نکات پخت شکر پاره و راز خوشمزگی شکر پاره خوشمزه و خانگی - چلوگوشت
نکات پخت پنکیک و تمام فوت و فن های درست کردن پنکیک

نکات پخت پنکیک و تمام فوت و فن های درست کردن پنکیک

نکات پخت پنکیک فوت و فن هم زدن پنکیک توصیه می‌کنیم به هیچ عنوان در هنگام آماده‌سازی پنکیک، مایه را بیش از حد هم بزنید زیرا این کار تأثیر بسزایی در کیفیت …

نکات پخت بوقلمون و فوت و فن و زمان پخت بوقلمون در قابلمه و زودپز

نکات پخت بوقلمون و فوت و فن و زمان پخت بوقلمون در قابلمه و زودپز

نکات پخت بوقلمون نکات پخت بوقلمون و فوت و فن و زمان پخت بوقلمون در قابلمه و زودپز در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.بوقلمون یکی از غذاهای …

مدل چیدمان منزل ساده + خیلی راحت منزلتان را به بهترین شکل ممکن بچینید

مدل چیدمان منزل ساده + خیلی راحت منزلتان را به بهترین شکل ممکن بچینید

مدل چیدمان منزل ساده مدل چیدمان منزل ساده + خیلی راحت منزلتان را به بهترین شکل ممکن بچینید در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خانه مکانی برای …

نکات پخت شکر پاره

شکر پاره با ارد گندم شکر پاره ترکیه شیرینی شکر پاره بدون ارد سمولینا شکر پاره تبریز شیرینی شکر پاره ساده فیلم شیرینی شکر پاره طرز تهیه شکر پاره

نکات پخت شکر پاره و راز خوشمزگی شکر پاره خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

قند پاره ترکیه یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های ترکیه است که طرز تهیه‌اش بسیار ساده است. اگر به لیست شیرینی‌های نوروزی خود چیزی جدید اضافه کردید، می‌توانید با تهیه این شکر پاره ترکیه، تنوع خاصی به میز نوروز خود ببخشید. این شکر پاره از ترکیب آرد و سمولینا تهیه می‌شود که برای تهیه این شیرینی حتماً باید سمولینا را در اختیار داشته باشید تا به نتیجه دلخواه دست یابید. سمولینا در فروشگاه‌های قنادی و عطاری‌ها به راحتی قابل دسترس است. بعد از پخت، این شکر پاره داخل شهد یا همان شربت قرار می‌گیرد و با طعم و مزه‌ای دلچسب همراه است. می‌توانید این شیرینی را با چای یا قهوه به لذت بخشی خاص برسانید.

مواد لازم برای تهیه شکر پاره

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱۲۰ گرم

کره نرم ۱۲۰ گرم

روغن مایع ۹۰ گرم

وانیل ۱ ق مربا خوری

آرد سمولینا ۲۰۰ گرم

آرد سفید ۴۷۰ گرم

پودر هل ۱/۲ ق مربا خوری

بیکینگ پودر ۱/۲ ق مربا خوری

مواد لازم برای تهیه شربت شکر پاره

شکر ۵۰۰ گرم

آب ۳۵۰ میلی لیتر

هل ۲ عدد

زعفران ۱ ق غذا خوری

آب لیمو ترش ۱ ق غذا خوری

آموزش پخت شیرینی شکر پاره

ابتدا آب و شکر را در هم مخلوط کنید و آن را به دمای ملایم درآورید. هنگامی که به جوش آمد، به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا شربت ریز جوش بزند. سپس دانه هل، زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و از حرارت خارج کنید. تا زمانی که شربت خنک می‌شود، نیازی به غلیظ شدن آن نیست.

تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر با همزن برقی خوب بزنید تا تخم مرغ حجیم و کرم رنگ شود. سپس کره، روغن مایع و پودر هل را اضافه کنید و دوباره با هم مخلوط کنید تا مواد یکپارچه شوند.

حالا سمولینا و بیکینگ پودر را به این مخلوط اضافه کنید و با همزن در سرعت پایین مخلوط کنید. سپس آرد را به تدریج اضافه کنید و به آرامی و تدریج آن را به مواد اضافه کنید تا مانند خمیر جمع شود. توجه داشته باشید که زیادی آرد نریزید.

از خمیر حدود ۵۰ گرم برداشت کنید و آن را به شکل گلوله درآورید. سپس با ایجاد اشکال مختلف آن را طراحی کنید و با چاقو چند خط روی آن بکشید. با استفاده از زرده، شیر و زعفران شیرینی شکر پاره را تزئین کنید.

شیرینی‌های آماده شده را در سینی فری که از قبل کاغذ روغنی گذاشته‌اید قرار دهید. سپس آن را در فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید. برای تازه‌تر شدن شیرینی‌ها و دادن رنگ طلایی به آن‌ها، چند دقیقه اول روشنایی فر را روشن کنید.

وقتی شیرینی‌ها آماده شدند، آن‌ها را از فر خارج کنید و کمی که از داغی افتاده را از کاغذ روغنی جدا کنید. سپس شیرینی‌ها را داخل یک ظرف گود قرار دهید و روی آن شربت خنک را بریزید تا شیره به خوبی جذب شیرینی‌ها شود. به مدت ۳۰ دقیقه شیرینی‌ها را در شربت بماند و سپس با پودر پسته تزئین کنید.

فوت و فن پخت شکر پاره

برای حفظ بهتر، مناسب است شیرینی‌های شکر پاره را در یک ظرف با درب، در دمای اتاق نگهداری کنید.

این دستور به شما امکان تولید ۲۳ عدد شیرینی شکر پاره را می‌دهد.

توجه داشته باشید که آرد را به میزان مناسبی اضافه کنید تا شیرینی‌ها نرم و خوشمزه باشند.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 29 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.