نکات پخت مربای گیلاس و راز خوشمزگی مربای گیلاس خانگی
نکات پخت پیتزا پپرونی و راز خوشمزگی پیتزا پپرونی خانگی اصل
نکات پخت پیتزا پپرونی نکات پخت پیتزا پپرونی و راز خوشمزگی پیتزا پپرونی خانگی اصل در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. پیتزا پپرونی در حال حاضر …
نکات سالاد کنگر و راز خوشمزگی سالاد کنگر خوشمزه و خانگی
نکات سالاد کنگر نکات سالاد کنگر و راز خوشمزگی سالاد کنگر خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد کنگر یک انتخاب سالم در …
عکس مدل مو جدید برای عروسی دخترانه و زنانه شیک و فوق العاده جذاب
عکس مدل مو جدید عکس مدل مو جدید برای عروسی دخترانه و زنانه شیک و فوق العاده جذاب در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. این مدل مو …
نکات پخت مربای گیلاس
نکات پخت مربای گیلاس و راز خوشمزگی مربای گیلاس خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
تهیه مربای گیلاس یکی از لذتبخشترین فعالیتها در فصل گیلاس، به خصوص در تابستان، است. این مربا دارای طعم منحصر به فردی است و به دلیل مزایای فراوانی که دارد، از جمله تقویت سیستم ایمنی، تسکین دردهای میگرن، افزایش جوانی پوست، و بهبود حافظه، توجه زیادی به خود جلب کرده است. تهیه این مربا همچنان بسیار آسان است. شما میتوانید از گیلاسهای قرمز یا صورتی برای تهیه این مربا استفاده کنید و میزان شکر اضافه شده را بر اساس ترجیحات شیرینی گیلاس تنظیم نمایید.
مواد لازم برای پخت مربای گیلاس
گیلاس ۲ کیلوگرم
شکر ۲ کیلوگرم
آب ۱.۵ پیمانه
جوهر لیمو نوک ق چای خوری
آموزش پخت مربای گیلاس
برای تهیه مربای گیلاس، ابتدا گیلاسها را دقیقاً بشویید و سپس آنها را خشک کنید. سپس با یک سیخ چوبی یا نی، مرکبات، هستههای گیلاسها را با دقت جدا کنید. گیلاسهای تمیز شده را در یک قابلمه قرار دهید و نصف مقدار شکر مورد نیاز را اضافه کنید، سپس قابلمه را برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا آب دهد.
پس از گذشت این مدت، گیلاسها را به قابلمه بروزنده منتقل کرده و مقدار باقیمانده شکر و آب را اضافه کرده، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیافتد. سپس به طور مکرر کف قابلمه را بگیرید تا به نتیجه نهایی برسید و مربای خوشرنگ و شفاف داشته باشید.
در پایان پخت، زمانی که مربا به غلظت مطلوب رسید، جوهر لیمو را اضافه کنید و پس از چند دقیقه، از روی حرارت بردارید. برای تست غلظت مربا، یک نعلبکی را از قبل در یخچال قرار دهید و خنک کنید، سپس یک قاشق مربا داخل آن بریزید؛ اگر سرریز نشد، یعنی به قوام رسیده است. سپس مربا را به مدت ۱۲ ساعت در دمای محیط نگه دارید و سپس آن را در شیشههای تمیز و خالی از هرگونه چربی ریخته و در یخچال نگهدارید.
نکات پخت مربای گیلاس
اگر میخواهید مربا داخل شیرهای غوطه ور شود، آب را به مربا اضافه کنید. اما اگر ترجیح میدهید مربا خشکتر باشد، آب را حذف کنید.
اضافه کردن جوهر لیمو به مربا میتواند از کپکزدن آن جلوگیری کند.
برای جلوگیری از کپکزدن، حتماً مقدار شکر و گیلاس را به تساوی نگه دارید تا مربا به غلظت مطلوب برسد، سپس از روی حرارت خارج کنید.
هرگز مربا را گرم داخل شیشه نریزید و صبر کنید تا به خنکای کامل برسد.
در زمان پخت، به هیچ عنوان درب قابلمه را ببندید.
به دلخواه، میتوانید کمی هل یا وانیل به مربای گیلاس اضافه کنید.
برای افزایش عطر، ممکن است مقداری گلاب هم اضافه شود.