نکات پخت راحت الحلقوم و راز خوشمزگی راحت الحلقوم خوشمزه و خانگی
نکات پخت رولت خامه ای و علت ترک خوردن رولت خامه ای
نکات پخت رولت خامه ای نکات پخت رولت خامه ای و علت ترک خوردن رولت خامه ای در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد رولت خامهای یک …
نکات پخت مربای گیلاس و راز خوشمزگی مربای گیلاس خانگی
نکات پخت مربای گیلاس نکات پخت مربای گیلاس و راز خوشمزگی مربای گیلاس خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. تهیه مربای گیلاس یکی از لذتبخشترین …
نکات پخت خورشت و راز خوشمزگی و غلیظ شدن خورشت
نکات پخت خورشت نکات پخت خورشت و راز خوشمزگی و غلیظ شدن خورشت در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نکاتی مهم در پخت انواع خورشت ها ابتدا برای …
نکات پخت راحت الحلقوم
نکات پخت راحت الحلقوم و راز خوشمزگی راحت الحلقوم خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
راحتالحلقوم، یکی از شیرینیهای بسیار خوشمزه است که اصل و نسبت به ترکیه باز میگردد. این شیرینی معمولاً در میان دورهمیها و جشنهای شب یلدا مورد توجه قرار میگیرد. تاریخچه راحتالحلقوم به دورانی حداقل ۵۰۰ سال پیش برمیگردد و امروزه به عنوان یکی از محبوبترین شیرینیهای جهان شناخته میشود. دستور تهیه راحتالحلقوم از آن زمان تا به امروز تغییرات چندانی نکرده است. با این حال، داستان جذاب این شیرینی به دهه ۱۹۷۷ باز میگردد، زمانی که در دوران حکومت سلطان عبدالحمید اول، به دستور این حاکم، آشپزها به دنبال تهیه یک شیرینی یا دسر بینظیر برای جلب توجه ملکه بودند. در نهایت، آقای بکیر افندی از یک شهر کوچک در شرق آناتولی موفق به کشف دسر لذیذ راحتالحلقوم شد و ملکه از لذت مصرف آن به شدت لذت برد.
مواد لازم برای تهیه راحت الحلقوم
نشاسته گل ۱ لیوان
پودر ژلاتین ۲ ق غذا خوری
آب سرد به مقدار لازم
شکر ۱ لیوان
جوهر لیمو نوک ق چای خوری
گلاب ۱/۲ لیوان
گلوکز ۲ ق غذا خوری
روغن مایع ۱/۴ لیوان
کره ۲۵ گرم
پودر نارگیل به مقدار لازم
مغز گردو یا پسته به مقدار لازم
آموزش پخت راحت الحلقوم
ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد پخش کنید و منتظر بمانید تا آن نرم شود. سپس نشاستهی گل را با ۳ لیوان آب سرد مخلوط و هم زنید. آب را به آرامی به مخلوط اضافه کرده و هم زنید. این مرحله جلوگیری از ترش شدن نشاسته را در طول پخت انجام میدهد. در صورت استفاده از نشاسته با کیفیت، میتوانید این مرحله را حذف کنید و نشاستهی آماده را با ۳ لیوان آب مخلوط کرده و به آرامی اضافه کنید.
شکر را با ۱ و نیم لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و به جوش آید. زمانی که به جوش آمد، جوهر لیمو را اضافه کرده و هم بزنید. سپس نشاسته صاف شده را به آرامی به مخلوط اضافه کرده و با استفاده از قاشق چوبی هم زنید. حتماً در این مرحله حرارت ملایمی داشته باشید.
پس از گذشت حداقل ۳۰ دقیقه، وقتی نشاسته شفاف شده و بوی خامی آن از بین رفت، ژلاتین اسفنجی شده را اضافه کرده و هم بزنید. بعد از حل شدن کامل ژلاتین، نصف مقدار گلاب را اضافه کنید (بقیهی آن را در مرحله آخر)، سپس گلوکز را هم اضافه کرده و مخلوط را هم بزنید. در این مرحله، راحتالحلقوم شروع به سفت شدن و غلیظ شدن خواهد کرد، بنابراین روغن مایع و کره را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا راحتالحلقوم مثل توپ درون قابلمه جمع شود.
وقتی کمی راحتالحلقوم از حرارت افتاد و خنک شد، در یک ظرف پیرکس پودر نارگیل یا نشاسته ذرت را بپاشید. سپس نصف مقدار راحتالحلقوم را با کمک پالت در داخل ظرف صاف کنید و در وسط آن مغز مورد نظر را قرار دهید. سپس بقیهی مقدار راحتالحلقوم را روی آن بریزید و دوباره با نشاسته یا نارگیل کاور کنید. میتوانید با دست هم فرم دهید. سپس راحتالحلقوم را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
نکات پخت راحت الحلقوم
جوهر لیمو را میتوانید حذف نمایید.
اضافه کردن گلوکز به راحتالحلقوم باعث افزایش کشسانی آن میشود.
برای نگهداری طولانیمدت، میتوانید آنها را در یک ظرف دربسته قرار داده و تا ۱ ماه در فریزر نگه دارید.
راحتالحلقوم را میتوانید با استفاده از قالب سیلیکونی نیز تهیه کنید.
همچنین، میتوانید از آرد برای کاور کردن استفاده کنید.
چکار کنیم که راحت الحلقوم سفت شود؟
روش ابتدایی برای تهیه یک راحتالحلقوم باطراوت و خوشمزه این است که به مواد اجازه دهید به آرامی و با حرارت ملایم آب خود را از دست دهند. در صورتی که شعله آتش بیش از حد بلند باشد، آب به سرعت کشیده میشود و بوی خامی نشاسته از بین نمیرود. همچنین، اگر مواد را از روی شعله بردارید در حالی که هنوز آب کافی را از دست ندادهاند، راحتالحلقوم سفت نخواهد شد.
نشاسته یکی از عوامل اساسی برای دستیابی به بافت مطلوب راحتالحلقوم است. بنابراین، مطمئن شوید که مقدار نشاسته را مطابق دستور تهیه اندازهگیری کنید تا از مشکل سفت نشدن راحتالحلقوم جلوگیری شود. اما توجه داشته باشید که استفاده از مقدار زیادی نشاسته ممکن است مزه آن را تغییر دهد.
نکته مهم دیگر این است که در مرحله نهایی پخت و هنگام خاموش کردن شعله گاز، کمی کره به مواد اضافه کنید و آنها را هم بزنید. این کار باعث میشود که پس از قرار دادن مواد در یخچال، آنها به آسانی بسته شده و بافت دلخواهی داشته باشند. با اعمال این نکات، امیدواریم مشکل سفت نشدن راحتالحلقوم را حل کنید.