نکات پخت کلوچه و راز خوشمزگی کلوچه خوشمزه و خانگی درجه یک - چلوگوشت
نکات تهیه عصاره مرغ و عصاره مرغ در چه غذاهایی استفاده میشود

نکات تهیه عصاره مرغ و عصاره مرغ در چه غذاهایی استفاده میشود

نکات تهیه عصاره مرغ نکات تهیه عصاره مرغ و عصاره مرغ در چه غذاهایی استفاده میشود در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. تجربه نشان داده است …

نکات سالاد کلم و راز خوشمزگی سالاد کلم خوشمزه و خانگی

نکات سالاد کلم و راز خوشمزگی سالاد کلم خوشمزه و خانگی

نکات سالاد کلم نکات سالاد کلم و راز خوشمزگی سالاد کلم خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد کلم سفید در فرهنگ غذایی …

نکات پخت خورشت آلو مسما و راز خوشمزگی خورش آلو مسما خانگی

نکات پخت خورشت آلو مسما و راز خوشمزگی خورش آلو مسما خانگی

نکات پخت خورشت آلو مسما نکات پخت خورشت آلو مسما و راز خوشمزگی خورش آلو مسما خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. غذای مسما یا …

نکات پخت کلوچه

کلوچه خانگی نرم علت خشک شدن کلوچه خرمایی دلیل خشک شدن کلوچه فومن چگونه کلوچه خشک شده را نرم کنیم علت خشک شدن کلوچه شوشتری علت خشک شدن کلوچه عربی طرز تهیه کلوچه ترد و خوشمزه کلوچه درست کردم خشک شده

نکات پخت کلوچه و راز خوشمزگی کلوچه خوشمزه و خانگی درجه یک در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

کلوچه یک نوع نان شیرینی است که از آرد گندم، شکر، و روغن تهیه می‌شود. با افزودن پودر نارگیل یا شکلات به خمیر کلوچه، می‌توان نسخه‌های نارگیلی یا شکلاتی از کلوچه تولید کرد.

کلوچه به صورت کیک‌های تخت کوچک ساخته می‌شود و این امکان را دارد که یا به اندازه کافی پخته شود تا کاملاً برشته شود، یا در حدی پخته شود که نرم و لطیف باقی بماند.

مدت زمان پخت کلوچه به نوع آن بستگی دارد. انواع مختلفی از کلوچه وجود دارد و می‌توان از مرباها و ژله‌ها برای میانه آن استفاده کرد. همچنین، افزودن مواد متنوع به خمیر کلوچه می‌تواند طعم و اندازه‌ی آن را تغییر دهد. به عنوان مثال، اضافه کردن شکلات می‌تواند کلوچه‌های شکلاتی تولید کند و افزودن گردو و…

مواد اولیه برای تهیه کلوچه

گردوی خرد شده ۳۵۰ گرم

تخم مرغ ۶ عدد

روغن مایع ۱۰۰ گرم

روغن جامد یا کره ۳۰۰ گرم

پودر قند ۴۵۰ گرم (حدود سه و سه چهارم پیمانه)

کشمش پلویی ۳۵۰ گرم

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری

شیر ۲۵۰ میلی لیتر (حدود یک و یک چهارم پیمانه)

آرد قنادی۸۵۰ گرم (حدود ۶ پیمانه)

آموزش پخت کلوچه خانگی

برای شروع تهیه کلوچه‌های لاهیجانی خوشمزه، فر را به دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس برای تهیه خمیر کلوچه، بیکینگ پودر و آرد را سه بار الک کنید تا یکنواخت شوند و سپس با هم مخلوط کنید.

در یک ظرف دیگر، روغن جامد یا کره و پودر قند را به مدت ۷ دقیقه با همزن مخلوط کنید تا به صورت یکدست و پفکی باشند.

سپس روغن مایع را به مخلوط روغن و پودر قند اضافه کرده و برای مدت ۳ دقیقه با هم زنید تا به صورت یکدست و ترکیب شوند.

تخم مرغ‌ها را دانه‌دانه به مخلوط اضافه کرده و برای هر کدام یک دقیقه همزن کنید.

سپس به ترتیب وانیل و شیر را به مواد اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید.

در مرحله بعد، مخلوط آرد و بیکینگ پودر را کم‌کم به مواد اضافه کنید تا گله نگیرد و آرامانه مواد را با هم مخلوط کنید.

پودر کاکائو الک شده را هم به مواد اضافه کرده و با لیسک مواد را به هم بزنید.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و کلوچه‌ها را با وسیله‌ای مانند خامه ریز بدون ماسوره یا اسکوپ زن یا حتی قاشق روی کاغذ سینی فر بچینید. فاصله مناسبی بین کلوچه‌ها را رعایت کنید تا در فر نچسبند.

مدت زمان پخت کلوچه‌ها بستگی به ضخامت آنها دارد ولی حدوداً ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر طول می‌کشد. بعد از این مدت، دمای بالای فر را روشن کنید تا سطح کلوچه‌ها طلایی شود. حتماً نزدیک سر فر باشید تا کلوچه‌ها نسوزند. به این سادگی می‌توانید کلوچه‌های خوشمزه لاهیجانی را تهیه کرده و در لحظاتی شیرین و لذت بخش به همراه چای میل کنید.

نکات پخت کلوچه

برای تهیه کلوچه‌های خوشمزه، باید به چند نکته مهم توجه کنید. به علت پخته شدن سریع کلوچه‌های کوچک، حتی اگر یک دقیقه بیشتر از زمان مورد نیاز در فر بمانند، ممکن است خیس شوند. بنابراین، موقعی که کناره‌های کلوچه طلایی شده و وسط آن کمی نرم شود، سینی را از فر خارج کنید.

در مرحله اندازه‌گیری آرد، دقت کنید تا کلوچه سفت نشود. قبل از برداشتن آرد، با یک قاشق آرد را کمی هوادهی کنید تا هوا وارد آن شود، سپس آرد را با قاشق پر کنید.

نوع ماده شیرین‌کننده نیز تأثیر زیادی بر ظاهر کلوچه دارد. شکر سفید نسبت به شکر قهوه‌ای، عسل، یا شیره ذرت باعث تردی بیشتر کلوچه می‌شود.

اگر می‌خواهید کلوچه‌های ضخیم‌تر و نرم‌تری به دست آورید، می‌توانید قبل از استفاده، خمیر را در یخچال قرار دهید.

بسته‌بندی مناسب نیز برای حفظ کیفیت کلوچه مهم است.

در نهایت، برای حفظ نرمی کلوچه‌ها، آن‌ها را که کاملاً خنک شده‌اند، در ظرف در دار قرار دهید. اگر کلوچه‌ها سفت شده‌اند، می‌توانید یک برش سیب را کنار کلوچه در ظرف قرار داده تا نرم شوند.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 10 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.