نکات پخت برساق و راز خوشمزگی برساق خانگی و روش نگهداری از برساق - چلوگوشت
زیباترین مدل آرایش صورت مجلسی ناز و دیدنی

زیباترین مدل آرایش صورت مجلسی ناز و دیدنی

زیباترین مدل آرایش صورت زیباترین مدل ارایش صورت مجلسی ناز و دیدنی  برای خانم ها در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مراقب باشید که خیلی ریمل نزنید. …

نکات شیرینی برنجی و فوت و فن و علت ترک خوردن شیرینی برنجی چیست

نکات شیرینی برنجی و فوت و فن و علت ترک خوردن شیرینی برنجی چیست

نکات شیرینی برنجی نکات شیرینی برنجی و فوت و فن و علت ترک خوردن شیرینی برنجی چیست در سایت چلو گوشت.نان برنجی، یکی از شیرینی های محبوب و سنتی ایرانی است که از …

نکات پخت گوشت و زمان پخت گوشت گوسفندی در قابلمه

نکات پخت گوشت و زمان پخت گوشت گوسفندی در قابلمه

نکات پخت گوشت نکات پخت گوشت و زمان پخت گوشت گوسفندی در قابلمه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. طرز پخت گوشت برای حفظ خوشمزگی و …

نکات پخت برساق

طرز تهیه برساق لرستان طرز تهیه برساق با شیر طرز تهیه برساق ترد و خوشمزه طرز تهیه برساق پفکی طرز تهیه برساق برای ۴ نفر طرز تهیه برساق شیرین طرز تهیه برساق سنندج طرز تهیه برساق نی نی سایت

نکات پخت برساق و راز خوشمزگی برساق خانگی و روش نگهداری از برساق در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

برساق یکی از نان‌ها و یا شیرینی‌های محبوب در استان‌های لرستان، کرمانشاه، ایلام، همدان و شهر بیجار در کردستان است. این نان روغنی از موادی مانند آرد، شکر، روغن، تخم مرغ، شیر، نمک و زرد چوبه تهیه می‌شود.

مراحل تهیه برساق به این صورت است که تمامی مواد با هم مخلوط می‌شوند و خمیری نازک تشکیل می‌دهند. سپس این خمیر به شکل گلوله‌های مخروطی که شبیه انگشتان جمع شده‌اند (به همین دلیل به آن‌ها برساق می‌گویند) درآمده و در روغن فراوان سرخ می‌شوند. در نهایت، با شکر تزیین می‌شوند.

مواد لازم برای تهیه برساق

تخم مرغ ۱ عدد

ماست ۱ لیوان

نمک ¼ قاشق چایخوری

پودر هل ½ قاشق چایخوری

آرد حدود ۵ تا ۶ لیوان

روغن جامد ⅓ لیوان

آب ولرم ۱ و ¼ لیوان

خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری

شکر ½ لیوان

زردچوبه ½ قاشق چایخوری

آموزش پخت برساق

برای تهیه برساق خوشمزه به روش سنتی، ابتدا می‌توانید خمیر مایه را با ترکیب یک قاشق غذاخوری شکر و ¼ لیوان آب گرم در یک ظرف مناسب ترکیب کنید و سپس درب ظرف را بپوشانید تا خمیر مایه فعال شود.

در مرحله بعد، در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، ماست، باقیمانده شکر، نمک، پودر هل، زردچوبه، باقیمانده آب گرم و روغن را ترکیب کنید و مواد را به‌خوبی مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست بسازید. سپس خمیر مایه فعال شده را به این مخلوط اضافه کنید.

مجدداً تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست و همگن بشود. سپس آرد را به تدریج به مخلوط اضافه کرده و با  قاشق چوبی مواد را مخلوط کنید تا یک خمیر نرم شکل بگیرد که به دست نچسبد.

زمانی که خمیر به دست نچسبد، اضافه کردن آرد را متوقف کنید. سپس یک کاسه مناسب را با روغن چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید.

خمیر را در این مرحله برای حدود یک ساعت در فضای آشپزخانه استراحت دهید. پس از گذشت این مدت، خمیر را هواگیری کنید و به سطح کار منتقل کنید.

خمیر را به چونه‌های کوچک به اندازه‌ی یک نارنگی کوچک تقسیم کنید و روی سطحی که با آرد پاشیده‌اید چین کنید. سپس چونه‌ها را با پارچه پوشانید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر استراحت دهید تا خمیر کمی پف کند.

در همین حین، تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن به اندازه‌ای اضافه کنید که برساق‌ها هنگام سرخ‌شدن در روغن شناور باشند. پس از داغ شدن روغن، چونه‌ها را با پشت آبکش تخت کنید.

حالا صبر کنید تا سمت دیگر برساق‌ها هم رنگ بگیرد، سپس آنها را از روغن خارج کنید و روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها به‌طور کامل جذب شود. در نهایت برساق‌های خوشمزه را با چای سرو کنید.

روش نگهداری از برساق

می‌توانید برساق‌ها را در یک نایلون دریچال نگهداری کرده و تا یک ماه برای استفاده مورد استفاده قرار دهید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 27 آذر 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.