نکات پخت پیتزا ناپولیتن و راز خوشمزگی پیتزا ناپولیتن خوشمزه و خانگی - چلوگوشت
نکات پخت آبگوشت بزقرمه و راز خوشمزگی آبگوشت بزقرمه محلی

نکات پخت آبگوشت بزقرمه و راز خوشمزگی آبگوشت بزقرمه محلی

نکات پخت آبگوشت بزقرمه نکات پخت آبگوشت بزقرمه و راز خوشمزگی آبگوشت بزقرمه محلی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشت یکی از غذاهای محبوب و …

نکات پخت نخود فرنگی و راز خوشمزگی نخود فرنگی خانگی

نکات پخت نخود فرنگی و راز خوشمزگی نخود فرنگی خانگی

نکات پخت نخود فرنگی نکات پخت نخود فرنگی و راز خوشمزگی نخود فرنگی خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. نخود فرنگی یکی از سبزیجات لذیذ …

نکات پخت نون خامه ای و راز خوشمزگی نون خامه ای خوشمزه و خانگی

نکات پخت نون خامه ای و راز خوشمزگی نون خامه ای خوشمزه و خانگی

نکات پخت نون خامه ای نکات پخت نون خامه ای و راز خوشمزگی نون خامه ای خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. در …

نکات پخت پیتزا ناپولیتن

طرز تهیه خمیر پیتزا ناپولیتن پیتزا ناپولیتن چیست طرز تهیه پیتزا ناپولیتن بهترین پیتزا ناپولیتن تهران پیتزا ناپولیتن پاسداران پیتزا ناپولیتن در تهران فر پیتزا ناپولیتن انواع پیتزا ناپولی

نکات پخت پیتزا ناپولیتن و راز خوشمزگی پیتزا ناپولیتن خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

پیتزا ناپولیتن، یک غذای ایتالیایی اصیل است که از سایر پیتزاها با استفاده از روش‌ها و ترکیبات خاصی متفاوت است. در این مقاله، ما به شما نشان می‌دهیم که چگونه می‌توانید پیتزا ناپولیتن خوشمزه را درست کنید و نکات مهمی را که در پخت این پیتزا باید رعایت کنید، با شما به اشتراک بگذاریم. بیایید با هم جزئیات تهیه این پیتزا ایتالیایی را بررسی کنیم.

پیتزا ناپولیتن به‌طور معمول در ناپل ایتالیا تهیه می‌شود و با تاپینگ‌های ساده‌تری نسبت به پیتزاهای معمولی شناخته می‌شود. اما اصلی‌ترین اجزای آن، خمیر پیتزا است. با اینکه تاپینگ‌ها کمتر هستند، اما با استفاده از مواد اولیه کیفی می‌توان یک پیتزا ناپولیتن خوشمزه تهیه کرد. البته یکی از نکات اصلی در این موضوع، صبر و حوصله در طبخ آن می‌باشد.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه پیتزا ناپولیتن شامل آرد، خمیر مایه، سس پیتزا، گوجه فرنگی، نمک، آب، پنیر موزارلا و برگ ریحان می‌شوند.

برای پختن پیتزا ناپولیتن، یک تنور خاص به نام “پیتزا هیزمی” مورد نیاز است که به پیتزا عطر و طعم دودی و خاصی می‌بخشد.

مواد لازم برای آماده سازی خمیر پیتزا ناپولیتن

درست کردن خمیر پیتزا ناپولی، نسبت به تهیه خمیر سایر پیتزاها زمان بیشتری می‌طلبد؛

چرا که پیتزا ناپولیتن به عنوان یک پیتزای ایتالیایی، نان نسبتا ضخیمی دارد.

آرد سفید: ۲ لیوان

آرد کامل: ۱ لیوان

پودر خمیر مایه: ۲ تا ۲٫۵ قاشق چای‌خوری

آب ولرم: ۱ لیوان

نمک: ۱ و نیم قاشق چای‌خوری

آموزش پخت خمیر پیتزا ناپولیتن

ابتدا خمیر مایه را با آب مخلوط کرده و به خوبی آن را میزنید. پس از انتظار نصف ساعت تا مایع کمی کف بکند، آرد و نمک را در یک ظرف بزرگ ترکیب کرده و دوبار آنها را می‌زنید. حالا محلول آبی و خمیر مایه را به آرد اضافه کرده و با دقت همه مواد را با یکدیگر مخلوط می‌کنید. توجه داشته باشید که محلول را باید به آرامی به آرد افزایش دهید. ورز دادن به خمیر در این مرحله بسیار حیاتی است و عدم انجام آن ممکن است باعث سفتی و عدم پف شدن خمیر شود. می‌توانید خمیر را با انگشتان خود فشار دهید و اگر به سرعت به حالت اولیه بازگردد، این نشانه آماده بودن خمیر است.

خمیر حاصله را به مدت ۱۰ دقیقه ورز می‌دهید تا حباب‌های درون آن به حالت استاندارد بمانند. در این زمان، خمیر باید سفت و چسبندگی مناسبی داشته باشد. بعد از انتظار، خمیر را به سطحی پهن و صاف می‌کنید و چندین بار با فشار روی آن ضربه می‌زنید. اگر دیدید خمیر چسبندگی دارد، مقدار کمی آرد به آن اضافه کنید. اگر خمیر خیلی سفت باشد، می‌توانید کمی آب به آن اضافه کنید.

سپس خمیر را به یک سطح صاف قرار داده و آن را به صورت دایره‌ای و یکنواخت درآورید. ظرفی بزرگ را بگیرید و کف آن را با روغن زیتون روغن کنید. سپس خمیر را داخل این ظرف قرار دهید و با سلفون بپوشانید. حتی نباید هوا به داخل ظرف نفوذ کند. سپس ظرف را در دمای اتاق و دور از تابش مستقیم نور خورشید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید. نتیجه این مرحله، دو برابر شدن حجم خمیر خواهد بود.

سپس خمیر را از ظرف خارج کرده و به تعداد دلخواه قسمت‌های کوچکتری تقسیم می‌کنید. این تکه‌های خمیر را با فاصله در یک ظرف چرب قرار دهید و روی آن پارچه مرطوب بکشید. بعد از حدود دو تا سه ساعت، خمیر شما آماده برای استفاده خواهد بود.

مواد لازم برای آماده سازی سس پیتزا ناپولیتن

گوجه فرنگی: ۴۰۰ گرم

سیر: ۳ حبه

پیاز کوچک: نصف یک عدد

روغن زیتون: دو سوم قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز: به میزان دلخواه

ریحان: ۱ شاخه

پونه کوهی خشک: نصف قاشق چایخوری

آموزش تهیه سس پیتزا ناپولیتن

پیاز، سیر و گوجه فرنگی را با رنده ریز خرد کرده و تمام مواد را در یک قابلمه قرار داده، سپس آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید.

باید بیست دقیقه صبر کنید تا مواد بر روی حرارت ملایم جوش بیافتند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و به مدت معینی در دمای اتاق خنک شوند.

پس از خنک شدن، سس را از صافی عبور دهید تا سس یکنواخت شود.

آموزش پخت پیتزا ناپولیتن

فر را به دمای ۳۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده و سینی فر را آماده کنید. سپس خمیرها را در آن قرار داده و با استفاده از وردنه، آنها را به شکل دایره‌های نازک درآورید.

سس گوجه فرنگی را به مقدار دلخواه بر روی نان پخش کنید. همچنین می‌توانید روی سس پنیر موزارلا و برگ ریحان یا هر تاپینگی که ترجیح می‌دهید اضافه کنید.

در صورت تمایل، از موادی مانند سوسیس، کالباس، فیله مرغ، قارچ یا هر تاپینگ دلخواه دیگر برای تزیین پیتزا استفاده کنید.

سپس پیتزا را در فر قرار داده و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید.

حالا پیتزای ناپولیتن شما آماده است.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 3 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.