نکات پخت خورشت واویشکا و راز خوشمزگی خورشت واویشکا خانگی
نکات استانبولی پلو و راز خوشمزه شدن استانبولی پلو
نکات استانبولی پلو نکات استانبولی پلو و راز خوشمزه شدن استانبولی پلو در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.استانبولی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و خاص ایرانی است …
نکات پخت زرشک و روش تفت دادن زرشک بدون شکر
نکات پخت زرشک نکات پخت زرشک و روش تفت دادن زرشک بدون شکر در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از مشکلاتی که در حین پخت …
نکات پخت غاز و راهکار درست کردن خوراک غاز خوشمزه شمالی
نکات پخت غاز نکات پخت غاز و راهکار درست کردن خوراک غاز خوشمزه شمالی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. نکات پخت غاز شما میتوانید …
نکات پخت خورشت واویشکا
نکات پخت خورشت واویشکا و راز خوشمزگی خورشت واویشکا خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
خورشت واویشکا، یکی از لذیذترین غذاهای مشهور گیلانی است که ریشههای خود را در فرهنگ روسی دارد. این غذا پس از تأثیرگذاری حمله روسیه به ایران و ورود به نواحی شمالی کشور، وارد فرهنگ ایران شد. واویشکا عمدتاً در مناطق رشت و صومعهسرا پخته میشود. این خوراک اکثراً از گوشت چرخکرده یا جگر تهیه میشود و تقریباً شبیه به جغور و بغور است. میتوانید این غذای لذیذ را به عنوان ناهار یا شام، همراه با نان و برنج به میز بنشانید. تهیه این غذا بسیار ساده است و به دلخواه میتوانید یک تخم مرغ شکسته را به روی واویشکا افزوده و تنوع آن را افزایش دهید.
مواد لازم برای تهیه خورشت واویشکا
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
آب لیمو یا آبغوره به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
آموزش پخت خورشت واویشکا
ابتدا سیبزمینیها را حتماً پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کنید، سپس آنها را در آب قرار داده و منتظر بمانید تا نشاسته آنها خارج شود. گوجهفرنگیها را کاملاً بشویید و سپس با کمک چاقو یک برش ایجاد کرده و آنها را بلانچ کنید. ابتدا آنها را برای چند دقیقه در آب جوشانده و سپس پوستشان را جلد کنید و آنها را درون غذاساز یا میکسر بریزید و به خوبی پوره کنید.
پیاز را خرد کرده و نگینی شده به شکل ریز درآورید. سپس کمی روغن در تابه ریخته و پیازها را اضافه کرده و آنها را تفت دهید تا کمی سبک و طلایی شوند. سیرها را پوست گرفته و رنده کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بیرون بیاید.
وقتی پیاز و سیر تفت خوردند، گوشت چرخکرده را اضافه کرده و تفت دهید. در این مرحله نمک، فلفل سیاه و کمی زردچوبه را نیز اضافه کنید. وقتی گوشت تغییر رنگ داد، پوره گوجهفرنگی را اضافه کرده و درب تابه را نیمه باز بگذارید تا آب گوجه کشیده شود.
سیبزمینیهای مکعبی را از آبکش گذرانید و در روغن داغ همراه با کمی نمک و زردچوبه سرخ کنید تا پخته و طلایی شوند.
وقتی آب گوجه کشیده شد، نوبت به اضافه کردن چاشنی غذا میرسد. میتوانید آبغوره یا آبلیمو را اضافه کنید (گیلانیها این غذا را کمی ترش درست میکنند، پس میزان اضافه کردن چاشنی به سلیقه خودتان بستگی دارد). سپس واویشکا را در ظرف سرو ریخت و با سیبزمینیهای سرخ شده تزئین کنید. به دلخواه میتوانید یک تخممرغ پخته را روی واویشکا بگذارید. با این سادگی، یک غذای خوشمزه آماده شده است.
نکات پخت خورشت واویشکا
میتوانید به جای گوجهها، از رب گوجهفرنگی استفاده کنید.
همچنین، میتوانید نگینی گوجهها را به این غذا اضافه کرده و مزه آن را تازهتر کنید.
از رب انار ملس نیز میتوانید کمی استفاده کنید.
افزودن زعفران و گلپر به غذا، طعم خوبی به آن میدهد.
برای افزودن عطر و طعم خوشبو کردن واویشکا، کمی دارچین را در هنگام پخت گوشت اضافه کنید.
در برخی مناطق، از جگر سفید چرخکرده برای تهیه واویشکا استفاده میشود که شما نیز میتوانید این مواد را به غذا افزوده و تجربه کنید.