو طرف حلقه را به آرد پاشید و با دقت از کناره‌ها بکشید و تا کنید تا به شکل عدد ۸ انگلیسی بپیچد.

پشمک را بر روی آرد پاشید و به همین شکل ۲۰-۳۰ بار تکرار کنید. وقتی رشته‌ها شکل می‌گیرند، آرد اضافی را جدا کنید.

حالا می‌توانید از پشمک خانگی تازه تهیه شده لذت ببرید. لطفاً توجه داشته باشید که در هنگام کار با حرارت، بسیار دقت کنید تا آرد نسوزد و در مراحل سرد کردن نیز دقت ویژه داشته باشید تا پشمک به درستی شکل گیرد.

نکات تهیه پشمک

این نکات و ترفندها می‌توانند به تنوع و خلاقیت در تهیه پشمک خانگی کمک کنند، زیرا این شیرینی با تغییرات کوچک در مواد افزودنی و رنگ‌ها به شکل‌ها و طعم‌های مختلفی تهیه می‌شود. از نکات زیر توجه داشته باشید:

اگر در حین کار رشته‌ها پاره شد، می‌توانید آن‌ها را مجدداً بهم وصل کرده و شکل دهید. این امر به تجربه و مهارت شما در تهیه پشمک بستگی دارد.

برای تهیه پشمک با مغز، می‌توانید مغزهای مختلفی را اضافه کنید. این مغز می‌تواند مغز بادام، گردو، بادام زمینی یا مغز سایر میوه‌ها باشد.

اضافه کردن کمی سرکه به جوش آخر شیرینی می‌تواند طعم شیرینی را تازه‌تر کند.

برای تهیه پشمک کاکائویی، به آرد و روغنی که در سینی ریخته‌اید، کمی پودر کاکائو اضافه کنید تا طعم و رنگ کاکائو به پشمک بدهد.

می‌توانید با اضافه کردن رنگ مجاز خوراکی به آرد و روغن، پشمک‌های رنگی درست کنید. این کار می‌تواند جذابیت بیشتری به پشمک‌ها اضافه کند.

در صورت تمایل، می‌توانید به آرد و روغن کمی زعفران آب کرده یا پودر هل اضافه کنید تا به پشمک طعم و رنگ خاصی بدهید.

برای جدا کردن رشته‌ها، بهتر است از قیچی یا کارد استفاده نکنید زیرا ممکن است رشته‌ها به هم چسبیده و دچار مشکل شوند. به جای آن، از انگشتان خود یا دستکش‌های پلاستیکی استفاده کنید.

برای سرو کردن پشمک، می‌توانید آن را در استکان یا قالب قرار داده و فشار دهید تا شکل دلخواهتان را بگیرد. سپس پشمک را برگردانید و آماده به سرو کردن باشد.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 17 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.