نکات پخت آش امام حسین و راز خوشمزگی آش امام حسین خانگی
نکات پخت دال عدس و مدت زمان پخت دال عدس چقدر است
نکات پخت دال عدس نکات پخت دال عدس و مدت زمان پخت دال عدس چقدر است در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد دال عدس، نوعی …
نکات پخت لبو + 17 ترفند برای پخت لبو که نمی دانید
نکات پخت لبو نکات پخت لبو + ۱۷ ترفند برای پخت لبو که نمی دانید در سایت چلو گوشت.همه کسانی که لبو را دوست دارند به این نکته اعتراف می کنند که لبوهایی …
نکات مربای گل محمدی و راز خوشمزگی مربای گل محمدی خوشمزه و خانگی
نکات مربای گل محمدی نکات مربای گل محمدی و راز خوشمزگی مربای گل محمدی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای گل محمدی، …
نکات پخت آش امام حسین
نکات پخت آش امام حسین و راز خوشمزگی آش امام حسین خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
آش گندم یزدی یکی از دستورهای سنتی و بسیار لذیذ استان یزد میباشد، که با طعم و مزهی استثنایی شناخته میشود. این آش تقریباً به آش عباسعلی کرمانشاهی شباهت دارد و طعم ویژهای دارد. غالباً در ماههای محرم و صفر تهیه میشود و از گوشت و دبنه به عنوان مواد اصلی استفاده میکند که نتیجهی این ترکیب طعمی خارقالعاده تولید میکند. در فصل سرما و روزهای سرد زمستان، میتوانید این آش مغذی را در خانه تهیه کنید. استان یزد با فرهنگ غنی خود شناخته میشود و انواع غذاهای سنتی را تولید میکند، که برخی از آنها ممکن است امروزه کمتر شنیده شود. آش گندم یزدی که به نامهای آش امام حسین یا امام حسینی نیز شناخته میشود، از جمله غذاهای بینظیر این منطقه است.
مواد لازم برای پخت آش امام حسین
پیاز ۱ عدد
گوشت ۳۰۰ گرم
دنبه ۵۰ گرم
بلغور گندم ۲ پیمانه
نخود ۲ پیمانه
لوبیا چیتی ۱ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
آموزش پخت آش گندم
ابتدا نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل خوبی خیس کنید و چندین بار آب حبوبات را تعویض کنید تا علاوه بر گرفتن نفخ، به راحتی پخته شوند. همچنین، بلغور گندم را از چند ساعت پیش خیس کنید و عدس را نیز حدود یک ساعت مانده به زمان پخت، در آب خیسانید. سپس نخود و لوبیا چیتی را به صورت جداگانه در کمی آب بپزید تا پخته شوند.
پیاز را پوست بزنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس آن را در قابلمه تفت دهید تا نرم و شفاف شود. گوشت را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس دنبه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا تمام مواد به خوبی ترکیب شوند. در انتها، زردچوبه و فلفل سیاه را نیز به مواد اضافه نمایید.
حالا روی مواد آب جوش ریخته و مجاز به پخت گوشت شوید. میتوانید برای سهولت در کار از زودپز استفاده کنید. گوشت را پس از پخت ریش ریش کنید و دنبه را نیز بکوبیده کنار قرار دهید. سپس گندم و عدس را به آب گوشت اضافه کنید و زمان دهید تا عدس و گندم نیز پخته شوند.
وقتی عدس پخته شد، نوبت اضافه کردن نخود و لوبیاست. اجازه دهید همه مواد به خوبی پخته شوند و آش جاافتاده باشد. سپس نمک را اضافه کنید و گوشت ریش شده و دنبه کوبیده شده را نیز به مواد اضافه کنید و مدتی زمان دهید تا آش جاافتاده شود. در انتها، نمک را تنظیم کنید و آش را در کاسههای گلی خود سرو کنید. همراه با پیاز داغ و کشک، لذت ببرید.
نکات پخت آش امام حسین
این آش را میتوانید بدون استفاده از گوشت تهیه کنید.
در صورت عدم تمایل به مصرف دنبه، میتوانید آن را حذف نمایید.
به علاوه، در آخرین مرحله میتوانید روی آش پودر دارچین و پیاز داغ بریزید و آن را سرو کنید.