نکات پخت گوش فیل و راز خوشمزگی گوش فیل خوشمزه و خانگی درجه یک - چلوگوشت
نکات پخت پیتزا مرغ و راز خوشمزگی پیتزا مرغ خوشمزه و خانگی

نکات پخت پیتزا مرغ و راز خوشمزگی پیتزا مرغ خوشمزه و خانگی

نکات پخت پیتزا مرغ نکات پخت پیتزا مرغ و راز خوشمزگی پیتزا مرغ خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. پیتزا به عنوان …

طرز تهیه ماکارونی جدید با طعمی فوق العاده

طرز تهیه ماکارونی جدید با طعمی فوق العاده

طرز تهیه ماکارونی جدید ماکارونی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب در سرتاسر جهان است که تقریبا همه ما با شنیدن نام ماکارونی یاد کشور ایتالیا می افتیم اما شواهدی وجود …

نکات پخت آبگوشت سیب و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خوشمزه

نکات پخت آبگوشت سیب و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خوشمزه

نکات پخت آبگوشت سیب نکات پخت آبگوشت سیب و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. اگر دنبال غذاهای متنوع هستید و …

نکات پخت گوش فیل

طرز تهیه گوش فیل با ماست طرز تهیه گوش فیل ساده طرز تهیه گوش فیل بدون شربت طرز تهیه گوش فیل با پودر قند طرز تهیه گوش فیل افغانی مواد لازم گوش فیل افغانی طرز تهیه گوش فیل با خمیر مایه طرز تهیه گوش فیل باقلوایی

نکات پخت گوش فیل و راز خوشمزگی گوش فیل خوشمزه و خانگی درجه یک در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از دسرهای سنتی ایران که با ترکیب موادی از جمله زرده تخم‌مرغ، شیر یا ماست، روغن و خمیرمایه تهیه می‌شود، به نام “گوش فیل” معروف است. این شیرینی به عنوان یک خوراک خاص در منطقه اراک شناخته می‌شود و از نظر ظاهر و طعم، بسیار به زولبیا و بامیه شباهت دارد، به گونه‌ای که تقریباً در ابعاد و طعم با یکدیگر همخوانی دارند.

چرا دوغ و گوش فیل را با هم می خورند

به گفته برخی از پزشکان و متخصصان طب سنتی ایرانی که از جمله آنان شیخ بهایی و ابن سینا به‌شمار می‌روند، ترکیب دوغ و گوشفیل در اصفهان به‌عنوان یک روش درمانی ممکن است در کنترل بیماری‌های فشارخون مؤثر باشد. این ترکیب به نحوی مشابه یک سرم حاوی مواد غذایی مفید عمل می‌کند و به بدن کمک می‌کند فشار خون را در محدوده‌های طبیعی خود تنظیم کند. ترکیب طعم شور و شیرین از دوغ و گوشفیل، تعادل فشار خون را به حالت طبیعی باز می‌گرداند و در تنظیم فشار خون به وضعیت نرمال کمک می‌کند. ارتباطی هم اشاره شده که توصیه می‌شود این تلفیق را با مخلوطی از دوغ محلی و برگ گل سرخ و نعناع مصرف کنید.

کالری گوشفیل چند است

در صد گرم گوشفیل بسته به شرایط تهیه آن بین ۱۳۰ تا ۱۵۰ کالری موجود است.

روش تهیه گوشفیل

برای تهیه گوشفیل، ابتدا ماست، تخم مرغ و زعفران دم‌کرده را با یکدیگر ترکیب نمایید و به آن روغن مایع افزوده و با استفاده از همزن دستی یا برقی، به‌طور کامل مخلوط نمایید. سپس، پودر هل را با آرد مخلوط کرده و به ترکیب داخل ظرف اضافه کنید و تا حدی مخلوط را هم‌زنید تا خمیر یکپارچه شود. در پایان، خمیر حاصل را به‌صورت توپی درآورده و آن را بر روی پیشخوان قرار دهید. سپس با استفاده از یک چاقو، دو برش سطحی روی خمیر ایجاد کنید.

پس از گذشت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، خمیر را از پلاستیک جدا کنید. با استفاده از چاقو، طول و عرض خمیر را ببرید تا به شکل قسمت‌های مربعی تقسیم شوند. سینی کاغذ روغنی را در داخل سینی قرار دهید و روی آن را با آرد پوشانید. وقتی اطمینان حاصل شد که گوشفیل‌ها کاملاً سرخ و کمی شکسته شده‌اند، آنها را از ظرف خارج کنید و در شربت گرم غوطه ور کنید تا کاملاً مشبک شوند. در پایان، گوشفیل‌های لذیذ آماده سرو با دوغ محلی و با افزودن نعنا و برگ گل سرخ خواهند بود!

نکات پخت گوشفیل بازاری خوشمزه

در جریان تدارک شربت گوشفیل، احتیاط و دقت به میزان بسیار زیاد لازم است. درصورتی که شربت به‌طور صحیح به قوام موردنظر نرسد، ممکن است منجر به نرم و له شدن گوشفیل‌ها شود و حتی احتمالاً تشکرک آنها را به وجود آورد. تا زمانی که شربت به‌طور کامل خنک نشده، باید صبر کنید.

هنگامی که گوشفیل‌ها به شربت اضافه می‌شوند، باید منتظر بمانید تا شربت به‌طور کامل خنک شود.

مقدار آرد استفاده‌شده در تهیه گوشفیل ممکن است در ابتدا به‌طور دقیق مشخص نشده باشد. بهتر است آرد را به تدریج به دیگر مواد اضافه کنید تا یک خمیر نرم و غیرچسبنده به وجود آید. این امر به دلیل کیفیت متفاوت آردها ممکن است تفاوت‌هایی داشته باشد.

می‌توانید با افزایش یا کاهش میزان آرد، به‌ویژه پیش از استراحت، بهره‌برداری کنید. با افزایش مقدار آرد، خمیر سنگین‌تر و گوشفیل‌ها سفت‌تر خواهند شد. توصیه می‌شود مقدار آرد را به‌گونه‌ای انتخاب کنید که خمیر به‌طور کامل در روغن پف بزند.

حضور کمی چسبندگی در خمیر گوشفیل به‌طور معمولی مقبول است و اهمیت زیادی ندارد. پس از استراحت، می‌توانید سطح کار و دستان خود را با آرد پاشی کنید تا چسبندگی کاهش یابد.

قبل از تخمیر ماهیتابه در روغن داغ، تا زمانی که به گوشفیل‌ها نرسیده‌اید، هرگز روغن اضافه نکنید. این اقدام باعث نشدن به‌طور کامل پف شدن گوشفیل‌ها خواهد شد.

برای سرخ کردن گوشفیل‌ها، بهتر است شعله گاز را به حالت ملایم تنظیم کنید تا به آنها فرصت کافی برای پف و پخته شدن داده شود.

برای تزیین گوشفیل‌ها، می‌توانید از خلال، پودر پسته، بادام یا پودر نارگیل استفاده نمایید.

در تهیه شربت گوشفیل، می‌توانید از آبلیمو به‌عنوان جایگزین مناسب برای جوهر لیمو استفاده کنید. اگرچه باید توجه داشته باشید که در این روش احتمال تشکرک زدن شربت گوشفیل وجود دارد.

استفاده از گلوگز در شربت گوشفیل، می‌تواند آن را براق‌تر کند و از تشکرک زدن گوشفیل جلوگیری نماید.

برای تهیه خمیر گوشفیل، حتماً آرد را دو بار غربال کنید.

مرحله استراحت ۲ ساعته خمیر گوشفیل از مهم‌ترین مراحل در تهیه آن است. این مرحله باعث بهبود کیفیت خمیر و پخت بهتر آن می‌شود. بنابراین، این مرحله اساسی و بسیار حیاتی برای تهیه گوشفیل محسوب می‌شود و توصیه می‌شود از آن غافل نشوید.

راز خوشمزگی گوشفیل

می‌توانید برای افزودن عطر به گوشفیل‌ها از پودر هل به‌جای گلاب استفاده کنید. در صورت استفاده از هل کامل، مناسب است آن را در زمان نزدیک به اتمام شربت از مخلوط جدا کنید.

حائز اهمیت است به‌یاد داشته باشید که با افزایش تعداد گوشفیل‌ها در شربت، میزان شیرینی آن‌ها نیز افزایش می‌یابد.

در تهیه خمیر گوشفیل، خمیر را به نسبت مناسبی نازک نکنید؛ این اقدام باعث می‌شود گوشفیل‌ها در روغن به‌خوبی پف نکنند.

گوشفیل از جمله شیرینی‌های بسیار خوشمزه و ملایم است که می‌توانید حتی در ماه رمضان از آن بهره‌برداری کنید.

برای سرخ کردن گوشفیل‌ها، استفاده از یک ماهیتابه کوچک و عمیق توصیه می‌شود تا مصرف روغن کاهش یابد و روغن سطح گوشفیل‌ها را به‌خوبی بپوشاند.

روش تهیه گوشفیل با استفاده از ماست یا حتی بدون آن و شیر نیز در عمل رایج است.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 15 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.