نکات پخت شکر پاره و راز خوشمزگی شکر پاره خوشمزه و خانگی
نکات سالاد سزار و راز خوشمزگی سالاد سزار خوشمزه و خانگی
نکات سالاد سزار نکات سالاد سزار و راز خوشمزگی سالاد سزار خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد سزار، شناخته شده به عنوان …
نکات پاناکوتا شکلاتی و راز خوشمزگی پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و خانگی
نکات پاناکوتا شکلاتی نکات پاناکوتا شکلاتی و راز خوشمزگی پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. پانا کوتا، یک دسر لذیذ و پرطرفدار …
نکات پخت خورشت ماست و فوت و فن و علت شل شدن خورش ماست
نکات پخت خورشت ماست برای خوشمزه شدن خورشت ماست میتوانید بابد نکات پخت خورشت ماست را بدانید.استفاده از ماست تازه و باکیفیت.استفاده از گوشت با کیفیت برای پخت خورشت.استفاده از ادویههای متنوع …
نکات پخت شکر پاره
نکات پخت شکر پاره و راز خوشمزگی شکر پاره خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
قند پاره ترکیه یکی از محبوبترین شیرینیهای ترکیه است که طرز تهیهاش بسیار ساده است. اگر به لیست شیرینیهای نوروزی خود چیزی جدید اضافه کردید، میتوانید با تهیه این شکر پاره ترکیه، تنوع خاصی به میز نوروز خود ببخشید. این شکر پاره از ترکیب آرد و سمولینا تهیه میشود که برای تهیه این شیرینی حتماً باید سمولینا را در اختیار داشته باشید تا به نتیجه دلخواه دست یابید. سمولینا در فروشگاههای قنادی و عطاریها به راحتی قابل دسترس است. بعد از پخت، این شکر پاره داخل شهد یا همان شربت قرار میگیرد و با طعم و مزهای دلچسب همراه است. میتوانید این شیرینی را با چای یا قهوه به لذت بخشی خاص برسانید.
مواد لازم برای تهیه شکر پاره
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۲۰ گرم
کره نرم ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۹۰ گرم
وانیل ۱ ق مربا خوری
آرد سمولینا ۲۰۰ گرم
آرد سفید ۴۷۰ گرم
پودر هل ۱/۲ ق مربا خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ ق مربا خوری
مواد لازم برای تهیه شربت شکر پاره
شکر ۵۰۰ گرم
آب ۳۵۰ میلی لیتر
هل ۲ عدد
زعفران ۱ ق غذا خوری
آب لیمو ترش ۱ ق غذا خوری
آموزش پخت شیرینی شکر پاره
ابتدا آب و شکر را در هم مخلوط کنید و آن را به دمای ملایم درآورید. هنگامی که به جوش آمد، به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا شربت ریز جوش بزند. سپس دانه هل، زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و از حرارت خارج کنید. تا زمانی که شربت خنک میشود، نیازی به غلیظ شدن آن نیست.
تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر با همزن برقی خوب بزنید تا تخم مرغ حجیم و کرم رنگ شود. سپس کره، روغن مایع و پودر هل را اضافه کنید و دوباره با هم مخلوط کنید تا مواد یکپارچه شوند.
حالا سمولینا و بیکینگ پودر را به این مخلوط اضافه کنید و با همزن در سرعت پایین مخلوط کنید. سپس آرد را به تدریج اضافه کنید و به آرامی و تدریج آن را به مواد اضافه کنید تا مانند خمیر جمع شود. توجه داشته باشید که زیادی آرد نریزید.
از خمیر حدود ۵۰ گرم برداشت کنید و آن را به شکل گلوله درآورید. سپس با ایجاد اشکال مختلف آن را طراحی کنید و با چاقو چند خط روی آن بکشید. با استفاده از زرده، شیر و زعفران شیرینی شکر پاره را تزئین کنید.
شیرینیهای آماده شده را در سینی فری که از قبل کاغذ روغنی گذاشتهاید قرار دهید. سپس آن را در فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید. برای تازهتر شدن شیرینیها و دادن رنگ طلایی به آنها، چند دقیقه اول روشنایی فر را روشن کنید.
وقتی شیرینیها آماده شدند، آنها را از فر خارج کنید و کمی که از داغی افتاده را از کاغذ روغنی جدا کنید. سپس شیرینیها را داخل یک ظرف گود قرار دهید و روی آن شربت خنک را بریزید تا شیره به خوبی جذب شیرینیها شود. به مدت ۳۰ دقیقه شیرینیها را در شربت بماند و سپس با پودر پسته تزئین کنید.
فوت و فن پخت شکر پاره
برای حفظ بهتر، مناسب است شیرینیهای شکر پاره را در یک ظرف با درب، در دمای اتاق نگهداری کنید.
این دستور به شما امکان تولید ۲۳ عدد شیرینی شکر پاره را میدهد.
توجه داشته باشید که آرد را به میزان مناسبی اضافه کنید تا شیرینیها نرم و خوشمزه باشند.