نکات مربا به و فوت و فن مربا به قرمز شود
نکات پخت عدس پلو و زمان پخت عدس در عدس پلو با کشمش
نکات پخت عدس پلو نکات پخت عدس پلو و زمان پخت عدس در عدس پلو با کشمش در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد نکات پخت عدس …
نکات پخت نوقا و راز خوشمزگی نوقا خوشمزه و خانگی
نکات پخت نوقا نکات پخت نوقا و راز خوشمزگی نوقا خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی نوقا یکی از شیرینیهای سنتی ایرانی …
مدل آرایش جدید و ملایم مجلسی 1403 و مدل ارایش لایت جدید
مدل آرایش جدید مدل آرایش جدید و ملایم مجلسی ۱۴۰۳ و مدل ارایش لایت جدید در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. قبل از مدل آرایش حتما از …
نکات مربا به
نکات مربا به و فوت و فن مربا به قرمز شود در سایت چلو گوشت.مربای به با رنگ زیبا و قرمز خود دل هر کسی را می برد و کمتر کسی را سراغ داریم که مربای به را دوست نداشته باشد.تهیه این مربا روش ساده ای دارد ولی اگر دوست دارید مربای به شما خوشرنگ و خوشمزه شود باید نکاتی را رعایت کنید که همگی را در این مطلب برای شما تهیه کرده ایم.
مواد لازم
برای تهیه مربای به یک کیلوگرم شکر و به نیاز است و یک قاشق غذاخوری آبلیمو و ۵ عدد هل نیاز داریم.
طرز تهیه مربای به
برای تهیه مربای به باید ابتدا به را پوست بگرید و به اندازه دلخواه کنید ، سپس ۷ لیوان آب درون قابلمه بریزید و به ها را در قابلمه بریزید و با حرارت ملایم اجازه دهید به بپزد و کمی نرم شود حدودا نیم ساعت زمان می برد.
بعد از این مرحله باید شکر و دانه های هل را اضافه کنید و اجازه دهدی تا با حرارت ملایم حدودا سه تا چهار ساعت بپزد و رنگش قرمز شود.در آخر پخت نیز آبلیمو را اضافه کنید و ۵ دقیقه زمان دهید. سپس از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن در شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.
نکته اول
برای اینکه مربای به شما خوشرنگ شود باید حرارت ملایم باشد و در قابلمه حین پخت بسته باشد.
نکته دوم
استفاده از دم کرده زعفران در تهیه این مربا به خوش رنگ شدن آن کمک می کند.
نکته سوم
درست کردن مربای به در قابلمه مسی باعث بهبود کیفیت مربای به شما می شود.
نکته چهارم
تفاوت این مربا با سایر مرباها این است که مربا به را باید سریع تر از سایر مرباها و در حالت رقیق از روی حرارت برداشت چرا که اگر رقیق نباشد بعد از چند روز حالت ژلاتینی می گیرد.
نکته پنجم
اگر تمایل ندارید که به نرم شود همان ابتدا شکر را اضافه کنید و روی به بپاشید.
نکته ششم
به جای آبلیمو می توانید از جوهر لیمو استفاده کنید.
نکته ششم
می توانید از دارچین به جای ابلیمو استفاده کنید ولی دارچین رنگ مربا را تیره می کند.
نکته هفتم
دم انداختن مربا باعث قرمز شدن آن می شود.
نکته هشتم
اگر مربا به شما کپک زد باید توجه کنید که آب آن زیاد بوده یا شکر کم بوده و می توانید کمی شکر اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت جوش بزند تا درست شود.
نکته نهم
یک روز مربا را نگه دارید سپس در یخچال قرار دهید این کار باعث می شود که متوجه بشوید که مربا رقیق است یا غلیظ.
نکته دهم
بیشتر از سه کلیو به مربا درست نکنید چرا که کیفیت را فدای کمیت کرده اید.
نکته یازدهم
شربت مربا باید قوام بیاید و راه دانستن آن این است که بعد از سرد شدن مانند عسل کش می آید.
نکته دوازدهم
این مربا از شروع پخت کف می کند ، باید تا پگایان کف آن را بگیریم.
نکته سیزدهم
اگر بیش از حد مربا به را حرارت دهید رنگ آن تیره می شود.
نکته چهاردهم
می توانید از گردو هم در تهیه این مربا استفاده کنید به این صورت که گردو را خرد کرده و نیم ساعت پیاینی پخت اضافه کنید.
نکته پانزدهم
برای تهیه مربا به از به های کاملا زرد استفاده کنید.
راز خوشمزگی مربای به
مربا باید حتماً در شیشههای کاملاً تمیز و خشک ریخته و نگهداری شود. هیچگونه قاشق خیس یا آب و چربی نباید به مربا وارد شود، در غیر اینصورت مربا کپک میزند و زحماتتان به هدر میرود.
اگر میخواهید مربای تیرهتری داشته باشید، بهتر است مدت زمان بیشتری روی حرارت باشد و حرارت بسیار کم و ملایم باشد.
اگر مربای شما خوب طبخ شود، معمولاً نیازی به آبلیمو یا جوهر لیمو ندارد. اما اگر میزان شکر بیشتر از حد باشد، حتماً یک یا دو قاشق غذاخوری آبلیمو را در ساعت پایانی اضافه کنید.
در ابتدا بهها را با آب بجوشانید و اصلاً شکر اضافه نکنید. حدود نیم ساعت که آب و به به هم رسیده و خیلی کم نرم شدهاند، بعد شکر را اضافه کنید و دوباره اجازه دهید تا قوام بیافتد. اگر شکر را در ابتدا اضافه کنید، به بهها سفت و لاستیکی خواهند شد.
اگر بهها شیرین هستند یا نمیخواهید که مربا بسیار شیرین شود، میتوانید ۸۰۰ تا ۹۰۰ گرم شکر اضافه کنید.
برای پخت مربا از دمکن استفاده کنید.
اگر مایل هستید به بوی دارچین داخل مربا برسید، یک تکه چوب دارچین را هم اضافه کنید.
میزان هل سلیقهای است ولی دو تا چهار عدد کافی است.
بعد از پایان پخت مربا، از یک قاشق گلاب هم استفاده کنید.
بهتر است مربا را در قابلمه مسی تمیز و سفید طبخ کنید.
هستههای به را دور نریزید، زیرا برای سرماخوردگی و گلودرد بسیار مناسب هستند.
میتوانید حتی از پوست بِه هم استفاده کنید و به همراه قسمتی که هسته دارد، یک دمنوش عالی درست کنید. یا حتی از پوست و میوه و هسته به چای خود اضافه کنید تا از خواصش بهرهبرید.