نکات پخت آش گوجه سبز و راز خوشمزگی آش گوجه سبز خوشمزه و خانگی
نکات پخت کوفته تبریزی و فوت و فن و راز خوشمزگی کوفته تبریزی
نکات پخت کوفته تبریزی برای پخت کوفته تبریزی، نکات گفته شده را باید رعایت کرد:استفاده از گوشت چرخ کرده با کیفیت بالا و چربی کم.بهتر است گوشت را دستی خود چرخ کنید …
نکات پخت خورشت ماست و فوت و فن و علت شل شدن خورش ماست
نکات پخت خورشت ماست برای خوشمزه شدن خورشت ماست میتوانید بابد نکات پخت خورشت ماست را بدانید.استفاده از ماست تازه و باکیفیت.استفاده از گوشت با کیفیت برای پخت خورشت.استفاده از ادویههای متنوع …
راز خوشمزگی قورمه سبزی حرم امام رضا و بهترین طعم دهنده قورمه سبزی
راز خوشمزگی قورمه سبزی راز خوشمزگی قورمه سبزی چیزی است که همه خانم ها دوست دارند در مورد آن اطلاعاتی داشته باشند.در این مطلب نکات پخت قورمه سبزی را برای شما به …
نکات پخت آش گوجه سبز
نکات پخت آش گوجه سبز و راز خوشمزگی آش گوجه سبز خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
آش گوجه سبز یک غذای بسیار لذیذ است که از گوجه سبز تهیه میشود و قابلیت تهیه آن در تمام فصول سال را داراست. میتوانید از گوجه سبز خود در فصل بهار استفاده کنید، سپس آن را کنسرو یا در فریزر نگهداری کنید. همچنین، امکان استفاده از کنسروهای گوجه سبز آماده نیز وجود دارد. این آش به ویژه برای علاقمندان به طعم و مزه گوجه سبز بسیار جذاب و لذیذ است. برای افزایش عطر و طعم آش، میتوانید از عصاره قلم یا عصاره گوشت بهره بگیرید و سپس با اضافه کردن پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ آن را زینت بخشید.
مواد لازم برای تهیه آش گوجه سبز
پیاز ۱ عدد
نخود ۱ پیمانه
عدس ۱/۲ پیمانه
گوجه سبز ۳۵۰ گرم
سبزی آش ۵۰۰ گرم
عصاره گوشت ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
آموزش پخت آش گوجه سبز
ابتدا بهتر است نخود را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را تعویض کنید تا نفخ آن کاهش یابد و به راحتی پخته شود. سپس آب آن را تازه کنید و آبکش کنید. عدس را نیز برای یک ساعت خیس کنید و سپس آبکش کنید. برنج نیم دانه را دقیقاً شسته و خیس کنید.
پیاز را به صورت خلالی یا نگینی ریز خرد کرده و در قابلمه با کمی روغن و زردچوبه قرار دهید و آن را بپزید تا بوی خامی زردچوبه جذب شود و پیازها نرم شوند. سپس عدس، نخود و برنج خیس شده را اضافه کرده و کمی هم بزنید. به مواد افزوده شود فلفل سیاه و کمی نمک.
عصاره گوشت را در یک کاسه با آب جوش ریخته و آن را هم بزنید تا گلولههای آن باز شوند. سپس عصاره گوشت را به همراه آب ولرم بر روی مواد آش بریزید. حرارت را زیاد کنید تا ابتدا به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید تا مواد آش کمکم پخته و حبوبات نرم شوند.
گوجهسبزها را بشویید و در آبکش قرار دهید. سبزی آش را نیز خرد کنید و در آش بریزید و هم بزنید. در این مرحله درب قابلمه را باز نگذارید تا رنگ آش تیره نشود. بگذارید گوجهسبزها برای حدود ۱۵ دقیقه در آش پخته شوند. در انتها، نمک آش را تنظیم کرده و آش را در کاسه سرو کنید. پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ را نیز اضافه نمایید.
نکات پخت آش گوجه سبز
در این آش، میتوانید از ترکیب لوبیا چیتی، عدس یا لپه به عنوان حبوبات استفاده کنید.
در صورت تمایل، اضافه کردن کمی گوشت چرخ کرده نیز به مواد آش امکان پذیر است تا عناصر پروتئینی نیز در آش موجود باشند.
برای افزایش عطر و طعم، در نهایت میتوانید به مواد آش کمی آبغوره اضافه کنید.
در صورت استفاده از گوجهسبزها، میتوانید آنها را با کمی آب بپزید و سپس از طریق یک صافی آن را رد کرده و هستهها را جدا کنید.
همچنین به یاد داشته باشید که برای جلوگیری از تهنشینی، آش را به طور مرتب هم بزنید.