نکات پخت آبگوشت گندم و راز خوشمزگی آبگوشت گندم خانگی
نکات پخت ته چین و فوت و فن ته چین رستورانی
نکات پخت ته چین نکات پخت ته چین مرغ خیلی زیاد است ولی ما سعی کرده این مهم ترین نکات ته چین را برای شما جمع آوی کنیم.ته چین یکی از محبوبترین …
نکات پخت آش میوه و راز خوشمزگی آش میوه خوشمزه و خانگی
نکات پخت آش میوه نکات پخت آش میوه و راز خوشمزگی آش میوه خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آش میوه، یک دستور …
نکات پخت کلوچه خرمایی و راز خوشمزگی کلوچه خرمایی خوشمزه و خانگی
نکات پخت کلوچه خرمایی نکات پخت کلوچه خرمایی و راز خوشمزگی کلوچه خرمایی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. کلوچه خرمایی، یک میان …
نکات پخت آبگوشت گندم
نکات پخت آبگوشت گندم و راز خوشمزگی آبگوشت گندم خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
آبگوشت گندم، یکی از غذاهای خوشمزه است که میتوانید آن را با گوشت یا به صورت گیاهی، بدون گوشت تهیه نمایید. این غذا به دلیل حضور گندم، خواص مقوی و طعم لذیذ خود را به نمایش میگذارد. آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایرانی است و از گذشته به عنوان یک غذای مفید برای بدن شناخته شده و به رفع کمبود آهن کمک میکند. میتوانید آبگوشت گندم را با لوبیا سفید، لوبیا چیتی یا ترکیبی از هر دو تهیه کنید. توصیه میشود از گوشت تازه برای آمادهسازی این آبگوشت استفاده نمایید. گندم نیز یکی از مهمترین و پرکاربردترین غلات است که انرژی فراوانی را فراهم میکند.
مواد لازم برای پخت آبگوشت گندم
گوشت گوسفندی ماهیچه همراه با چربی ۵۰۰ گرم
لوبیا سفید ۱/۲ پیمانه
نخود ۱/۲ پیمانه
گندم ۱/۲ پیمانه
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
لیموعمانی ۲ عدد
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به مقدار لازم
اموزش پخت آبگوشت گندم
از شب قبل، نخود، لوبیا، و گندم را در آب بخیسانید و چندین بار آب آنها را تعویض دهید تا بهخوبی نفخ گیرند و پخت آنها سهلتر گردد. توصیه میشود با تعویض چندینباره آب، نفخ آنها را بهینه نمایید و سپس آبکش کنید.
برای پخت آبگوشت، میتوانید از دیگهای سنگی، قابلمههای مسی یا رویههای مناسب استفاده نمایید. حبوبات را بههمراه گندم، گوشت، پیازهای خرد شده، کمی فلفل سیاه و زردچوبه در دیگ یا قابلمه بریزید و آب را پنج برابر مواد اضافه نمایید. سپس قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید.
مراقبت کنید که بر روی حرارت ملایم قرار گیرد تا مواد به آرامی پخته شوند و گوشت نرم شود. این فرآیند ممکن است تا سه ساعت به طول بیانجامد. در حین پخت، گوجهفرنگیها را بلانچ کرده و همراه با سیبزمینیهای پوست کنده به قابلمه اضافه نمایید.
با کمی روغن و زردچوبه، رب را تفت دهید تا به رنگ خوشایندی برسد، سپس به مواد آبگوشت اضافه نمایید و همهراه بزنید.
در نهایت، لیموعمانیها را با سوراخ کردن و در آب گرم خیس دادن، سپس پس از حذف تلخی، به آبگوشت اضافه نمایید و مخلوط کنید. به مدت نیم ساعت دیگر بمانده، نمک را به میزان مورد نیاز اضافه و با نان تازه سرو کنید
نکات پخت آبگوشت گندم
میتوانید مقدار گندم را افزایش دهید و گوشت را از دستور حذف کنید.
آب لیموترش را به جای لیموعمانی جایگزین کنید.
در حین پخت اولیه، ممکن است کف گوشت جدا شود. اگر چنین اتفاقی رخ داد، با استفاده از ملاقه کف گوشت را جدا کنید.
اگر دنبه را به مواد اضافه کردید، در انتهای پخت، آن را خارج کنید و با گوشتکوب آن را خرد کنید، سپس دوباره به مواد اضافه کنید و اجازه دهید روغن جذب نکند.