نکات پخت رنگینک و راز خوشمزگی رنگینک خوشمزه و خانگی درجه یک - چلوگوشت
نکات پخت خاگینه و راز خوشمزگی و فوت و فن خاگینه

نکات پخت خاگینه و راز خوشمزگی و فوت و فن خاگینه

نکات پخت خاگینه نکات پخت خاگینه : خاگینه یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که معمولا در همه جای ایران پخته می شود.برای اینکه خاگینه شما خوشمزه تر شود باید نکاتی را …

نکات پخت مربای شاتوت و راز خوشمزگی مربای شاتوت خانگی

نکات پخت مربای شاتوت و راز خوشمزگی مربای شاتوت خانگی

نکات پخت مربای شاتوت نکات پخت مربای شاتوت و راز خوشمزگی مربای شاتوت خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای شاتوت، یکی از مرباهای خوشمزه …

نکات پخت نوقا و راز خوشمزگی نوقا خوشمزه و خانگی

نکات پخت نوقا و راز خوشمزگی نوقا خوشمزه و خانگی

نکات پخت نوقا نکات پخت نوقا و راز خوشمزگی نوقا خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی نوقا یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی …

نکات پخت رنگینک

طرز تهیه رنگینک ساده خانگی طرز تهیه رنگینک خرما طرز تهیه رنگینک رزا منتظمی طرز تهیه رنگینک با آرد گندم طرز تهیه رنگینک با خرمای له شده نی نی سایت طرز تهیه رنگینک شیرازی طرز تهیه رنگینک مجلسی طرز تهیه رنگینک بدون خرما

نکات پخت رنگینک و راز خوشمزگی رنگینک خوشمزه و خانگی درجه یک در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

رنگینک، یکی از شیرینی‌های سنتی و لذیذ ایرانی، ریشه‌های خود را در مناطق جنوبی کشور دارد. در برخی از شهرهای جنوبی ایران، رنگینک به عنوان یک همراه ایده‌آل برای چای شناخته شده است. این شیرینی، با بهره‌گیری از مواد غذایی مغذی، یک منبع قوی انرژی محسوب می‌شود. در ماه مبارک رمضان، می‌توانید این دسر خوشمزه را برای سحر و افطار آماده کنید تا با مصرف آن، احساس سیری بلندمدت داشته باشید. همچنین، ماندگاری بسیار خوب رنگینک، با مقادیر معین در این دستور، به شما این امکان را می‌دهد که برای شش نفر از آن لذت ببرید. اگر تمایل دارید مقدار کمتر یا بیشتری رنگینک تهیه کنید، می‌توانید مقادیر مواد را به دلخواه خود تنظیم کنید.

مواد لازم برای تهیه رنگینک

آرد ۲ لیوان

کره ۲۰۰ گرم

دارچین ۱ قاشق مرباخوری

پودر هل ۱/۲ ق چای خوری

مغز گردو و خرما به اندازه کافی

پودر قند یا پودر پسته برای تزیین

آموزش پخت رنگینک

برای آماده‌سازی رنگینک مجلسی، ابتدا کره را از یخچال خارج کنید تا نرم شود. سپس آن را در یک تابه قرار داده و روی حرارت قرار دهید تا کره کاملاً ذوب شود. در مرحله بعد، آرد الک شده را به تابه اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا آرد به رنگ طلایی درآید. می‌توانید ابتدا آرد را در تابه تفت دهید تا به رنگ طلایی تبدیل شود و سپس کره را اضافه نمایید. هر دو روش صحیح است.

پس از طلایی شدن آرد، پودر هل و پودر دارچین را به مواد اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و مواد را مجدداً تفت دهید تا نسوزند. مراقب باشید که تابه هنوز داغ است و اگر مواد را رها کنید، ممکن است بسوزند.

سپس هسته‌های خرما را با استفاده از یک لوله خودکار خارج کرده و جای آن‌ها را با گردو پر کنید. کف ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و سلفون بکشید.

سپس نیمی از مخلوط آرد تفت داده شده را در دسری که قرار است در آن سرو کنید بریزید و روی آن را با خرماهای گردو زده کاملاً بپوشانید. سپس باقی مخلوط آرد را روی آن بریزید و بعد از آن رنگینک را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و بتوانید به آسانی برش بزنید. در نهایت، رنگینک را از یخچال بیرون بیاورید و آن را با پودر قند یا پودر پسته تزئین کنید. می‌توانید رنگینک را به شکل‌های لوزی، مربعی یا حتی با استفاده از قالب‌های کوچک قالب‌بندی کنید و سپس تزئین نمایید. می‌توانید آن را به همراه چای میل کنید و یا در یخچال نگهداری کرده و به مرور مصرف کنید. توجه داشته باشید که رنگینک را به مدت حداکثر یک ماه در یخچال در ظرف بسته نگه دارید. بنابراین به میزان مصرف خود نظارت داشته باشید.

فوت و فن پخت رنگینک

اگر می‌خواهید چربی رنگینک افزایش یابد، می‌توانید ۲۵۰ گرم کره را به مواد اضافه کنید.

در تهیه رنگینک، هر مقدار آرد مورد استفاده خود را، نصف از آن مقدار را به صورت روغن یا کره بیفزایید.

استفاده از کره محلی نیز برای تهیه رنگینک بسیار مناسب است.

در صورت تمایل، می‌توانید رنگینک را با چند عدد پسته خلال شده تزئین کنید.

برای افزایش خوشمزگی رنگینک، ۱.۵ پیمانه آرد سفید و ۱/۲ پیمانه آرد نخود را به مواد اضافه کنید.

می‌توانید مقدار کره را نصف کنید و بقیه را با روغن جامد جایگزین کنید.

میزان استفاده از خرما بستگی به اندازه ظرف سرو دارد، به نحوی که بتواند روی مواد کاملاً پوشش دهد.

با این مواد، می‌توانید حدودًا ۱۰۰ عدد رنگینک خرما در اندازه‌های کوچک به دست آورید.

بهتر است خرما بدون شیره باشد تا بهتر انسجام پیدا کند. خرمای رطب به دلیل نرمی خود مناسب نیست.

برای نرم کردن خرما، قبل از چرخ‌کردن آن، حتماً آن را با کمی آب جوش بجوشانید تا نرم شود.

حین مخلوط کردن مواد، به طور مکرر دست‌های خود را با کره چرب کنید.

برای قالب‌بندی رنگینک، قالب‌های سیلیکونی نیازی به چرب کردن ندارند.

قالب‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید و سپس به راحتی مواد را از قالب جدا کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 مهر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.